Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesijaučiate diskriminuojama?

QUOTE(Meškuolė @ 2009 06 22, 11:36)
Pamatai kokią nuogą bobikę reklamoje išsirietusią, apžiūri, kaip jai taip pavyksta išsiriesti, pagalvoji, koks tikslas taip riestis, kartais pasigaili jos, kartais pasijuoki, ir viskas.

Kažin juoką ar gailestį tos išsirietusios bobikės kelia vaikui, paaugliui? Kažkaip pati nelaukiu tos dienos, kai reikės aiškinti sūnui, kodėl kai kurios bobikės taip keistai elgiasi.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 06 22, 13:45)
Man daug graziau nuogos moters tobulas kunas, nei pliki pimpalai ir vyriski uzpakaliai...

Ar rinktis galima tik iš šių dviejų variantų? Beje jei graži moteris apsirengusi - jau nebegražu?
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 06 23, 16:38)
Kodėl mergina/moteris turėtų jaustis diskriminuojama? Kad rodomos kitos merginos/moterys o ne jinai?  lotuliukas.gif  doh.gif

As irgi taip sakau. Kai mano stiprus vyrisku vyriskiausias vyras, anadien susparde gejuka uz tai, kad jis gejukas, kad sukilo visi. Gi ne visus sparde tik viena. Ot gaidziai.
Papildyta:
QUOTE(The_Dieter @ 2009 06 23, 16:38)
Šiais laikais nuogas kūnas geriausiai perkama prekė.

Nesamone. Mano celiulito plastikos chirurgai nepirko. Liepe paciai susimoket.
Atsakyti
QUOTE(vejai @ 2009 06 23, 20:12)
As irgi taip sakau. Kai mano stiprus vyrisku vyriskiausias vyras, anadien susparde gejuka uz tai, kad jis gejukas, kad sukilo visi. Gi ne visus sparde tik viena. Ot gaidziai.
Papildyta:

Nesamone. Mano celiulito plastikos chirurgai nepirko. Liepe paciai susimoket.

Gėjai čia kas kita, tai ne tos plikos 'bobos'.
doh.gif Kas pareklamuojama ant nuogo dailaus visokiausiom programom padailinto kūno, perkama gerai. Olialia kola, olialia ledai... doh.gif Čia toks žmonių mentalitetas. Tiek vyrų, tiek moterų.
Atsakyti
O kas cia diskriminuojama? Jei yra tokiu moteru, kurioms atrodo normalu rodyt savo grozybes visiems, jei yra ju poreikis vartotojams, tai aisku, ir smezuoja jos visur. Jei butu toks pat didelis poreikis nuogu vyru, jie irgi smezuotu - nieks gi to nedraudzia. Matyt mazuma jie tedomina...
Atsakyti