Ziauri tiesa bet moterys pacios iki to dasileido. as pvz paklausiau vyro kodel vyru nera 'prostitutu' o tas ir atsake kad mes neparsidavinejame, na zodziu jie ir nerodo nuogos subines ir pan, tiesiog pacios moterys tai leidzia sau o kartu ir vis daugiau ..daugiau... o beje dar mintis kad moterys jau ziuri tv ir varto zurnalus tai aisku o vyrus reikia kazkaip pritraukti.. o kas kitas juos begalvius pritrauks jei ne nuoga subine

QUOTE(Shindila @ 2006 03 14, 08:58)
va cia tai tiesa

Papildyta:
QUOTE(Agotukas @ 2006 03 13, 23:17)
Ajai kokių diedų pametėt
Ale čia tik apžiūrai, bijočiau natūroj prie tokio prisiliest 

o as noreciau toki apciupinet

Is tikruju niekad nesusimasciau,bet gerai pagalvojus diskriminacijos nejauciu.Bet tikrai jau mane nervina visur vien nuogas moteriskas kunas.Atsisedi prie tv tai butinai ten kokia parodys nuogu uzpakaliu ar nuogais papais,Nusiperki laikrasti ar zurnala,tai ten dar daugiau.vyras sedi prie kompo,tai atrodo ten kazkos tinklapis apie masinas,bet ir ten pusnuoges mergos drybso.Nesuprantu ar kitaip nebeimanoma.Kodel negaletu buti viskas atvirksciai,kag butu daug pusnuogiu vyru.Idomu,kaip tada musu vyrai reaguotu,ka sakytu.Turbut burbetu,kad nebeidomu,ner ka ziuret.
Manęs kažkodėl tai nei glumina, nei šokiruoja, nesijaučiu ir diskriminuojama. Žmogaus kūnas yra gražus... Gražu viskas kas natūralu.

QUOTE(FataMorgana @ 2007 03 28, 12:48)
Manęs kažkodėl tai nei glumina, nei šokiruoja, nesijaučiu ir diskriminuojama. Žmogaus kūnas yra gražus... Gražu viskas kas natūralu. 

Tai kad natūralaus per tv ar žurnale nepamatysi... Tik silikoninius balionus rodo.
O aš irgi sutinku su mergytėm, kurios norėtų daugiau matyti žiniasklaidoje gražių vyrų. Aš irgi pasidariau savo kompe gražuoliukų foto kolekciją, o vieną tyčia prieš ateinant MB, užsidėjau ant ekrano. Ir parodžiau savo brangiausiam. Sakau, va jūs vyrai, visur nuogas mergas matot, o aš bent darbe sėdėdama visada matau prieš nosį gražų vyruką

idekit dar tu graziu berniuku

QUOTE(nitta @ 2007 03 28, 15:27)
Koks žvilgsnis.....

Gaila, veido nėra
Bet koks kūnas
. Ir dar po triusikėliais matosi, kad kažkas yra

Šitas negriukas super

Šitas tai gal ir nelabai

Gaila, veido nėra

Šitas negriukas super

Šitas tai gal ir nelabai

parodyk ta kur tu buvai uzsidejus ant ekrano

QUOTE(Laura_k @ 2007 03 28, 14:53)
Bandžiau įdėti, bet man parašo, kad per didelis failas

QUOTE(nitta @ 2007 03 28, 16:15)
Bandžiau įdėti, bet man parašo, kad per didelis failas
. Nelabai aš moku dar tas nuotraukytes čia įkelti 

sumazink nuotraukyte

Mane labiausia glumina tai, jog ir dauguma i moteris orientuotu reklamu naudoja butent nuoga moters kuna.

QUOTE(Isida @ 2007 03 29, 22:34)
Mane labiausia glumina tai, jog ir dauguma i moteris orientuotu reklamu naudoja butent nuoga moters kuna. 

Čia tik kabliukas, paskatinimas pirkti, naudoti kažką, iš serijos "ir tu taip gali atrodyt, kai nusipirksi būtent mūsų produktą"