Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesijaučiate diskriminuojama?

Kiek bežiūriu televizorių,kiek vartau žurnalus, visur vien tik nuogi papai ir užpakaliai.Nesiskundžiu savo figūra ax.gif
Bet man jau nebemalonu sėdėti prie teliko su savo vyru.Jau vemti verčia žiūrint į tas nuogas plastinių operacijų rodomas figūras.Atrodo,kad gyvenam tik moterų pasauly, o kur akis paganyti mums????
Sėdi su vyru prie teliko ir matai kad žiūri išsproginęs akis,nors to ir nenori parodyt, į kokią gražuolę,užkniso!!!Kodėl negali būti taip,kad aš atsisėdusi galėčiau į kažką paspoksot??
Aš nesu kokia davatka.Tegul rodo, bet ne taip,kad net įžūliai.Tegul dalina per pus.
Gal ir nusvaigau,bet gal yra bendraminčių?Aš tikrai jaučiu kažkokį kompleksą žiūrėdama į visą tai,nors savimi negaliu skųstis.Gryna diskriminacija
Atsakyti
Nu ne, diskriminuojama nesijaučiu, nes gyvenu JAV, o čia nuogą papą pamatysi tik per kabelinį kanalą ir tai tik vėlai vakare. Tačiau, kartais įsijungiu kokį meksikiečių kanalą ir ten visos pranešėjos su giliausiom iškirptėm, miniakais ir t.t. Ir štai vieną dieną įsijungiau TV.LT pasižiūrėti į tėvynainius. Ir rodė ten ne ką kitą, o Lalailą. Va jetau... Man toks moters įvaizdis absoliučiai nepriimtinas. Tai va, galiu padaryti išvada, kad lietuviai kaip ir meksikonai - jiems moteris = lėlė...

(O lietuvaitėm, tai turbūt gerai, nieks nesiskundžia, tai ir rodo tokį briedą)
Atsakyti
as sutinku!!!

pavyzdziui, as irgi pasigendu graziu pusnuogiu vyruku rodymo televizijoje!!! lyg mums, moterims, nerupetu kur akis paganyt. mad.gif dry.gif

Vienzo, is to strioko, pasidariau man patinkanciu vyru modeliu nuotrauku kolekcija savo kompiuteryje - o ka, kai ziniasklaida vien tik vyrais rupinasi, tenka paciai, tsakant, savo vizualiniais poreikiais uzsiimt. assa.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute_m @ 2006 03 08, 00:02)
as sutinku!!!

pavyzdziui, as irgi pasigendu graziu pusnuogiu vyruku rodymo televizijoje!!! lyg mums, moterims, nerupetu kur akis paganyt. mad.gif  dry.gif

Vienzo, is to strioko, pasidariau man patinkanciu vyru modeliu nuotrauku kolekcija savo kompiuteryje - o ka, kai ziniasklaida vien tik vyrais rupinasi, tenka paciai, tsakant, savo  vizualiniais poreikiais uzsiimt.    assa.gif  nail.gif

Super ideja alinute_m! thumbup.gif

Asmeniskai diskriminuojama nesijauciu schmoll.gif , bet tikrai truksta daugiau kokiu graziu vyrisku uzpakaliuku... mirksiukas.gif

Beje, ar pastebejot, kad jei vyras nors kiek nuogesnis, jo veido nerodo, o moteri stambiu planu ir is visu pusiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(engla @ 2006 03 08, 08:26)
Beje, ar pastebejot, kad jei vyras nors kiek nuogesnis, jo veido nerodo, o moteri stambiu planu ir is visu pusiu... doh.gif

pastebėjau verysad.gif gal televizijoms kokį raštą sukurpiam? mirksiukas.gif šiaip man mūsų televizijoj ir spaudoj per daug nuogo kūno schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE([Kristina] @ 2006 03 08, 00:52)
Sėdi su vyru prie teliko ir matai kad žiūri išsproginęs akis,nors to ir nenori parodyt, į kokią gražuolę,užkniso!!!Kodėl negali būti taip,kad aš atsisėdusi galėčiau į kažką paspoksot??
Aš tikrai jaučiu kažkokį kompleksą žiūrėdama į visą tai,nors savimi negaliu skųstis.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Užparino ir mane tas etaloninių gražuolių kultas, nesu nepatenkinta savim ar kažką, bet visa tai verčia vėl grįžti prie tos minties,kad viskas dėl vyrų, viskas vyrams ir gaunasi, kad moteris apskritai yra diskriminuojama su tokiais bajeriais. Tai skatina vyrus reikalauti iš žmonų/draugių/t.t. tos absoliučios tobulybės ypač fizine prasme, rodomos per tv. Kodėl nedemonstruojami etaloniniai vyrai - švarūs, gražūs, sveikai įrudusiais raumenukais atletai, akinančiai balta šypsena, tvarkingais plaukais, nusiskutę, kvepiantys, be lyšnų lašinukų, nuogi bent jau iki pusės smile.gif
O dabar dauguma drybso ant sofos, vienoj rankoj distancinis, kitoj - alus, nesiskutę, prasmirdę, nešvarūs ir negražūs, spokso į tas moteriškas, praktiškai antgamtines tobulybes ir postringauja, kad vat moteris per mažai dėmesio skiria vyrams, kad vat galėtų daugiau pasistengti, numesti kelis papildomus kg, nešioti kablus ir miniaka, dėtis špakliaus toną lendant į lovą, kodėl jos nemielos, nesišypso ir surūgusios lipa į lovą... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 08, 11:22)
pastebėjau  verysad.gif gal televizijoms kokį raštą sukurpiam?  mirksiukas.gif šiaip man mūsų televizijoj ir spaudoj per daug nuogo kūno  schmoll.gif

Beje, kažkada kažkokiam moterų žurnalui esu rašiusi e-mail'ą su maždaug tokiu priekaištu: kodėl vyrams skirtuose žurnaluose dėdamos tik tobulų, seksualių moterų foto, o moterims skirtų žurnalų viršeliuose niekada nepamatysim kokio pusnuogio gražuolio, kodėl į moteriškus žurnalus vėlgi dedamos tos pusnuogės mergos? Atsakymo ir rezultatų nesulaukiau schmoll.gif
p.s. ir visai aš ne davatka, ir ne kompleksų maišas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 03 08, 10:16)
Užparino ir mane tas etaloninių gražuolių kultas, nesu nepatenkinta savim ar kažką, bet visa tai verčia vėl grįžti prie tos minties,kad viskas dėl vyrų, viskas vyrams ir gaunasi, kad moteris apskritai yra diskriminuojama su tokiais bajeriais. Tai skatina vyrus reikalauti iš žmonų/draugių/t.t. tos absoliučios tobulybės ypač fizine prasme, rodomos per tv. Kodėl nedemonstruojami etaloniniai vyrai - švarūs, gražūs, sveikai įrudusiais raumenukais atletai, akinančiai balta šypsena, tvarkingais plaukais, nusiskutę, kvepiantys, be lyšnų lašinukų, nuogi bent jau iki pusės smile.gif

drinks_cheers.gif
labai taikliai pasakyta. Pradėtume mes spigint akis į pusnuogius atletus, žiūrėk gal ir vyrukai pasitemptų biggrin.gif O tai dabar jiems motyvacijos nėr. Viskas ant lėkštelės paduota ir nėr baimės, kad žmona/draugė pas kitą nueis, nes kitas ir toks pats lotuliukas.gif
dabar pagalvojau, kad pas vyrą darbe kabo žinių mergaitės, tai reiktų ir man kalendorių pasikabint, mačiau knygyne: nespalvotos pusnuogių vaikinų foto. o kūnai... wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gryna teisybė. thumbup.gif
Negalvojau,kad tiek daug pritariančių bus.Šaunu.Jungiamės į sąjungą ir einam piketuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokauju.Mane tai asmeniškai žeidžia kaip moterį.
Pritariu klajūnei, kad jei tikrai nors puse tiek rodytų moterims, kiek dabar rodoma vyrams, gal ir vurai pasitemptų.
Alinute_m atsiųsk ir man pora nuotraukyčių ax.gif
Atsakyti
turiu sutikti kad siais laikasi labai daug zaviu mergaiciu thumbup.gif net labai...bet manes tai netrikdo ir tuo labiau nezemina schmoll.gif kodel turetu zeminti g.gif nesuprantu jusu pasipyktinimo tuo kad rodo grazius kunus unsure.gif

na o toks kaip moteriskas pavydas visada egzistavo ax.gif arba tiesiog grazus idealus kunas pamatytas per telika privercia prisiminti savo kompleksus rolleyes.gif

a? mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, turiu faina failiuka nuotaikai pakelt, ale kaip cia ikelt nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 03 08, 11:44)
Merginos, turiu faina failiuka nuotaikai pakelt, ale kaip cia ikelt nezinau ax.gif

Aš ir nežinau kaip čia įkelt.Atsiųsk man į e-meilą. r_kristina@one.lt
Papildyta:
Tegul rodo tuos gražius kūnus, niekas nesako,kad uždrausti reikia.Bet tegu ir į moteris atsižvelgia.Tai negi tuoj tapsim lezbietėm? lotuliukas.gif Vyrų juk nerodo, į moteris neturiu malonumo žiūrėt,tuo labiau,kad visur kišama tiesiog piktybiškai.Tai nepavydas ir ne savo trūkumų prisiminimas,tuo labiau, kad aš apie save negalvoju, kad su kažkokiais dideliais trūkumais esu ax.gif Na dar vietoj krūtinės ar užpakalio ragai nedygsta lotuliukas.gif
Atsakyti
nors vyruku tikrai galetu daugiau rodyti biggrin.gif
Atsakyti