Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

QUOTE(eglegle @ 2011 12 30, 15:29)
Kam galutinai pasidarys bloga nuo šių bobutiškų - prašom kreiptis (tik be kačių  hihihi.gifflirt.gif
išpurškiau visą butelį 100 ml, bloga nepasidarė. bet niekas taip man jų ir nepagyrė, išskyrus mamą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2011 12 31, 00:36)
išpurškiau visą butelį 100 ml, bloga nepasidarė. bet niekas taip man jų ir nepagyrė, išskyrus mamą  cool.gif

Mano mama irgi juos labai mėgsta, taip pat mėgsta ir dieds bei dar visokių aplinkinių, jau neatsimenu kiek (tikrai daugiau nei trys) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 12 30, 22:38)
Mano mama irgi juos labai mėgsta, taip pat mėgsta ir dieds bei dar visokių aplinkinių, jau neatsimenu kiek (tikrai daugiau nei trys) biggrin.gif
aš labai tikiuosi, kad ir ant manęs juos daugiau kas mėgo, tik kukliai tylėjo biggrin.gif
apskritai mano kvepalus retai kas pakomentuoja... mama, anyta, vyras. viskas.
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 12 20, 02:01)
o as sulaukiau siandien komplimento Dior Hypnotic poison eu senssuele,eh kokie jie puikus saltu oru .. wub.gif

as siuo metu laiku labai juos myliu, labai skaniai skleidziasi ir komplimentu vis sulaukia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 12 30, 15:57)
paskui paglosciau pukuota kate. Paskui kates seimininkas paeme kate ant ranku ir pasake, kad kate smirdi bobutiskais kvepalais.

lotuliukas.gif Sakyčiau reikia vyriškio taktiškumą vertinti thumbup.gif
Maniškis kai persikvėpinu sako, kad aš vėl iškvėpinau šunį. Kadangi ne šuo, o šunytė, aš apsimetu, kad nesupratau ar nesikvėpinti ar šuns nebeglostyti biggrin.gif ir ramiai paaiškinu, kad jai, kaip ir visoms moteriškoms, patinka, ne vyrams suprast...
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 12 30, 23:02)
as siuo metu laiku labai juos myliu, labai skaniai skleidziasi ir komplimentu vis sulaukia  wub.gif

aha,tikrai nuostabus,ypac saltukui paspaudus.Siandien jie vel sulauke komplimento is nepazystamojo smile.gifsmile.gif esu Airijoje siuo metu tai sulauke"wow,amazing smell,whats that?"... vyrukas apsisvaigines net stovejo.
O sie kvepalai buvo mano ilgai svajoti,tad itin dziugauju gavus visa 100 ml kibiraiti wub.gif
Atsakyti
siandi sulaukiau labai idomaus ivertinimo: kvepi tokiais kvepalais, kurie man nei patinka, nei smirda, labai neutraliai hihihi.gif kvepejau YSL ELLE edp...
Atsakyti
Naujuju metu vakara gavau komplimenta is mamos Calvin Klein euphoria EDT Ir vyras labai daznai juos pagiria wub.gif
Atsakyti
Darbe pasikvėpinau Laurence Dumont - Vanille Violette . Išgirdau: kas čia taip saldžiai kvepia, taip švelniai (vadovas), o buhalterė - tai čia tikriausiai Jurgita, ji gi labiausiai saldumynus mėgsta biggrin.gif Buhalterei kvepėjo sausainiais ir saldainiais. O aš jau svajojau apie buteliuką. Po tokių atsiliepimų supratau, kad užteks atomiko, nes galėsiu tik namuose pasimėgauti šiuo saldėsiu.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 01 08, 13:25)
Darbe pasikvėpinau Laurence Dumont - Vanille Violette . Išgirdau: kas čia taip saldžiai kvepia, taip švelniai (vadovas), o buhalterė - tai čia tikriausiai Jurgita, ji gi labiausiai saldumynus mėgsta  biggrin.gif Buhalterei kvepėjo sausainiais ir saldainiais. O aš jau svajojau apie buteliuką. Po tokių atsiliepimų supratau, kad užteks atomiko, nes galėsiu tik namuose pasimėgauti šiuo saldėsiu.

ivertinai kaip bloga komplimenta ? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dovanų gauti Diesel Fuel for life unlimited gavo keletą komplimentų. Vienas iš draugo susitikus, tai buvo "Žiauuuuriai skaniai kvepiiii" biggrin.gif , o kitas iš draugės "Labai tu šiandien skaniai kvepi" cool.gif
o pačiai irgi be galo patinka šie, nors iš paprastųjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 08, 14:23)
ivertinai kaip bloga komplimenta ?  ax.gif  biggrin.gif

Nebuvo tai blogas komplimentas, bet nenoriu kvepėti sausainiais ir saldainiais būnant tarp žmonių biggrin.gif
Atsakyti