QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 09:28)
tiesa, kieno ten kadras pamiršau, kur stotelėj žmogus sėdi, tai primena ištrauką iš kokių žinių, ar kokio reportažo 

aš tai Forrest'ą Gump'ą prisiminiau tą nuotrauką pamačius

Labas,
ačiū
mano stotelėj
važiavau sūnaus iki autostrados pasiimt (namo grįžinėjo), visą kelią galvojau kaip pafotografuosiu ir sėdėjo jis labai fotogeniškai manęs laukdamas (čia vairuodama mašinoj primečiau kadrą), kol nepamatė
paskui jau prašiau pozuot iš kelių bandymų šis vienas tokių pavykusių... paskui dar paupy sustojom patvarkius pasirodysiu, gražus pavakarys buvo... bet vaikis mano tai erkių, tai uodų bijo, tai per liesas be marškinių fotkintis
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 08:28)
tiesa, kieno ten kadras pamiršau, kur stotelėj žmogus sėdi, tai primena ištrauką iš kokių žinių, ar kokio reportažo 

QUOTE(je t'aime @ 2011 07 20, 09:00)
ačiū

QUOTE(jokubaite @ 2011 07 19, 21:34)
Peržiūrėjau foto. Cinematic fotografijos
visų. Pabandžiau ir aš kažką suregzt šia tema

pa prikolu. man patiko. senas lietuvishkas filmas

QUOTE(Maggie @ 2011 07 20, 09:48)
ačiū

P.S. kas kursit naują temą, gal galit vietoj joretos parašyt jokubaite
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 01:12)
o kaip jus fokusuojat, kad jums iseina tiek dangaus paimti, o vaikutis taip zemai?

QUOTE(Cherry* @ 2011 07 20, 12:08)
o kaip jus fokusuojat, kad jums iseina tiek dangaus paimti, o vaikutis taip zemai? 

cia tai rankiniu turbut. o siaip ispaudi puse mygtuko, nutaikius kur nori fokusa, o tada perkadruoji - neatleidus mygtuko pasuki foto taip, kaip nori kadro
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 20, 12:08)

Reikia ND daryt ir viskas bus aišku