QUOTE(mamkaa @ 2011 07 19, 08:25)
Mes irgi vakar grizom is sventosios, buvom sestadieni, sekmadieni ir pirmadieni. Kai nuvarem sestadieni tai ora ne koks, vejuota apsiniauke, bet vakare saule islindo, bet buvo labai didelis vejas, tai tik pasivaiksciojom pajuriu, ai dar apie kokia 18 val nulijo truputi. O vat sekamdieni oras nuostabus buvo, visa diena saule. o vakar, tai yra pirmadieni, saule sviete viskas grazu, bet jau vejas

, nuejom iki juros tai paguleti pasideginti nebuvo imanoma, nes jei atsiguli per koki 10-15 min tave su visu deginimosi kilimeliu uznesa smeliu. Jau seniai buvau mazciusi, kad taip pustytu smeli.
Buvim apsistoje ten pat, kaip ir birzeli, poilsio namuose. Man ten patinka, todel niekada neiskau kur kitur. vaziavom neuzsisake is anksto, tai ivaziave i sventaja pas vienus pas kitus pasiklausem ar turi laisvu vietu ir kokios kainos, jei kartais nebutume rade tuose poilsio namuose. tai vietu tikrai buvo daug laisvu ir kiekvienam pagal kisene.
Mes uz trivieti kabari su saldytuvu, WC, dusu, karstu vandeniu ir gyvatuku, patalyne mokejom 85 lt.
Mes buvome Sventojoje nuo leipos 14 d. iki liepos 17 d. isvaziavom sekmadieni vakare. Oras pasitaike ne koks, negti labai prastas. Ketvirtadieni ziauriai lijo, penktadieni irgi palijo, sestadieni irgi apsiniauke buvo, ir baisiai salta prie juros, su trumpom rankovem nepavaiksciosi, tik sekmadieni buvo tikrai grazu ir silta
Galiu pasakyti, kad Sventoji labai nesutvarkyta, man ten viskas nepatiko, miestas tai butu ne kaip kurortas, na tikras kaimas... Galbut kam ir gerai su vaikais, mes vaziavome dviese su vyru... Geriau vaziuociau i Nida... Na padarem klaida, norejom paziureti kaip ten Kursiu kaime. Aisku toli nuo centro jis ir jura tolokai... tai va...