Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

QUOTE(jadzka @ 2011 09 24, 12:25)
Na mano tai 4-a bonka J'adore... ir iki šiol vienas mėgstamiausių kvapų buvo, o va dabar kažkas nebegerai su juo sad.gif

O vakar: NR For her EDP. Tai pažystama mergina (MB gero draugo draugė) sakė, kad tinka tas kvapas.

mano pirma iskeliavo dovanu, nes nepavyko man ju prisijaukint. Veliau tiek pagyrimu jiems isgirdau, na nusipirkau kita, pamaniau, na giria....Vienu zodziu, ne savo skoniu vadovavausi, o kitais. Deja...na nelimpa man jie...neprisijaukinu... verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 21, 20:54)
o as vakar kvepejau j'adore ir sulaukiau triju antikomplimentu, kad kvapas toks tragiskas, kad net erzina  doh.gif

Man J'adore kvapas labai patinka, bet... pati jais kvėpintis niekaip negalėčiau, nes erzintų. Nors tiesą sakant, patį pirmą kartą pauosčius šiuos kvepalus, negalėjau prisiminti, ką man primena šis kvapas - šampūną (kažkoks vienas panašiai kvepintis) ar oro gaiviklis (ko gero, jį ir priminė). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2011 09 24, 18:34)
Man J'adore kvapas labai patinka, bet... pati jais kvėpintis niekaip negalėčiau, nes erzintų. Nors tiesą sakant, patį pirmą kartą pauosčius šiuos kvepalus, negalėjau prisiminti, ką man primena šis kvapas - šampūną (kažkoks vienas panašiai kvepintis) ar oro gaiviklis (ko gero, jį ir priminė).  ax.gif

man pirma kart pakvepinus, kvapas primine muila. Parejau namo pakvepinta ranka ir istisai erzino kaip muilas.
Atsakyti
Siandiena sulauke komplimento user posted image ysl elle intense
Atsakyti
Maroko vėjas sulaukė komplimento mirksiukas.gif
Atsakyti
T. M Angel visada sulaukia komplimento 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hisense: 27 rugsėjo 2011 - 18:30
Marc Jacobs Daisy EDP sulauke komplimento assa.gif
Atsakyti
Comme des Garcons 888 nusipelnė diedo antikomplimentų, nu maždaug tokių eik tu **** apči *** apči *** apči ****apči ****apči apči apči. Tai va, žinosiu, jei reiks kada subtiliai atsimokėt bloguoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2011 09 29, 12:27)
Comme des Garcons 888 nusipelnė diedo antikomplimentų, nu maždaug tokių eik tu **** apči *** apči *** apči ****apči ****apči apči apči. Tai va, žinosiu, jei reiks kada subtiliai atsimokėt bloguoju biggrin.gif

alergijos priepuolis lotuliukas.gif
Atsakyti
Užvakar pagyrimų sulaukė TF Black Orchid, kaimynas pasakė, kad skaniai kvepiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2011 09 29, 18:02)
Užvakar pagyrimų sulaukė  TF Black Orchid, kaimynas pasakė, kad skaniai kvepiu rolleyes.gif

O taip, vyrams jie laaaabai patinka, ant saves isbandziau... smile.gif
Atsakyti
Vakar kolegos darbe pasidomėjo, kuo kvepiu, sakė "visai nieko" ir "ar tik nebus čia kurie nors iš Chanel". Bet buvo tai Guerlain Insolence, ir komentarų susilaukė greičiausiai tik todėl, kad pusė miniuko išbėgo man rankinėj, tai užuodžiama buvau iš toooolo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mizantropė: 01 spalio 2011 - 15:38