Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 19, 21:01)
niu negerai, rankinis turi buti baltas

gal dabar geriau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 19, 21:41)

Man tai čia natūralus susimaišęs su dirbtiniu. Iš lango pusės krinta mėlyna šviesa, iš kambario šviestuvo. Tai jau ne aišku, kurį norėjai parodyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 19, 22:41)

Zirze ten mano ND komentavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 19, 18:57)
man rodos ten trollbeads konkurse mačiau ta foto  g.gif
O čia dar viena teminei  blush2.gif
http://farm7.static....3f04b5110_z.jpg

Šita labai patinka, bet ne teminei schmoll.gif Pritempei smile.gif Nežinau kaip kiti, bet aš tai apsidomėjau kas tai, pasižiūrėjau pavyzdžių, jie tikrai yra saviti... Nejaučiu sustabdyto kadro įspūdžio, o norint kokį nors baugumą parodyti, reiktų niūresnio dangaus ar kažkokio vėjo. Žodžiu, čia reik Svajonės mūsų spalvų biggrin.gif O ir formatas truputį blaško, jei jau žaidžiam biggrin.gif Nepyk už komentarą, nuotrauka šiaip ar taip patinka smile.gif

Be tooo biggrin.gif reikia fotografuoti naują darbą, labai retais atvejais deda kas seną. Bent jau taip darydavom aktyviausiu metu smile.gif Aš seną parodžiau tik šiaip, tad tikiuosi tavo suplanuoto Cinematic biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 19 liepos 2011 - 21:34
QUOTE(rG @ 2011 07 19, 22:30)
Šita labai patinka, bet ne teminei schmoll.gif  Pritempei smile.gif  Nežinau kaip kiti, bet aš tai apsidomėjau kas tai, pasižiūrėjau pavyzdžių, jie tikrai yra saviti... Nejaučiu sustabdyto kadro įspūdžio, o norint kokį nors baugumą parodyti, reiktų niūresnio dangaus ar kažkokio vėjo. Žodžiu, čia reik Svajonės mūsų spalvų  biggrin.gif  O ir formatas truputį blaško, jei jau žaidžiam biggrin.gif Nepyk už komentarą, nuotrauka šiaip ar taip patinka  smile.gif

VISIŠKAI sutinku, ypač dėl baugumo... na tikrai nėra perteikta,o norėjau...tikrai jau,kad Svajonės reikia spalvų blush2.gif na bet kaip neteminiai manau sueinantis kadras, tik gal čia kažkokia rimtai tekstūrą dėti g.gif
Papildyta:

Be tooo biggrin.gif reikia fotografuoti naują darbą, labai retais atvejais deda kas seną. Bnet jau taip darydavom aktyviausiu metu smile.gif

eee, čia gi naujas kadras iš Nidos, gi dariau konkursas paskelbtas buvo prieš išvažiuojant man į Nidą, tai ir tuos šiaudinius ir šituos paukščius šiai temai fotkinau blush2.gif
Papildyta:
Bent jau taip darydavom aktyviausiu metu smile.gif  Aš seną parodžiau tik šiaip, tad tikiuosi tavo suplanuoto Cinematic  biggrin.gif  4u.gif

nu bet tu ir keiti žinutes lotuliukas.gif nespėju pildyti lotuliukas.gif taip taip, suplanuotas jau yra ir gal ryt jau bus ir įvykdytas (nu taip nuplanavus) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 19, 21:36)
na bet kaip neteminiai manau sueinantis kadras, tik gal čia kažkokia rimtai tekstūrą dėti  g.gif
Aš nedėčiau jokių tekstūrų, nors gal biggrin.gif kai ne mano nuotrauka, tai ir nemąstau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 19, 22:39)
Aš nedėčiau jokių tekstūrų, nors gal biggrin.gif kai ne mano nuotrauka, tai ir nemąstau biggrin.gif

na kada nors pasižaisiu ,kai laiko daugiau bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 07 19, 22:01)
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 19, 22:41)

Zirze ten mano ND komentavo mirksiukas.gif

Oj ,tik dabar pamačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 19, 21:36)
eee, čia gi naujas kadras iš Nidos, gi dariau konkursas paskelbtas buvo prieš išvažiuojant man į Nidą, tai ir tuos šiaudinius ir šituos paukščius šiai temai fotkinau  blush2.gif

Atsiprašau sleep.gif biggrin.gif Man atrodo ką tik paskelbė, o tu jau ten ir šen biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 19, 21:48)
Man tai čia natūralus susimaišęs su dirbtiniu. Iš lango pusės krinta mėlyna šviesa, iš kambario šviestuvo. Tai jau ne aišku, kurį norėjai parodyti.  g.gif

turbūt persistengiau blush2.gif

O prieš tai kur įkėliau ar visos užskaitot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 19, 22:41)
Atsiprašau  sleep.gif  biggrin.gif  Man atrodo ką tik paskelbė, o tu jau ten ir šen biggrin.gif

tai viskas gerai lotuliukas.gif aš gi kaip raketa visur suspėju lotuliukas.gif
o šiaip tikrai turiu įdėją , ir laaabai tikiuosi,kad pavyks blush2.gif
Atsakyti
Aš gal ir naujokė, bet sugalvojau pasisakyt smile.gif visos gražios nuotraukos, bet va užkliuvo Kikirikes medis. jis tikrai labai gražus ir nuotrauka graži, bet man kliūna dešinėj ta šaka. nežinau man kažkaip per daug atrodo. čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti