Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (9 tema)

QUOTE(Katty @ 2011 07 24, 23:36)
sveikas.as vis dar cia...vakar sulaukiau savo mmm,bet jau tokie keisti jie,siandien jau beveik dingo,tai praktiskai pusantros dienos tik buvo...niekad dar taip nebuvo,maziausiai 4 dienas....tai nesuprantu kas cia gali but??..ziuresim kaip rytoi bus,jai nieko,tai manau teks nukeliaut pas gine,uzsirasius gi antradieniui,bet jau galvojau nebeeit... g.gif

Jei siandien prasidės mmm tokios kaip turi būti, tai aišku neik, bet jei ne, tai būtinai pasirodyk mirksiukas.gif o kaip šiandien? g.gif
Atsakyti
sveikos,

o as vis nesulaukiu savo mmm...
turejau susirgti +- liepos 17 diena. ketvirtadieni dariausi testus du dBest, ir neigiami. krutys buvo jautrios kelias dienas, bet nurimo. o dabar nieko nejauciu... mmm neateina, ir siaip jokiu kitokiu pozymiu nejauciu doh.gif nzn ka cia toliau daryt doh.gif be to, baisiai uzkietejo viduriai doh.gif
su pirmu nestumu tai iskarto parode man II, o dabar kazkaip keistai. nzn net ka galvoti. buvo mano mmm nereguliarios, bet geriau duphaston, ir buvo susireguliave. o dabar nzn ar cia tokia situacija kad testai nieko nerodo, ar tikrai nesilaukiu dar unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta.r @ 2011 07 25, 08:55)
sveikos,

o as vis nesulaukiu savo mmm...
turejau susirgti +- liepos 17 diena. ketvirtadieni dariausi testus du dBest, ir neigiami. krutys buvo jautrios kelias dienas, bet nurimo. o dabar nieko nejauciu... mmm neateina, ir siaip jokiu kitokiu pozymiu nejauciu  doh.gif  nzn ka cia toliau daryt  doh.gif  be to, baisiai uzkietejo viduriai  doh.gif
su pirmu nestumu tai iskarto parode man II, o dabar kazkaip keistai. nzn net ka galvoti. buvo mano mmm nereguliarios, bet geriau duphaston, ir buvo susireguliave. o dabar nzn ar cia tokia situacija kad testai nieko nerodo, ar tikrai nesilaukiu dar  unsure.gif  verysad.gif

sveika 4u.gif o tunkai gerei duphastona tau nebuvo taip kad nereguliariai mmm butu?man db paskirta 2 tab 1ryte kita vakare,pries tai po 1 geriau tai mmm velavo 10 d,db po 2 geriau tai atejo po4d mmm 6d buvo,ir db man vel prasidejo sakyciau rudi tepliojimai blink.gif pagalvojau gal nuo D man taip g.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif na vat, pakartojau ir as ta easy cup, ir nieko verysad.gif Nors tas eurovaistines dBest ir lyg vaiduokliuka rode... Nepaisant to, visi keisti pojuciai tesiasi jau daugiau nei savaite... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis32 @ 2011 07 25, 09:04)
sveika 4u.gif o tunkai gerei duphastona tau nebuvo taip  kad nereguliariai mmm  butu?man db paskirta  2 tab 1ryte kita vakare,pries tai po 1 geriau tai mmm velavo 10 d,db po 2 geriau tai atejo po4d mmm 6d buvo,ir db man vel prasidejo sakyciau rudi tepliojimai  blink.gif pagalvojau gal nuo D man taip g.gif

as geriau po 1 tablete viena kursa. pradejau lyg nuo 14 dienos nuo pirmos menesiniu dienos. ir susireguliave buvo viskas. dabar vel turbut nesamones prasidejo doh.gif
Atsakyti
atejo ir mano nelemtosios sad.gif teko atsisakyt registracijos pas gine.. kadangi po poros savaiciu keliaujam meducio kopineti, tai bus dau geru emociju ir daug darbo thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas. Nu va, aš irgi sulaukiau savo mm. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuti-fruti @ 2011 07 25, 10:41)
atejo ir mano nelemtosios sad.gif teko atsisakyt registracijos pas gine..  kadangi po poros savaiciu keliaujam meducio kopineti, tai bus dau geru emociju ir daug darbo  thumbup.gif

QUOTE(Myce @ 2011 07 25, 10:43)
Labas rytas. Nu va, aš irgi sulaukiau savo mm.  doh.gif

Abiems linkiu sėkmingo ciklo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuti-fruti @ 2011 07 25, 10:41)
atejo ir mano nelemtosios sad.gif teko atsisakyt registracijos pas gine..  kadangi po poros savaiciu keliaujam meducio kopineti, tai bus dau geru emociju ir daug darbo  thumbup.gif

tai kaip tik vaisingos dienos užpuls wink.gif sėkmės
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 07 25, 07:54)
Jei siandien prasidės mmm tokios kaip turi būti, tai aišku neik, bet jei ne, tai būtinai pasirodyk  mirksiukas.gif o kaip šiandien?  g.gif

nera mmm,trupouti tepliojasi ir psio..:)keista sakau,niekad taip nebuvo,manau rytoi tikrai nueisiu...
Atsakyti
QUOTE(Katty @ 2011 07 25, 11:57)
nera mmm,trupouti tepliojasi ir psio..:)keista sakau,niekad taip nebuvo,manau rytoi tikrai nueisiu...

Gal kokius papildus vartoji, kurie ir sutrumpino tas dieneles ?
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 07 25, 10:52)
Abiems linkiu sėkmingo ciklo  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuti-fruti: 25 liepos 2011 - 13:27