Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

QUOTE(zuvyte26 @ 2012 01 08, 17:28)
Nebuvo tai blogas komplimentas, bet nenoriu kvepėti sausainiais ir saldainiais būnant tarp žmonių  biggrin.gif

na kai kurie saldesiai kitiems taip ir asocijuojasi biggrin.gif
Atsakyti
Įprasto ir paprasto kvepėjimo rezultatas - komplimentai iš dviejų žmonių: Van Cleef & Arpels Rose des Neiges biggrin.gif
Atsakyti
Pries keleta dienu komplimenta gavo Patricia de Nicolai Sacrebleu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 10 sausio 2012 - 13:54
vos nenukentėjo ta pati vargšė niekuo dėta būtybė biggrin.gif
Vakar MB pirmiausiai pasitiko katė, girdžiu "Omajgaad, vėl...."
Tada prieinu aš ir gaunu nu(si)raminantį komplimentą "oj,skaniai, nebobutiniai..." lotuliukas.gif

Jo Malone English Pear&Freesia

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 01 10, 16:47)
vos nenukentėjo ta pati vargšė niekuo dėta būtybė biggrin.gif 
Vakar MB pirmiausiai pasitiko katė, girdžiu "Omajgaad, vėl...."
Tada prieinu aš ir gaunu nu(si)raminantį komplimentą "oj,skaniai, nebobutiniai..." lotuliukas.gif

Jo Malone English Pear&Freesia

Is kur jus tokius pavadinimus traukiat smile.gif Daugiau kaip puses nesu girdejusu. Cia gal tokiu nera Lietuvoj?
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 01 10, 15:51)
Is kur jus tokius pavadinimus traukiat smile.gif Daugiau kaip puses nesu girdejusu. Cia gal tokiu nera Lietuvoj?

manieji tai visi trys - ir kvepalai, ir MB, ir katė - Lietuvoj biggrin.gif

nors,tiesą sakant, Jo Malone matyt atsivežti arba atsisiųsti, nepasitikslinau, iš kur bičiulė juos anksčiau įsigijo smile.gif

Atsakyti
Vienas paskutinių komplimentų iš seno prieteliaus: "JPTVM, kaip gerai kvepi! Ir aš noriu šių kvepalų!" biggrin.gif

(Ulrich de Varens "Russian legend")
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2012 01 10, 16:12)
Vienas paskutinių komplimentų iš seno prieteliaus: "JPTVM, kaip gerai kvepi! Ir aš noriu šių kvepalų!" biggrin.gif

(Ulrich de Varens "Russian legend")

Super komplimentas biggrin.gif
Atsakyti
Kelios bendradarbės (kiek aš dirbu šitam darbe, neprisimenu, kad būčiau gavus komplimentą... nu gal 1 ar 2 per 8 m.) paklausė "kuo taip kvepi?", "kas čia taip kvepia?" o buvo Oriflame "Mirage". Man tai jie šiek tiek per naglai saldūs. Nors kai norisi kažko saldaus essen.gif , labai tinka. O į visus kitokius- jokios reakcijos
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 01 08, 17:28)
Nebuvo tai blogas komplimentas, bet nenoriu kvepėti sausainiais ir saldainiais būnant tarp žmonių  biggrin.gif

Kad buhalterei sausainiai ir saldainiai susišvietė, tai dar nereiškia, kad ir kitiem taip. wink.gif Aš siūlau drąsiai nešioti. Juk svarbu, kad pačiai patinka.
Atsakyti
Antikomplimentas nuo MB Tom Ford Velvet gardenia. o man ji vistiek patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 01 10, 13:28)
Įprasto ir paprasto kvepėjimo rezultatas - komplimentai iš dviejų žmonių: Van Cleef & Arpels Rose des Neiges  biggrin.gif

Sitais ir as dabar kvepinuosi smile.gif MB pats isrinko...Bet po keliu dienu pasake, jog kazkoks keistas kvapas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guoda: 17 sausio 2012 - 10:01