Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

Sveikitės, turiu noro irgi išbandyti poilsi Šventojoje. Ieškausi apgyvendinimo kuo arčiau jūros (kaip ir konkrečiai Jūros g. galvoju) ir man iškilo toks klausimėlis, blush2.gif o kur Šventojoj moterų pliažas? Bijau, kad susirasiu arti jūros būstą, o paskui su šeimyna teks dar toliau eiti, kad normaliai pajūry pabūti...
O gal kas galit pažymėti kokiam žemėlapiuke smile.gif
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Šventojoje moterų pliažas netoli "auksiniu kopų"pliažo link Palangos , o pasibaigus moterų pliažui rasite ir nudistų pliažą.(tikrai žinau , kad jei eisite ties Ošupio tako pradžia pataikysite į nudistų pliažą.)Čia man įsiminė reklaminis šūkis "Ošupis " poilsevietės tinklalapyje -Nudistų pliažas ranka pasiekiamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 07 17, 23:29)
Mergaites, girdejau, kad siemet |Vaivorykste" pasistate ar renovavo kazkokius superinius namelius su visais patogumais, aptverta teritorija ir pan. Lyg ir "Vaivorykste Plius" vadinasi g.gif Ar girdejot kas apie tai? O gal kas ir poilsiavo ten? Butu labai idomi ivairi nuomone mirksiukas.gif

mano drauge praeita savaite gyveno tuose nameliuose,as buvau nuejus ir maciau ,tikrai grazu ir tvarkinga,kambariai tvarkingi,dusas,toletas,tv,saldytituvas,kambaryje yra el virdulys,virtuve bendra
Atsakyti
Sveikos,
o gal kas is jusu poilsiavo nameliuose kopu g. 35?
Atsakyti
QUOTE(jurgjtaaa @ 2011 07 18, 13:17)
mano drauge praeita savaite gyveno tuose nameliuose,as buvau nuejus ir maciau ,tikrai grazu ir tvarkinga,kambariai tvarkingi,dusas,toletas,tv,saldytituvas,kambaryje yra el virdulys,virtuve bendra

o yra jų tinklapis? kokios kainytės?
Atsakyti
ka tik skambinausi i vaivorykste, namukas dvivietis su tualetu ant keturiu namuku 60 lt, o su prausyklele ir tualetu dvivietis 70 lt, visai normalu
Papildyta:
http://planuokatosto...iai?city_id=104

sicia galima juos visus rasti
Papildyta:
dar va kazkokia vilma atsirado poilsine. dvivietis be patogumu 40 lt. arti jura arti centras.
buvot kas nors cia, nes kazkaip apie vilma dar nieko nesigirdeti
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 07 18, 13:56)
o yra jų tinklapis? kokios kainytės?

jie mokejo 150 lt,nes gyveno liukso kambaryje ir nebuvo uzsisake is anksto
Atsakyti
Sveikos forumietės, pasidalinsiu savo įspūdžiais iš namelių paieškos Šventojoje. Antradienį dviese išsiruošėm su brangiausiuoju pailsėt prie jūros ir padarėm didelę klaidą, kad iš anksto nesirezervavom. Tikėjausi kad lengvai rasim 2-vietį namelį, bet deja atvažiavus laukė staigmena - dviviečių namelių kur užeisi - ten nėra laisvų doh.gif Taigi pirmas mano patarimas - jei važiuojat dviese - geriau rezervuokit iš anksto, nes jų matyt trūkumas. Labai norėjau į Vaivorykštę, tai ten nuvarėm pirma ir vietos nebuvo. Tada paskambinau visais turėtais numeriais į kokias 10 vietų ir nieko... Atsirasdavo tik tuose sovietiniuose nameliuose, bet ten ir kvapas nekoks, viskas aplūžę, daug kur ir tų pačių mokamų dušų nebuvo. Kaip ir daug mamyčių minėjo, Poilsiavietė pas Ritą - tai nesusipratimas, susikalbėt visiškai neina... unsure.gif Galiausiai radom vietą Elektrono nameliuose. Para dviems 60lt + 5Lt už automobilį parai, dušas 15min - 5 Lt. Gyvenom ne namelį, o kambaryje, bet tam pačiam pastate buvo wc ir kriauklės bendros 6 kambariams. Aplinka tvarkinga, švaru pasirodė iš pradžių. Didelis minusas, kad nėra kur lauke pasėdėti, pavėsinių jokių,tai stalą tekdavo į kiemą tempt... Kitas minusas jų virtuvė... Vos ne viską reik veštis, nes indų didelis trūkumas. Virtuvėj jokių indų nėra, reik visko prašyt administracijos. Kadangi namelių ten išties daug, tai viskas išdalinta... Ryžių maišelį viriau 7 litrų puode lotuliukas.gif Degtukų taip pat nebūna. Šiaip daugiau ten nevažiuočiau. Pernai buvom poilsiavietėj Vita, tai ten tikrai viskas buvo ko gali prireikt, deja ten nebuvo vietos šiemet.
Atsakyti
tai mokėjo labai normaliai tada, ne skai skambini, tai jei su patogumais, visur ir užsirėkia 140 lt doh.gif , mes ir važiuosim ten pasidairysim, jei aš galiu tiek mokėt, tai tikrai rasiu.

o kaip orai, mergaitės, kurios esat ir galit prisijungt prie interneto?
Atsakyti
QUOTE(inesullle @ 2011 07 18, 20:35)
Sveikos forumietės, pasidalinsiu savo įspūdžiais iš namelių paieškos Šventojoje. Antradienį dviese išsiruošėm su brangiausiuoju pailsėt prie jūros ir padarėm didelę klaidą, kad iš anksto nesirezervavom. Tikėjausi kad lengvai rasim 2-vietį namelį, bet deja atvažiavus laukė staigmena - dviviečių namelių kur užeisi - ten nėra laisvų  doh.gif Taigi pirmas mano patarimas - jei važiuojat dviese - geriau rezervuokit iš anksto, nes jų matyt trūkumas. Labai norėjau į Vaivorykštę, tai ten nuvarėm pirma ir vietos nebuvo. Tada paskambinau visais turėtais numeriais į kokias 10 vietų ir nieko... Atsirasdavo tik tuose sovietiniuose nameliuose, bet ten ir kvapas nekoks, viskas aplūžę, daug kur ir tų pačių mokamų dušų nebuvo. Kaip ir daug mamyčių minėjo, Poilsiavietė pas Ritą - tai nesusipratimas, susikalbėt visiškai neina... unsure.gif Galiausiai radom vietą Elektrono nameliuose. Para dviems 60lt + 5Lt už automobilį parai, dušas 15min - 5 Lt. Gyvenom ne namelį, o kambaryje, bet tam pačiam pastate buvo wc ir kriauklės bendros 6 kambariams. Aplinka tvarkinga, švaru pasirodė iš pradžių. Didelis minusas, kad nėra kur lauke pasėdėti, pavėsinių jokių,tai stalą tekdavo į kiemą tempt... Kitas minusas jų virtuvė... Vos ne viską reik veštis, nes indų didelis trūkumas. Virtuvėj jokių indų nėra, reik visko prašyt administracijos. Kadangi namelių ten išties daug, tai viskas išdalinta... Ryžių maišelį viriau 7 litrų puode lotuliukas.gif Degtukų taip pat nebūna. Šiaip daugiau ten nevažiuočiau. Pernai buvom poilsiavietėj Vita, tai ten tikrai viskas buvo ko gali prireikt, deja ten nebuvo vietos šiemet.

o ausros nameliu neziurejot???idomu kaip jie??mes su vyru ten vaziuojam.is nuotrauku atrodo visai nieko:))
Atsakyti
ka tik is sventosios, gyvenom vaivorykstes ir ausros nameliuose, zodziu dvivietis su dvigule lova, nu is foto kai uzsakinejom galvojom kad vietos ten daugiau, o kai atvaziavom tai vietos ten kokie 6-7 kv.m., musu tulikas namie po 10kv.m., tai zodziu vaikiska lovyte tik ispraudem ir viskas , o daugiau vezimus ir dviracius teko masinoj laikyti, dar labai sunervino, kad kai uzejo liutis, tai vanduo is uzsikisusios rinos,per duris bego i kambari, o siaip tai vieta super, tvarkingi wc, virtuve, ir kaina irgi thumbup.gif
p.s. yra puodai keptuves, irankiai, lekstes, puodeliai stiklines, pakabos, virdulys, patalyne, cia toms kas ruosiates gaminti per atostogas. biggrin.gif .
Atsakyti
Mes irgi vakar grizom is sventosios, buvom sestadieni, sekmadieni ir pirmadieni. Kai nuvarem sestadieni tai ora ne koks, vejuota apsiniauke, bet vakare saule islindo, bet buvo labai didelis vejas, tai tik pasivaiksciojom pajuriu, ai dar apie kokia 18 val nulijo truputi. O vat sekamdieni oras nuostabus buvo, visa diena saule. o vakar, tai yra pirmadieni, saule sviete viskas grazu, bet jau vejas doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif , nuejom iki juros tai paguleti pasideginti nebuvo imanoma, nes jei atsiguli per koki 10-15 min tave su visu deginimosi kilimeliu uznesa smeliu. Jau seniai buvau mazciusi, kad taip pustytu smeli.

Buvim apsistoje ten pat, kaip ir birzeli, poilsio namuose. Man ten patinka, todel niekada neiskau kur kitur. vaziavom neuzsisake is anksto, tai ivaziave i sventaja pas vienus pas kitus pasiklausem ar turi laisvu vietu ir kokios kainos, jei kartais nebutume rade tuose poilsio namuose. tai vietu tikrai buvo daug laisvu ir kiekvienam pagal kisene.
Mes uz trivieti kabari su saldytuvu, WC, dusu, karstu vandeniu ir gyvatuku, patalyne mokejom 85 lt.
Atsakyti