Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

Komplimentas nuo koleges TM Angel: "Cia tu taip skaniai kvepi?" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 04 12, 18:19)
O kokia nuomonė apie  kitas Fantasy variacijas-"Midnight fantasy" , "Hidden fantasy" ir "Circus fantasy "(B.Spears)?

pirmieji fantasy man daugiausia komplimentu atnese kvepalai (nei mano chaneliai nei diorai ju tikrai tiek nesulauke) biggrin.gif gaila jau tik tuscia bonkela belikus, reiks gal nusitraukt koki 20ml biggrin.gif
midnight man per daug sintetiniai, primena viokias escados limitkes, ir man jie visai ne midnight o labaiu day fantasy be jokio sunkumo gilumo tokie visai lengvuciai, primena kazkokia kramtomaja guma is vaikystes smile.gif
circus turejau perleidau draugei tai uzuodziu kone kasdien, man nusibodo super greit ir nieks neisimine tai placiau pakomentuot negaliu tik kad kazkas rugstokai saldu
hidden visai patiko bet tik tiek, irgi greit iskeliavo, zodziu is visu fantaziju subaigiau tik pirmaja ir gana nemaza bonke, progai pasitaikius uz gera kaina imciau vel, nes vaikinukai oj juos kaip megsta oj kaip giria (dauguma) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 23 balandžio 2012 - 23:12
ir vel komplimentas midnight fantasy biggrin.gif
Atsakyti
Vakar daug pagyrų sulaukė Escentric 02 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 04 24, 00:11)
progai pasitaikius uz gera kaina imciau vel, nes vaikinukai oj juos kaip megsta oj kaip giria (dauguma) biggrin.gif

tik šiandien ir rytoj proga pirkti be siuntimo mokesčio fragrancex,įvedant kodą FREEMOM thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 09 21, 20:27)
deja ir mane šis kvapas erzina  blink.gif

As irgi turiu J'adore, man sis kvapas visai patinka :-) Nors ji sparciai nurunge DKNY "Be delicious"- tiesiog uzburiantis kvapas:-) Pati kazkada pasakiau komplimenta savo draugei, naudojanciai siuos kvepalus. Dbr naudoju ir as.:-)
Atsakyti
Antikomplimentas ,,Intimately" by Beckham, dusinantis, sunkus kvapas unsure.gif O man taip patinka..
Atsakyti
QUOTE(Treise @ 2012 05 02, 21:56)
Antikomplimentas ,,Intimately" by Beckham, dusinantis, sunkus kvapas unsure.gif O man taip patinka..

matyt, antikomplimenta pasakes zmogus megsta gaivius kvepalus. kartais gerai nekreipti demesio i tokias pastabas.svarbiausia tai, kad Jus su siais kvepalais gerai jauciates.
Atsakyti
Kolegė šiandien:
''Kaip skaniai kvepiiii.Kokie čia kvepalai,vaisiais kvepia kažkokiais?''

Amouage Lyric Men smile.gif
Atsakyti
Per mažiau nei 3 mėnesius- 3 komplimentai mano Givenchy Hot couture:) O juos dažniausiai naudoju tik kurnors einant vakare. Taigi du iš komplimentų ir buvo gauti klube:) O vienas parduotuvėj iš pardavėjo biggrin.gif
Atsakyti
komplimentas YSL Elle smile.gif
Atsakyti
Kolegė: "Skaniai kvepi. Dažniau pro mane praeik" smile.gif

user posted image
Atsakyti