QUOTE(saraja @ 2011 07 21, 09:11)
Labos
Na,kada kuri gražius II parodys???
Aš po vakar jau abejoju,ar noriu ketvirto...Nedetalizuosiu,bet vaikai visiškai išvedė iš kantrybės...Ne verkiau,bet raudojau jau...
negalejau neparasyti, nes man taip buna

Bet juk taip ir turi buti, ir sunkiu ir lengvesniu dienu
As buvau pastojus lapkriti neplanuotai, kol susitrem su savim ir perplanavom ateiti, su MB tris dienas kalbejomes minimaliai

Kai apsipratom su mintim ir pradejom dziaugtis laukimu, ivyko tai del ko iki siol skauda sirdi... pries pat Kucias reikejo daryt abrazija del nesivystancios sirdeles

o buvom jau vaikam pasake. Sventes buvo labai gedulingos...
As ir toliau lyg noriu (kai nesusitvarkau su vaikais - tom dienom nenoriu

), MB is pradziu sake ne, dabar jau tyli... Turiu itarima kad ne per seniausiai 'paisdykavo' man nezinant... laukiu mm, siandien terminas, o jos kaip laikrodis pas mane... Pilvo apacia maudena jau daugiau nei savaite, krutine lyg jautri... kaip kokia paranojike ciupineju istisai papus: o gal?

Dariausi testa pirkta maximoj pries kelias dienas, rode neigiama, o vidus mano sako ka kita... ziuresim kokia bus tiesa... Jei neuzkibo, savaitgali turetu pasirodyt mm...
o siaip visom is savo patirties galiu pasakyti... reikia atsipalaiduoti... tiek kunu tiek mintimis ir nagaudyti jokiu pojuciu... ir tada TAI ivyksta

bet taip pat zinau kaip sunku neieskot tu nestumo pozymiu kai ju labai lauki...