Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesijaučiate diskriminuojama?

Ziauri tiesa bet moterys pacios iki to dasileido. as pvz paklausiau vyro kodel vyru nera 'prostitutu' o tas ir atsake kad mes neparsidavinejame, na zodziu jie ir nerodo nuogos subines ir pan, tiesiog pacios moterys tai leidzia sau o kartu ir vis daugiau ..daugiau... o beje dar mintis kad moterys jau ziuri tv ir varto zurnalus tai aisku o vyrus reikia kazkaip pritraukti.. o kas kitas juos begalvius pritrauks jei ne nuoga subine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2006 03 14, 08:58)
.. o kas kitas juos begalvius pritrauks jei ne nuoga subine  doh.gif

va cia tai tiesa lotuliukas.gif su anuo galu vyrai galvoja-todel juos ir pritraukia tik anie galai hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Agotukas @ 2006 03 13, 23:17)
Ajai kokių diedų pametėt  wub.gif Ale čia tik apžiūrai, bijočiau natūroj prie tokio prisiliest  blush2.gif

o as noreciau toki apciupinet bigsmile.gif
Atsakyti
Is tikruju niekad nesusimasciau,bet gerai pagalvojus diskriminacijos nejauciu.Bet tikrai jau mane nervina visur vien nuogas moteriskas kunas.Atsisedi prie tv tai butinai ten kokia parodys nuogu uzpakaliu ar nuogais papais,Nusiperki laikrasti ar zurnala,tai ten dar daugiau.vyras sedi prie kompo,tai atrodo ten kazkos tinklapis apie masinas,bet ir ten pusnuoges mergos drybso.Nesuprantu ar kitaip nebeimanoma.Kodel negaletu buti viskas atvirksciai,kag butu daug pusnuogiu vyru.Idomu,kaip tada musu vyrai reaguotu,ka sakytu.Turbut burbetu,kad nebeidomu,ner ka ziuret.
Atsakyti
Manęs kažkodėl tai nei glumina, nei šokiruoja, nesijaučiu ir diskriminuojama. Žmogaus kūnas yra gražus... Gražu viskas kas natūralu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FataMorgana @ 2007 03 28, 12:48)
Manęs kažkodėl tai nei glumina, nei šokiruoja, nesijaučiu ir diskriminuojama. Žmogaus kūnas yra gražus... Gražu viskas kas natūralu4u.gif

Tai kad natūralaus per tv ar žurnale nepamatysi... Tik silikoninius balionus rodo.
O aš irgi sutinku su mergytėm, kurios norėtų daugiau matyti žiniasklaidoje gražių vyrų. Aš irgi pasidariau savo kompe gražuoliukų foto kolekciją, o vieną tyčia prieš ateinant MB, užsidėjau ant ekrano. Ir parodžiau savo brangiausiam. Sakau, va jūs vyrai, visur nuogas mergas matot, o aš bent darbe sėdėdama visada matau prieš nosį gražų vyruką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Nelabai mano brangiausiam tas patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Bet žinokit pradėjo kopijuot tą mano ekrano gražuoliuką, net ir apsikirpo taip, kaip tas iš kompo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
idekit dar tu graziu berniuku blush2.gif
Atsakyti
Koks žvilgsnis.....
user posted image

Gaila, veido nėra verysad.gif Bet koks kūnas wub.gif . Ir dar po triusikėliais matosi, kad kažkas yra thumbup.gif
user posted image

Šitas negriukas super thumbup.gif
user posted image

Šitas tai gal ir nelabai g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nitta: 28 kovo 2007 - 14:31
QUOTE(nitta @ 2007 03 28, 15:27)
Koks žvilgsnis.....
user posted image
Gaila, veido nėra  verysad.gif Bet koks kūnas  wub.gif . Ir dar po triusikėliais matosi, kad kažkas yra  thumbup.gif
user posted image

Šitas negriukas super  thumbup.gif
user posted image

Šitas tai gal ir nelabai  g.gif 
user posted image

parodyk ta kur tu buvai uzsidejus ant ekrano ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 03 28, 14:53)
parodyk ta kur tu buvai uzsidejus  ant ekrano ax.gif

Bandžiau įdėti, bet man parašo, kad per didelis failas verysad.gif . Nelabai aš moku dar tas nuotraukytes čia įkelti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nitta @ 2007 03 28, 16:15)
Bandžiau įdėti, bet man parašo, kad per didelis failas  verysad.gif . Nelabai aš moku dar tas nuotraukytes čia įkelti  verysad.gif

sumazink nuotraukyte ax.gif
Atsakyti
Mane labiausia glumina tai, jog ir dauguma i moteris orientuotu reklamu naudoja butent nuoga moters kuna. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2007 03 29, 22:34)
Mane labiausia glumina tai, jog ir dauguma i moteris orientuotu reklamu naudoja butent nuoga moters kuna. g.gif

Čia tik kabliukas, paskatinimas pirkti, naudoti kažką, iš serijos "ir tu taip gali atrodyt, kai nusipirksi būtent mūsų produktą"
Atsakyti