QUOTE([Kristina] @ 2006 03 08, 00:52)
Sėdi su vyru prie teliko ir matai kad žiūri išsproginęs akis,nors to ir nenori parodyt, į kokią gražuolę,užkniso!!!Kodėl negali būti taip,kad aš atsisėdusi galėčiau į kažką paspoksot??
Aš tikrai jaučiu kažkokį kompleksą žiūrėdama į visą tai,nors savimi negaliu skųstis.
Užparino ir mane tas etaloninių gražuolių kultas, nesu nepatenkinta savim ar kažką, bet visa tai verčia vėl grįžti prie tos minties,kad viskas dėl vyrų, viskas vyrams ir gaunasi, kad moteris apskritai yra diskriminuojama su tokiais bajeriais. Tai skatina vyrus reikalauti iš žmonų/draugių/t.t. tos absoliučios tobulybės ypač fizine prasme, rodomos per tv. Kodėl nedemonstruojami etaloniniai vyrai - švarūs, gražūs, sveikai įrudusiais raumenukais atletai, akinančiai balta šypsena, tvarkingais plaukais, nusiskutę, kvepiantys, be lyšnų lašinukų, nuogi bent jau iki pusės
O dabar dauguma drybso ant sofos, vienoj rankoj distancinis, kitoj - alus, nesiskutę, prasmirdę, nešvarūs ir negražūs, spokso į tas moteriškas, praktiškai antgamtines tobulybes ir postringauja, kad vat moteris per mažai dėmesio skiria vyrams, kad vat galėtų daugiau pasistengti, numesti kelis papildomus kg, nešioti kablus ir miniaka, dėtis špakliaus toną lendant į lovą, kodėl jos nemielos, nesišypso ir surūgusios lipa į lovą...
Papildyta:
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 08, 11:22)
pastebėjau

gal televizijoms kokį raštą sukurpiam?

šiaip man mūsų televizijoj ir spaudoj per daug nuogo kūno
Beje, kažkada kažkokiam moterų žurnalui esu rašiusi e-mail'ą su maždaug tokiu priekaištu: kodėl vyrams skirtuose žurnaluose dėdamos tik tobulų, seksualių moterų foto, o moterims skirtų žurnalų viršeliuose niekada nepamatysim kokio pusnuogio gražuolio, kodėl į moteriškus žurnalus vėlgi dedamos tos pusnuogės mergos? Atsakymo ir rezultatų nesulaukiau
p.s. ir visai aš ne davatka, ir ne kompleksų maišas