Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

QUOTE(Benicio @ 2011 12 14, 20:18)
O palyginimo su senaisiais sulauksime?  4u.gif

drinks_cheers.gif oj,kaip būtų įdomu bigsmile.gif
o dėl to tėtuko-tai gal jis pats dvokutį paleido ir nenorėjo,kad skaniai kvepianti tetutė užuostų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 12 10, 21:40)
Ši diena-kazkokia anomalija kvepalų atzvilgiu lotuliukas.gif . Vieniems muilai ir sovietinės kirpyklos vaidenasi, kitiems oro gaivikliai ir net laidotuves, kaip kad sian buvo "pagirti" mano vieni is megiamiausiu La Prairie Silver Rain doh.gif . Na, iki šiolei tai jie vien tik komplimentų sulaukdavo, o va, šiandien net du žmones skyrė antikomplinentus. Prasilenkdamas koridoriuje kolega teske: nu, ir pripurskei tualete gaiviklio, net pati to kvapo prisigerei. Pala, galvoju, koks dar tualetas, koks gaiviklis... Paskui klausiu sutiktos drauges, ar tikrai kažkokiu pigiu WC purskalu dvokiu, tai jinai dar viena "antausi" teske: oi, man tai grynai toks pagrabiniu geliu kvapas. Žinokit, pribaigė galutinai! Pamislyjau, tai kam mokėti beveik puse tūkstančio litų, jei galiu apsipurkst kokiu airwick ar ambipur, apsistatyt kaliju vazonais ir ruoštis ikapes lotuliukas.gif . Užtat kvepesiu prabangiai tongue.gif  biggrin.gif .

Nu cia tai geri kolegos Jusu biggrin.gif Tiesiai sviesiai- be tabu lotuliukas.gif
As buciau isizeidusi unsure.gif ir ypac ant tu kvepalu, kurie issauke tokius "neskanius" palyginimus. biggrin.gif
PATARIMAS: meskit juos lauk, parasyt savo adresa? tongue.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2011 12 12, 21:08)
komplimentas
user posted image

dar vienas komplimentas, trecia kart juos naudoju dar tik o jau du tegiamus gavo ir is tokiu zmoniu is kuriu tikrai nesitikeciau, manau bus is serijos "komplimentiniai" biggrin.gif
Atsakyti
gavai riebu komplimenta siandien stovedama eileje nuo moteriskes(~35-40metu), stovejusios uz manes- ... as jus siandien seksiu, nes taip skaniai kvepiate wub.gif kas tai? reikes ir man kaledu senio paprasyt. biggrin.gif O tai buvo angelelis EDP biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 15 gruodžio 2011 - 17:49
QUOTE(Roxetė @ 2011 12 15, 17:48)
gavai riebu komplimenta siandien stovedama eileje nuo moteriskes(~35-40metu), stovejusios uz manes- ... as jus siandien seksiu, nes taip skaniai kvepiate  wub.gif  kas tai? reikes ir man kaledu senio paprasyt.  biggrin.gif  O tai buvo angelelis EDP  biggrin.gif

user posted image

Aš irgi jus sekčiau lotuliukas.gif, žiauriai patinka angelas happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 12 15, 18:48)
gavai riebu komplimenta siandien stovedama eileje nuo moteriskes(~35-40metu), stovejusios uz manes- ... as jus siandien seksiu, nes taip skaniai kvepiate  wub.gif  kas tai? reikes ir man kaledu senio paprasyt.  biggrin.gif  O tai buvo angelelis EDP  biggrin.gif

user posted image

As irgi jie patinka, ypac gerai skamba saltyje. O va stai karta karsta liepos diena Portugalijoje juos uzuodziau nuo vienos vietines elegantiskos damos blink.gif Atrode visai ne i tema schmoll.gif
Atsakyti
Viena moteris vakar taip "pagyrė" mano Coco Chanel: "kvepia remontu ir šviežia mediena". biggrin.gif
Atsakyti
Bendradarbė komplimentą pasakė mano Escada'os - Magnetism'ui 4u.gif Dėkinga jai baisiausiai, nes mano brangusis jų pakęst negali ir vis mane "per dantį traukia" verysad.gif
Tsakant, jei palaikymo nėr namie, tai tiks ir darbinis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vakar darbe Aire uzuode Juozo Statkeviciaus kvepalus,labai jai patiko tik gaila,kad musu Juozuko nezino verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 12 16, 09:14)
Vakar darbe Aire uzuode Juozo Statkeviciaus kvepalus,labai jai patiko tik gaila,kad musu Juozuko nezino verysad.gif

visada galima supažindinti bent jau pasakojimais mirksiukas.gif
aš taip airius su sniego kalnais iki kelių ir su -28 šalčio supažindinau laugh.gif

o kad būtų į temą - paskutinis komplimentas, kurį prisimenu, buvo gautas šiems
user posted image

kolegė pasakė, kad nu jai laaaabai patinka mano kvepalai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 16 gruodžio 2011 - 13:25
Mane šiandien irgi pagyrė assa.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2011 12 15, 21:31)
As irgi jie patinka, ypac gerai skamba saltyje. O va stai karta karsta liepos diena Portugalijoje juos uzuodziau nuo vienos vietines elegantiskos damos  blink.gif Atrode visai ne i tema  schmoll.gif

Pagalvojau,kad dėl klimato kvepalų prasme mes esam laimingesnės,nei šiltų kraštų gyventojos,nes turim didesnį pasirinkimą-ir šalčiui,ir karščiui ax.gif
Atsakyti