Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (9 tema)

QUOTE(Aushrita @ 2011 07 20, 23:36)
Bet pati juk jo neuzciuopsi  lotuliukas.gif

vienas is o nustatymo budu gimdos kaklelio stebejimas. as visada juo naudojausi. ko ten neuzciuopti? juk net bt programos praso irasyt kiekvienos dienos kaklelio padeti smile.gif
Atsakyti
pirsciuka ikisi ir viskaa puikiai uzciuopi, Aushrita thumbup.gif
Atsakyti
siandien man kaip ir mmm diena, testas rodo I, tad laukiu tu nelemtuju ir sedziu rami verysad.gif gal kitas ciklas bus lemtingas smile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Na,kada kuri gražius II parodys??? biggrin.gif

Aš po vakar jau abejoju,ar noriu ketvirto...Nedetalizuosiu,bet vaikai visiškai išvedė iš kantrybės...Ne verkiau,bet raudojau jau...
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 07 20, 22:55)
pirsciuka ikisi ir viskaa puikiai uzciuopi, Aushrita thumbup.gif

Kad nezinociau net kaip jis atrodyt turetu (uzciuoptas) blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 21, 10:25)
Kad nezinociau net kaip jis atrodyt turetu (uzciuoptas)  blush2.gif  lotuliukas.gif

Pabandyk kiekviena ryta uzciuopti ir pajausi skirtuma mirksiukas.gif pamatysi kaip gimdos kaklelis kieteja arba minksteja ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 07 21, 09:34)
Pabandyk kiekviena ryta uzciuopti ir pajausi skirtuma mirksiukas.gif  pamatysi kaip gimdos kaklelis kieteja arba minksteja ir t.t. smile.gif

Geras as kazka matyt praleidau. Jeigu neklystu, jus nemazai laiko planavot vaikuti ir dabar jau laukiesi. SVEIKINU!! Ar as ka sumaisiau? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Siandien visgi parsirado mano mmm, po tiek dienu doh.gif Nu kagi teks laukt kol prais ir stengtis is naujo ax.gif
Atsakyti
Merginos, ar gali būti skausminga implantacija ? Man 21 c.d. (ciklas 30 d.) panašiai 6-7 d. po O bevaikštant taip suskaudo pilvo apačią, bet labiau ties gimda, kad rodės iškris kažkas iš pilvo. Tai tęsėsi kokias 2-3 minutes. Tepimo jokio nebuvo. Nieko panašaus ankščiau nėra buvę.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 07 21, 12:54)
Merginos, ar gali būti skausminga implantacija ?  Man 21 c.d. (ciklas 30 d.) panašiai 6-7 d. po O bevaikštant taip suskaudo pilvo apačią, bet labiau ties gimda, kad rodės iškris kažkas iš pilvo. Tai tęsėsi kokias 2-3 minutes. Tepimo jokio nebuvo. Nieko panašaus ankščiau nėra buvę.

man per implantacija skausmas buvo kaip apendicito. tesesi kelias minutes, nebuvo jokio tempimo ar tepimo smile.gif Taip, mes ilgai planavom vaikeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saraja @ 2011 07 21, 09:11)
Labos 4u.gif
Na,kada kuri gražius II parodys??? biggrin.gif
Aš po vakar jau abejoju,ar noriu ketvirto...Nedetalizuosiu,bet vaikai visiškai išvedė iš kantrybės...Ne verkiau,bet raudojau jau...

negalejau neparasyti, nes man taip buna smile.gif Bet juk taip ir turi buti, ir sunkiu ir lengvesniu dienu smile.gif

As buvau pastojus lapkriti neplanuotai, kol susitrem su savim ir perplanavom ateiti, su MB tris dienas kalbejomes minimaliai biggrin.gif Kai apsipratom su mintim ir pradejom dziaugtis laukimu, ivyko tai del ko iki siol skauda sirdi... pries pat Kucias reikejo daryt abrazija del nesivystancios sirdeles sad.gif o buvom jau vaikam pasake. Sventes buvo labai gedulingos...
As ir toliau lyg noriu (kai nesusitvarkau su vaikais - tom dienom nenoriu biggrin.gif), MB is pradziu sake ne, dabar jau tyli... Turiu itarima kad ne per seniausiai 'paisdykavo' man nezinant... laukiu mm, siandien terminas, o jos kaip laikrodis pas mane... Pilvo apacia maudena jau daugiau nei savaite, krutine lyg jautri... kaip kokia paranojike ciupineju istisai papus: o gal? hihihi.gif
Dariausi testa pirkta maximoj pries kelias dienas, rode neigiama, o vidus mano sako ka kita... ziuresim kokia bus tiesa... Jei neuzkibo, savaitgali turetu pasirodyt mm...

o siaip visom is savo patirties galiu pasakyti... reikia atsipalaiduoti... tiek kunu tiek mintimis ir nagaudyti jokiu pojuciu... ir tada TAI ivyksta smile.gif bet taip pat zinau kaip sunku neieskot tu nestumo pozymiu kai ju labai lauki...
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 07 21, 12:51)
Dariausi testa pirkta maximoj pries kelias dienas, rode neigiama, o vidus mano sako ka kita... ziuresim kokia bus tiesa... Jei neuzkibo, savaitgali turetu pasirodyt mm...

linkiu, kad vidus nemeluotų 4u.gif wub.gif reikia gi sesutėms broliuko smile.gif arba dar vienos sesės, tada jau tėčiui šakės lotuliukas.gif
Atsakyti