Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (9 tema)

g.gif na nieko neizvelgiu ....
Atsakyti
Aš tik vos vos, nes žinau kur turi būti doh.gif nemanau, kad tai II unsure.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif pas mane kazkokia keista kuno busena jei taip galima pasakyt,mmm praejo pries keleta dienu,nu bet kaip skauda (.)(.) siaubingai skauda cray.gif o kai einu i dusa tai nors stauk per visus namus is skausmo doh.gif kas per velnias cia gali buti? g.gif pries mmm taip budavo bet pramusdavo ir baigta su krutines skausmais,ir dideja tai siaubas kazkoks blink.gif
Atsakyti
Nesipeskit mamos (ir dar ne ) lotuliukas.gif Vistiek ateis laikas ir bus tas vaikas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2011 07 21, 18:47)
Nu merguciai ikeliu jusu teismui  blush2.gif pati niekaip neisikertu cia ALE vaiduoklis ar juostele kur turi buti antras pagaliukas?  blush2.gif

Cia tik isdziuvusi antrosios juosteles vieta mirksiukas.gif Nenusimink gal dar anksti vaiduokliui? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Drugelis32 @ 2011 07 21, 19:19)
kas per velnias cia gali buti?

Darykites testa 4u.gif gali but kad sergate nors ir esate pastojusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziuokute o man rodos, kad vaiduokliukas, kad tik jis rysketu, bandyk is ryto daryt ar dar kita ryta 4u.gif

Drugelis32 butinai pasidaryk, nes tikrai turejo po mmm atleist krutine g.gif
Atsakyti
valandom papuliai dideja o ne dienom blink.gif ir siaip talija dingsta o jau kaip varskes noriu doh.gif reiks pasidaryt nes pries mmm tai neigiama rode
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 07 21, 19:47)
Nu merguciai ikeliu jusu teismui  blush2.gif pati niekaip neisikertu cia ALE vaiduoklis ar juostele kur turi buti antras pagaliukas?  blush2.gif

user posted image

Vaiduokliškas vaiduoklis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saraja @ 2011 07 21, 19:44)
Vaiduokliškas vaiduoklis thumbup.gif

Geriausias komentaras is visu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 07 21, 20:46)
Geriausias komentaras is visu  thumbup.gif

Kartot nt ryte būtina mirksiukas.gif
Atsakyti
Drugelis32 darykis NT, gal pamatysi II bigsmile.gif
Atsakyti
Ziuokute, koks NT? aš matau II...
Atsakyti
kažkas pas Ziuokutės testuką yra, bet kad garantuoti jog 100 proc vaiduoklis - negaliu. gali būti ir tik įspausta ta vieta kur turi būti II
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 21 liepos 2011 - 21:27