Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (9 tema)

QUOTE(Jolanta.r @ 2011 07 25, 09:55)
sveikos,

o as vis nesulaukiu savo mmm...
turejau susirgti +- liepos 17 diena. ketvirtadieni dariausi testus du dBest, ir neigiami. krutys buvo jautrios kelias dienas, bet nurimo. o dabar nieko nejauciu... mmm neateina, ir siaip jokiu kitokiu pozymiu nejauciu  doh.gif  nzn ka cia toliau daryt  doh.gif  be to, baisiai uzkietejo viduriai  doh.gif
su pirmu nestumu tai iskarto parode man II, o dabar kazkaip keistai. nzn net ka galvoti. buvo mano mmm nereguliarios, bet geriau duphaston, ir buvo susireguliave. o dabar nzn ar cia tokia situacija kad testai nieko nerodo, ar tikrai nesilaukiu dar  unsure.gif  verysad.gif

As savuju turejau sulaukti jau pries 5 dienas, bet mm iki siol neateina, o testus padariau jau 2 ir abu nu visiskai neigiami... Nesuprantu.. g.gif Sakau gal vasara, karsciai itakojo ir veluoja... Pozymiu net ir isgalvotu nelabai jauciu.. doh.gif
Atsakyti
Labai laukiam gandro, tai nestumo pozymius jauciu kiekviena menesi ir gan stipriai lotuliukas.gif tik jie isnyksta po neigiamo NT arba atkeliavus mm doh.gif
Si menesi jau spejau NT pagadint vienas riebus bruksnys ir nors tu ka lens.gif
tai vat pora dienu ir pozymiu nejauciau ta proga, bet gi siandien vel durniu motina mane aplanke ir nusprendziau kad NT dar buvo per anksti, taigi megaujuosi nestumo pozymiais toliau iki pat mm biggrin.gif
po balioneli visom sulaukusiom mm 4u.gif 4u.gif 4u.gif reik tiketis kad paskutini kart ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif as irgi dar naujoke ir jungiuosi prie jusu burelio 4u.gif turiu toki klausima, gal zinote nuo kurios savaites dazniausiai prasideda pykinimai? blush2.gif aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ignek @ 2011 07 25, 10:04)
Sveikos mirksiukas.gif  na vat, pakartojau ir as ta easy cup, ir nieko  verysad.gif  Nors tas eurovaistines dBest ir lyg vaiduokliuka rode... Nepaisant to, visi keisti pojuciai tesiasi jau daugiau nei savaite... blush2.gif

gali nebijoti jie visada vaiduoklius meto, kiek esu juos pirkusi tiek visi man vaiduoklius mete, nors mmm atejo mirksiukas.gif

QUOTE(Myce @ 2011 07 25, 10:43)
Labas rytas. Nu va, aš irgi sulaukiau savo mm.  doh.gif

priklauso 4u.gif uz mmm ir linkiu sekmingo sio ciklo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2011 07 25, 19:32)
Sveikos mergaites mirksiukas.gif as irgi dar naujoke ir jungiuosi prie jusu burelio 4u.gif turiu toki klausima, gal zinote nuo kurios savaites dazniausiai prasideda pykinimai? blush2.gif aciukas mirksiukas.gif

sveika 4u.gif sunku pasakyt visoms skirtingai manes visai nepykino kai laukiausi sunelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis32 @ 2011 07 25, 21:57)
sveika 4u.gif sunku pasakyt visoms skirtingai manes visai nepykino kai laukiausi sunelio smile.gif

taip, tikrai, kad skirtingai... aš irgi pirmo nėštumo metu nei vieno vėmimo, pykinimo ar šleikštulio nejaučiau... bet jau jautrumas kvapams doh.gif erzino visi kvapai, ir visi jie man tokie stiprūs buvo doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 07 25, 21:07)
taip, tikrai, kad skirtingai... aš irgi pirmo nėštumo metu nei vieno vėmimo, pykinimo ar šleikštulio nejaučiau... bet jau jautrumas kvapams  doh.gif  erzino visi kvapai, ir visi jie man tokie stiprūs buvo  doh.gif  blush2.gif

mane jau antraja savaite atsirado sleikstulys, toks jausmas kad tuoj tuoj apsivemsiu doh.gif jauciu ir kvapams esu jautresne, uzuodziu visus kvapus, o jei dar koks ne toks tai...ar gali taip anksti viskas prasideti? ax.gif
Atsakyti
Siryt nestumo testo nedariau, bet pasidariau siaip sau ovuliacijos. Ir per kelias minutes isryskejo antra juostele. Kazin kodel... g.gif Mmm veluoja jau sesta diena..
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Jungsiuos i jusu buri.. mm laukiu ryt, bet siandien pasidariau testa, tai po 3 min, maciau antra vaiduokliuka, kuris, po 10 min (kai testo vertint nebegalima), paryskejo neblogai, ir tikrai nebevaiduokliuoja, o normaliai matosi antra juosta. Bet bijau dziaugtis, nes paziurejau, akd dariausi ta dbest..

Kokius testus Jus naudojat?

O kalbant apie nestumo pozymius, tai tik padidejusi ir skaudama krutine, jau kuris laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 07 26, 09:04)
Siryt nestumo testo nedariau, bet pasidariau siaip sau ovuliacijos. Ir per kelias minutes isryskejo antra juostele. Kazin kodel... g.gif Mmm veluoja jau sesta diena..

nestuke.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergaicciukas @ 2011 07 26, 09:26)
Labas rytas smile.gif

Jungsiuos i jusu buri.. mm laukiu ryt, bet siandien pasidariau testa, tai po 3 min, maciau antra vaiduokliuka, kuris, po 10 min (kai testo vertint nebegalima), paryskejo neblogai, ir tikrai nebevaiduokliuoja, o normaliai matosi antra juosta. Bet bijau dziaugtis, nes paziurejau, akd dariausi ta dbest..

Kokius testus Jus naudojat?

O kalbant apie nestumo pozymius, tai tik padidejusi ir skaudama krutine, jau kuris laikas smile.gif

nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 07 26, 08:04)

Nieko nežinau apie O testus, todėl nieko nepakomentuosiu schmoll.gif blush2.gif

QUOTE(Mergaicciukas @ 2011 07 26, 08:26)

bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif aš irgi tokį testą dariausi, bet man nebuvo dar lemta II išvysi blush2.gif jei antra juostelė gana ryški tai tikrai dauuuug šansų nestuke.gif
Atsakyti
Nesu as cia zinove, nemoku cituot.. blush2.gif

Aciu uz palaikyma, na antra juosta nera tokia ryski kaip kontroline.. na lauksiu dbr rytojaus, tikiuos mm neateis, ir ketvirtadieni vel badysiu testuotis, tik nzn ar ta apti naudot, nes turi dar viena, ar koki kita nusipirkt g.gif
Atsakyti