Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

tiesa, kieno ten kadras pamiršau, kur stotelėj žmogus sėdi, tai primena ištrauką iš kokių žinių, ar kokio reportažo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 09:28)
tiesa, kieno ten kadras pamiršau, kur stotelėj žmogus sėdi, tai primena ištrauką iš kokių žinių, ar kokio reportažo biggrin.gif

aš tai Forrest'ą Gump'ą prisiminiau tą nuotrauką pamačius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 00:12)

dedu naktinę...

isimylejau wub.gif
Atsakyti
Labas,
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 08:28)

QUOTE(je t'aime @ 2011 07 20, 09:00)
aš tai Forrest'ą Gump'ą prisiminiau tą nuotrauką pamačius biggrin.gif

ačiū 4u.gif mano stotelėj mirksiukas.gif važiavau sūnaus iki autostrados pasiimt (namo grįžinėjo), visą kelią galvojau kaip pafotografuosiu ir sėdėjo jis labai fotogeniškai manęs laukdamas (čia vairuodama mašinoj primečiau kadrą), kol nepamatė doh.gif paskui jau prašiau pozuot iš kelių bandymų šis vienas tokių pavykusių... paskui dar paupy sustojom patvarkius pasirodysiu, gražus pavakarys buvo... bet vaikis mano tai erkių, tai uodų bijo, tai per liesas be marškinių fotkintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 00:12)

dedu naktinę...

nuostabi tavo naktinė. Negaliu atsižiūrėti. Šaunuolė.
p.s. kaip scena iš gero filmo !
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 07 19, 21:34)
Peržiūrėjau foto. Cinematic fotografijos  thumbup.gif visų. Pabandžiau ir aš kažką suregzt šia tema

pa prikolu. man patiko. senas lietuvishkas filmas biggrin.gif tik i kaire ciuozia bishki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 20, 09:48)
pa prikolu. man patiko. senas lietuvishkas filmas biggrin.gif tik i kaire ciuozia bishki biggrin.gif

ačiū 4u.gif nugi tiesinau visaip. nes tas stotelės ženklas pakrypęs stovi. Rėmelį irgi tokį radau su triukšmu ne tiesų... Tai vakar visaip sukiojau, tiesinau šitas variantas pasirodė tiesiausias... blush2.gif O dėl seno lietuviško filmo, tai su ta mintimi dariau prisiminusi savo ankstyvos jaunystės kinematografiją blush2.gif Jei pavyks savaitgaliui dar vieną mintį turiu su LT senais filmais. Kažkaip "Riešutų duona" toks įstrigęs yra, ir rekvizito pas mamą tikiuos rast mirksiukas.gif
P.S. kas kursit naują temą, gal galit vietoj joretos parašyt jokubaite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 20 liepos 2011 - 10:02
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 01:12)

dedu naktinę...

user posted image

o kaip jus fokusuojat, kad jums iseina tiek dangaus paimti, o vaikutis taip zemai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 20, 12:08)
o kaip jus fokusuojat, kad jums iseina tiek dangaus paimti, o vaikutis taip zemai? 4u.gif

cia tai rankiniu turbut. o siaip ispaudi puse mygtuko, nutaikius kur nori fokusa, o tada perkadruoji - neatleidus mygtuko pasuki foto taip, kaip nori kadro
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 20, 12:08)

Reikia ND daryt ir viskas bus aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti