Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

Šiandien net iš kelių žmonių sulaukiau komplimentų ir klausimų kuo kvepiu, o buvau pasikvėpinus JHG miss charming. Nors man pačiai šis kvapas gal kiek per mergaitiškas, bet aplinkiniams patinka rolleyes.gif
O prieš kelias dienas J'adore buvo pavadinti tualeto gaivikliu, beje, jau ne pirmą kartą. Gal man jie netinka unsure.gif
Atsakyti
o as vakar kvepejau j'adore ir sulaukiau triju antikomplimentu, kad kvapas toks tragiskas, kad net erzina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 21, 19:54)
o as vakar kvepejau j'adore ir sulaukiau triju antikomplimentu, kad kvapas toks tragiskas, kad net erzina  doh.gif

deja ir mane šis kvapas erzina blink.gif
Atsakyti
O mano vyriokas man vis primena: "Nu va, vel vyru kvepi", cia komplimentai: La Perla J'aime, Euphoria, 5th Avenue, Coco Madmuazele. Kad vyru kvepiu ir tetis sake, kai TM Angelu pasikvepinau. blink.gif Nu zodziu...Dabar reiks ieskot moterisku kvapu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontute @ 2011 09 22, 15:50)
O mano vyriokas man vis primena: "Nu va, vel vyru kvepi", cia komplimentai: La Perla J'aime, Euphoria, 5th Avenue, Coco Madmuazele. Kad vyru kvepiu ir tetis sake, kai TM Angelu pasikvepinau. blink.gif Nu zodziu...Dabar reiks ieskot moterisku kvapu... g.gif

biggrin.gif oj tie vyrai
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 09 21, 21:27)
deja ir mane šis kvapas erzina  blink.gif

as pati ji jaukinuosi, tik nezinau ar pavyks....nelabai man jis limpa.... ax.gif
Atsakyti
Žiūriu J'adoras jau peikiamas biggrin.gif

Šiandien man kolege irgi pareiškė: kažkas negerai su tavo kvepalais. Buvo J'adoras....
Atsakyti
Sulaukiu pagyrimu pasikvepinus Guerlain Insolence

O anti su comme de garcons incense zagorsk biggrin.gif

Bet man ir vieni ir kiti baisiai patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 23 rugsėjo 2011 - 17:19
QUOTE(jadzka @ 2011 09 23, 18:03)
Žiūriu J'adoras jau peikiamas biggrin.gif

Šiandien man kolege irgi pareiškė: kažkas negerai su tavo kvepalais. Buvo J'adoras....

aga, peikiamas. Mano turbut keliaus i isparduotuve. Na neprisijaukinu as jo. verysad.gif
Atsakyti
Nedėkingas rytas lotuliukas.gif : pamigau, labai skubėjau į darbą, nesikūrė mašiniukas, papuoliau į kamštį ir t.t. Bėgom pasikvepinau su po ranka pasitaikiusiais KENZO Eau de Fleur de the Tea :
user posted image
Kaip akis išdegusi lekiu į rytinį susirinkimą, į kurį, aišku, gerokai vėluoju, kai tuo tarpu prie darbovietės durų mane už rankos kone įžūliai griebia labai santūrus ir, sakyčiau, drovus kolega ir iškart eina prie reikalo - demonstartyviai uosto kaklą unsure.gif . Dieve, kokia intymi akimirka (visa laimė, vyras nemato). Patikėkit, net sutrikau blush2.gif . Sako, kad dieviškai kvepiu ir griežtai reikalauja kvepalų pavadinimo. Kas man belieka? Aišku, išdaviau, kuo šįryt "pasirėdžiusi". Pasirodo, jis kaip tik ieško žmonai kvepalų gimtadienio proga, ir aš jam labai palengvinau šitą užduotį biggrin.gif didis.gif .
Atsakyti
Pagaliau... La Perla J'aime La Nuit gavo koomplimenta, kad is toli labai skaniai kvepia cool.gif nu bet va is arti tai sake gerkle griauzia, o as ju visai nebeuzuodziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 23, 18:32)
aga, peikiamas. Mano turbut keliaus i isparduotuve. Na neprisijaukinu as jo.  verysad.gif

Na mano tai 4-a bonka J'adore... ir iki šiol vienas mėgstamiausių kvapų buvo, o va dabar kažkas nebegerai su juo sad.gif

O vakar: NR For her EDP. Tai pažystama mergina (MB gero draugo draugė) sakė, kad tinka tas kvapas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 24 rugsėjo 2011 - 11:26