Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(RKriste @ 2011 07 19, 22:51)
Aš gal ir naujokė, bet sugalvojau pasisakyt  smile.gif  visos gražios nuotraukos, bet va užkliuvo Kikirikes medis. jis tikrai labai gražus ir nuotrauka graži, bet man kliūna dešinėj ta šaka. nežinau man kažkaip per daug atrodo. čia tik mano nuomonė  4u.gif

labai džiaugiuosi,kad pasakiai 4u.gif ten kur šiek tiek žemiau,ten dar vienas medis, jis yra toliau ir aš jį specialiai taip įkompanavau,nes pamaniau,kad gaunasi graži įstrižainė... turiu ir vieną medį,bet šis pasirodė kadras geresnis blush2.gif bet čia vėlgi,tik mano sapaliojimai ax.gif ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2011 07 19, 21:00)
Dar noreciau biski komentaru apie sia nuotraukeles g.gif  4u.gif

Kuri geriau, jei yra cia kas nors gero g.gif  blush2.gif

aš rinkčiausi antrą variantą, tik gal šiek tiek šviesinčiau, o dar klausimas, tu ten kraštuose dar papildomą bliurą dėjai?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 19, 22:55)
labai džiaugiuosi,kad pasakiai  4u.gif  ten kur šiek tiek žemiau,ten dar vienas medis, jis yra toliau ir aš jį specialiai taip įkompanavau,nes pamaniau,kad gaunasi graži įstrižainė... turiu ir vieną medį,bet šis pasirodė kadras geresnis  blush2.gif  bet čia vėlgi,tik mano sapaliojimai  ax.gif ačiū už nuomonę  4u.gif

na aš anksčiau buvau mėgėja siaubo filmų, tai man tas vienas medis iš kart priminė biggrin.gif jis toks grėsmingas, o šalia tas mažesnis atrodo lyg pašvelnintų visą vaizdą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RKriste @ 2011 07 19, 23:13)
na aš anksčiau buvau mėgėja siaubo filmų, tai man tas vienas medis iš kart priminė  biggrin.gif jis toks grėsmingas, o šalia tas mažesnis atrodo lyg pašvelnintų visą vaizdą  ax.gif

hm... matai,o aš net nepagalvojau g.gif nu vėliau gal kitus patvarkysiu tai įdėsiu blush2.gif matyt per mažai aš tų siaubiakų žiūriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 19, 23:11)
aš rinkčiausi antrą variantą, tik gal šiek tiek šviesinčiau, o dar klausimas, tu ten kraštuose dar papildomą bliurą dėjai?

Aciu, jo truputuka dejau, pries aulute namuose pries lango sviesa zaidinejausi, neperdaug ryski gavosi, bandziau truputi is jos kazka padaryt blush2.gif
Mano objaktyvas nelabi portretams tinkantis, bet kaip sako "blogam sokejui ir kiaus... maiso" smile.gif
Noriu as objaktyvo 1.8 arba 1.4, kad zmogus visam ugyje su graziu ispaukusiu fonu gautusi.
Ale, reik pirma aplamai fotografuot ismokt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2011 07 19, 23:53)
Aciu, jo truputuka dejau, pries aulute namuose pries lango sviesa zaidinejausi, neperdaug ryski gavosi, bandziau truputi is jos kazka padaryt blush2.gif
Mano objaktyvas nelabi portretams tinkantis, bet kaip sako "blogam sokejui ir kiaus... maiso" smile.gif
Noriu as objaktyvo 1.8 arba 1.4, kad zmogus visam ugyje su graziu ispaukusiu fonu gautusi.
Ale, reik pirma aplamai fotografuot ismokt doh.gif

na nereikia 1.8 kad išplauti foną, juk ir su kitais išplaunamas...na taip 1.4 gražiau plauna, ir gali padaryti mažesnį ryškumo zoną,bet su tokiu fotografuojant reikia labai atsargiai jei portretukas, kad nesigautu tik viena kokia ryški, ar kur nenušoktu suvestas ryškumas... šiuo atveju labai matosi tavo bliurinimas, jis jau tampa nelabai natūralus blush2.gif ir šiaip visko išmokstama gi ne iškarto, reikia milijoną kartų bandyti,kol pavyksta, tiesiog praktika - ir nenuleisti rankų 4u.gif
Papildyta:
dedu naktinę...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 19 liepos 2011 - 23:11
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 00:11)
na nereikia 1.8 kad išplauti foną, juk ir su kitais išplaunamas...na taip 1.4 gražiau plauna, ir gali padaryti mažesnį ryškumo zoną,bet su tokiu fotografuojant reikia labai atsargiai jei portretukas, kad nesigautu tik viena  kokia ryški, ar kur nenušoktu suvestas ryškumas... šiuo atveju labai matosi tavo bliurinimas, jis jau tampa nelabai natūralus  blush2.gif ir šiaip visko išmokstama gi ne iškarto, reikia milijoną kartų bandyti,kol pavyksta, tiesiog praktika - ir nenuleisti rankų  4u.gif

Aciu, tu mano ikvepeja 4u.gif
Orginalas sitas
user posted image
Gal as cia i lankas nusibliuravau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reida: 19 liepos 2011 - 23:21
QUOTE(reida @ 2011 07 20, 00:13)

džiaugiuosi blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(reida @ 2011 07 20, 00:13)
Orginalas sitas
Gal as cia i lankas nusibliuravau doh.gif

na bliuro tikrai nereikėjo dėti, bejo žymiai geriau... dabar kaip suprantu šviesa jai buvo už nugaros, tai kitą kartą padaryk kad šviesa į veiduką būtų, arba jei nori kontražūro - tai į šviesą fotografuok, šiaip daug variantų... aš siūlyčiau į lauką eiti, ten daug šviesos,daug įdomių šešėlių , skirtingu dienos laiku skirtingai krenta saulė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 19 liepos 2011 - 23:45
Kikirike,man zinok labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 20, 01:26)
Kikirike,man zinok labai patinka wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kikirike, dėl medžio visiškai pritariu rG, tiek nuotraukos formatas netinkamas, tiek nėra to sustabdyto veiksmo pojūčio g.gif bet pats kadras thumbup.gif

nežinau ar matei, bet jei kartais nematei, tai įmesiu nuorodą dar kartą į cinematic žanro kelis darbelius http://www.efoto.lt/grupe/cinematic

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 19, 23:12)

dedu naktinę...

žinok wow , man labai patikti, labai daug erdvės viršuje, bet man patinka, irgi nekarpyčiau, tokia laisvė žvilgsniui, bežiūrint mintys kažkur nuklysta, labai žinok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 00:12)

dedu naktinę...

ir man labai smile.gif toks horizontas čia labai tinka.
Atsakyti