Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

QUOTE(Liya @ 2012 04 12, 17:01)
lotuliukas.gif
Everybody has one  biggrin.gif

its on my "must have" list then biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 12 balandžio 2012 - 16:17
QUOTE(Voxi @ 2012 04 12, 09:49)
kvepinkites Britne, visiems patiks  hihihi.gif

Truputį paofftopinsiu, ber Britnė yra įtraukta į 100tuką kiekvienam parfumistui uostytinų kvepalų. (Nr. 9)

100 Fragrances

Turiu ir vertinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2012 04 12, 07:49)
kvepinkites Britne, visiems patiks  hihihi.gif

turiu ir siuos, bet dar niekad nesulaukiau jokiu komplimentu smile.gif
Atsakyti
O kokia nuomonė apie kitas Fantasy variacijas-"Midnight fantasy" , "Hidden fantasy" ir "Circus fantasy "(B.Spears)?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 04 12, 20:19)
O kokia nuomonė apie  kitas Fantasy variacijas-"Midnight fantasy" , "Hidden fantasy" ir "Circus fantasy "(B.Spears)?

man labiausiai midnight patinka.. 4u.gif paprstas fantasy man tas baltas šokoladas sukelia keista pykinima blink.gif o midnight jauciu toki uogu kompota.. avietes tokiso saldzios.. tai patinka ax.gif
hidden fantasy neužkabino.. kažkas man jose nepatiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 12 balandžio 2012 - 20:47
QUOTE(xde @ 2012 04 12, 20:19)
O kokia nuomonė apie  kitas Fantasy variacijas-"Midnight fantasy" , "Hidden fantasy" ir "Circus fantasy "(B.Spears)?

Fantasy - kai tik atsirado prekyboje buvo mano "no 1". Labai mėgau, turėjau net du buteliukus, nes galvojau, kad vienų pritrūksiu, tai kad turėčiau atsargai biggrin.gif Bet vienu buteliuku jau atsikračiau, o kitas taip ir tebestovi puspilnis nebenaudojamas. Atsibodo kvapas smile.gif
Man jau seniai Midnight Fantasy labiausiai patiko, toks labai labai geras saldus, bet neįkyriai, kvapas wub.gif Pats geriausias iš Britnės kvepalų.
Hidden Fantasy - turiu, taip pat labai patinka, bet sakyčiau iš visų Britnės kvepalų, šis kvapas toks prabangiausias , na toks visai ne britniškas, mano manymu ax.gif
Circus fantasy - nepatiko, kažkoks keistas kvapas, paskutinįjį kartą uosčiau, priminė slyvas ar kažką panašaus schmoll.gif Mano manymu, nieko gero...
Atsakyti
Komplimentas TM Angel EDT: "Gaiviai kvepi" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgut @ 2012 04 14, 17:28)
Komplimentas TM Angel EDT: "Gaiviai kvepi"  wub.gif

hmm, man tai toli gražu angel gaivumu nedvelkia blush2.gif
toks sunkus, saldus, žieminis kvapas
Atsakyti
EDT kiek lengvesni nei EDP, vat pastarieji tai tikrai sunkus ir saldus wub.gif
Atsakyti
kalbant apie apie britne,kaiptik midnight fantasy siandien ir sulauke komplimento cool.gif
Atsakyti

Draugė apie mano mylimiausią Montale White Aoud - kažkokio tarybinio šiprinio odekolono kvapas lotuliukas.gif Na , odontologija - sutinku, bet, kad taip schmoll.gif Beje , švarko rankovė kvepia jau trečia diena ir net labai "netarybiškai" lotuliukas.gif Gal mano chemija taip iškreipė g.gif
Vyras, papurškus mašinoje Rive Gauche, - Muilas. Ūkinis. doh.gif
Žodžiu, savaitgalį buvo vieni "komplimentai" verysad.gif
Atsakyti
komplimentas Moschino I Love Love ax.gif
Atsakyti