Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 07 19, 18:26)
Na, žinokit dar neteko iki šiandien matyti kai žmogus pasikoreguoja savaip nuotrauką gavęs iš fotografo. Bet kuomet FB viename konkurse pamačiau, netekau amo... ohmy.gif Iš gerų nuotraukų padaryta baisuma..  blink.gif

***** kaip žiauriai..
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 07 19, 19:36)
Keliu pataisyta 5ND 4u.gif

Neiste, o kaip tau pačiai atrodo? ax.gif
Natūraliame mano akimis geriau awb paskaičiavo už custom, o dirbtiniame oranžinis, oranžinis. Ar tu baltą lapą/daiktą fotografuoji toje pačioje aplinkoje, vietoje?
---------------------
Dėl tų nuotraukų, tai aš pagalvojau, kad ko gero visai nieko būtų įtraukti punktą į sutartį, kad klientas nieko nedarys gautoms nuotraukoms. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 19, 18:43)

Dėl tų nuotraukų, tai aš pagalvojau, kad ko gero visai nieko būtų įtraukti punktą į sutartį, kad klientas nieko nedarys gautoms nuotraukoms.  biggrin.gif

o ką tam žmogui padarysi jei jis vistiek padarys? į teismą vis tiek neisi dėl kiekvieno tokio vat darbelio.... užknisa tokie žmonės *****.. :/
Atsakyti
Tavo tiesa, į teismą dėl tokių dalykų neisi ir nieko tam žmogui nepadarysi. Net nuotraukų negali atimti, o gaila... unsure.gif
Atsakyti
žinau,kad kompozicija negera,negalėjau niekaip kitaip prieiti,ir aplamai su juosta ir dar su tokiu objektyvų ,ne ką galėjau išlaužti, bet man kažkaip priminė filmą "The Wicker Man" blush2.gif
http://www.movies.ec...ovie.php?m_id=3

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 19, 20:43)
Neiste, o kaip tau pačiai atrodo?  ax.gif
Natūraliame mano akimis geriau awb paskaičiavo už custom, o dirbtiniame oranžinis, oranžinis. Ar tu baltą lapą/daiktą fotografuoji toje pačioje aplinkoje, vietoje?

taip toje pacioje, stacia balta lapa dejau puodelio vietoje. Mano nuomone naturalus kaip ir gerai, o dirbtiniam debeselis geltonuoja, o CTE oranzinis, lb tamsus blush2.gif ta pati klaida ir pirma k darant buvo..tai gal pakeitus balto balanso funkcija kiekviena karta vis is naujo reikia balta lapa pazymeti? As zymejau tik du kartus:nat ir dirbt apsvietime blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 19 liepos 2011 - 18:51
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 19, 16:32)
nu man tai faina,tik matau už nugaros geresnį apšvietimą  blush2.gif

Ten lagas uz nugaros, bet nesinorejo pries ji fotkinti g.gif

QUOTE(fox. @ 2011 07 19, 16:34)
Man tai faina nuotraukyte.galejai didesne imesti,nes lygtais fokusas tik i viena akyte(pas mane tokiu su viena akim begale) doh.gifO gal daugiau i kepure,manau cia dazna problema. Koki objektyva turi?

Greiciausiai kad i viena aki. O kaip padaryti kad butu i abi? Pas mane nustatytas vieno tasko fokusas, tai as nezinau ar imanoma sufokusuoti su dviem is kart? Cia 50tukas mano naujas, pasibandziau siandien truputi.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 19, 18:26)
Na, žinokit dar neteko iki šiandien matyti kai žmogus pasikoreguoja savaip nuotrauką gavęs iš fotografo. Bet kuomet FB viename konkurse pamačiau, netekau amo... ohmy.gif Iš gerų nuotraukų padaryta baisuma..  blink.gif

FB išdarko ir spalvas ir raišką, jei keliamos aukštos raiškos nuotraukos. Man taip buvo ne sykį. Va kam buitiaką atidaviau, tarkim seseriai savo iš mūsų šeimyninių pasisėdėjimų, tai jinai sukėlė praktiškai nemažintas į FB tai buvo šakės kaip baisiai, o ten nei šarpų nei dar kokių mandrybių dėta, korekcija buvo daugiau nei minimali. O FB išdarkė.

Kur rasti tą konkursą, labai įdomu pasidarė g.gif jei gali, į AŽ parašyk, gali ir čia įdėti mirksiukas.gif

QUOTE(fox. @ 2011 07 19, 18:34)
Gal cia FB problema?Man daznai jis nuotraukas isdarko.Nors bendriau kuo daugiau prisarpini,primaklini tuo baisesnes ten atrodo........

Jei aukšta raiška, FB iškraipo netgi labai mirksiukas.gif

QUOTE(Ka @ 2011 07 19, 18:35)
Nemanau. schmoll.gif Antroji nuotrauka aiškiai koreguota savaip.

antroji man rodos tik kirpta iš šono g.gif jeigu laikysim, kad spalvos ir kt - tai FB darbas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 19 liepos 2011 - 18:54
QUOTE(gotte @ 2011 07 19, 19:51)
FB išdarko ir spalvas ir raišką, jei keliamos aukštos raiškos nuotraukos. Man taip buvo ne sykį. Va kam buitiaką atidaviau, tarkim seseriai savo iš mūsų šeimyninių pasisėdėjimų, tai jinai sukėlė praktiškai nemažintas į FB tai buvo šakės kaip baisiai, o ten nei šarpų nei dar kokių mandrybių dėta, korekcija buvo daugiau nei minimali. O FB išdarkė.

Kur rasti tą konkursą, labai įdomu pasidarė  g.gif jei gali, į AŽ parašyk, gali ir čia įdėti  mirksiukas.gif
Jei aukšta raiška, FB iškraipo netgi labai  mirksiukas.gif
antroji man rodos tik kirpta iš šono  g.gif jeigu laikysim, kad spalvos ir kt - tai FB darbas g.gif

man rodos ten trollbeads konkurse mačiau ta foto g.gif

O čia dar viena teminei blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Nežinau, nežinau.. Aš visuomet keliu aukštos raiškos foto, dar taip baisiai niekad nėra padarę. g.gif
Konkursas. Nuoroda nuo pirmosios nuotraukos. Paskui į priekį reikia eiti kelias nuotraukas. 4u.gif
--------------
Kikirike, pirmoji nuotrauka tikrai labai, labai tinka. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 19 liepos 2011 - 19:00
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 19, 17:48)
žinau,kad kompozicija negera,negalėjau niekaip kitaip prieiti,ir aplamai su juosta ir dar su tokiu objektyvų ,ne ką galėjau išlaužti, bet man kažkaip priminė filmą "The Wicker Man"  blush2.gif

Tikrai primine ta filma

QUOTE(Muggy @ 2011 07 19, 17:49)
Ten lagas uz nugaros, bet nesinorejo pries ji fotkinti  g.gif
Greiciausiai kad i viena aki. O kaip padaryti kad butu i abi? Pas mane nustatytas vieno tasko fokusas, tai as nezinau ar imanoma sufokusuoti su dviem is kart? Cia 50tukas mano naujas, pasibandziau siandien truputi.

Reikejo mazaja pries langa pries langa pasodinti,kad ja sviesa pasviestu.Pasibandyk kada.O del fokuso i viena aki tai cia buna tada kaip f1.8,f2...Bet vistiek faina nuotraukyte.

QUOTE(gotte @ 2011 07 19, 17:51)

antroji man rodos tik kirpta iš šono  g.gif jeigu laikysim, kad spalvos ir kt - tai FB darbas g.gif

Nea,FB suspaudzia,bet neapkarpo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 19, 16:58)
Reikejo mazaja pries langa pries langa pasodinti,kad ja sviesa pasviestu.Pasibandyk kada.O del fokuso i viena aki tai cia buna tada kaip f1.8,f2...Bet vistiek faina nuotraukyte.

Gal tikrai tada reikes kita karta pasodinti pries langa, pabijojau as kazkaip g.gif . O f buvo 1.4. Gal reiketu kiek pakelti? g.gif
Atsakyti