Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (9 tema)

QUOTE(misiuli @ 2011 07 29, 09:23)
aš taip pat nelaukiu pirmadienį, duokdie mums ir nesulaukti:) o požymiai kažkokie rodos?

Kaip nekeista pozymiu jokiu nejauciu verysad.gif Ir nuojautos jokios neturiu, kad jau busiu nestuke.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2011 07 29, 09:24)
as i jusu saika isirasau, nes man mmm diena ir pirmadienis  mirksiukas.gif

thumbup.gif O rezultatai bus matyt antradieni, tikekimes visoms pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 07 29, 09:44)
Kaip nekeista pozymiu jokiu nejauciu  verysad.gif Ir nuojautos jokios neturiu, kad jau busiu  nestuke.gif  verysad.gif

žinok man lygiai tas pats, absoliučiai nieko, nei krutulių skauda, nei pilvo apačią maudžia, tik tiek kad miego noriu, bet čia gali būti ir dėl padidėjusių apkrovų darbe..o nuojauta sako, kad sulauksiu raudonųjų:/ tai žodžiu..
Atsakyti
o as manau geras zenklas nejaust perdetu nestumo pozymiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(misiuli @ 2011 07 29, 09:46)
žinok man lygiai tas pats, absoliučiai nieko, nei krutulių skauda, nei pilvo apačią maudžia, tik tiek kad miego noriu, bet čia gali būti ir dėl padidėjusių apkrovų darbe..o nuojauta sako, kad sulauksiu raudonųjų:/ tai žodžiu..

Na va, man lygiai tas pats doh.gif tik i WC daznokai lakstau, sakau nuprotesiu, bet kad as ir taip nesiskundziu daznu vaiksciojimu tai cia manau ne rodiklis...
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 07 29, 09:48)
Na va, man lygiai tas pats  doh.gif  tik i WC daznokai lakstau, sakau nuprotesiu, bet kad as ir taip nesiskundziu daznu vaiksciojimu tai cia manau ne rodiklis...

va va dar ir šitas, kai pradedu nuo 6 ryto eit į WC taip ir baigiu 12 nakties:D
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2011 07 29, 09:48)
o as manau geras zenklas nejaust perdetu nestumo pozymiu  mirksiukas.gif

thumbup.gif as ri si menesi neieskau nestuke.gif pozymiu, ka is pat pradziu po O (kaip BT brezia tai jutau ziau sleikstuli visam maistu, koki savaite laiko - kas i burna iskart jausmas kas tuoj vemsi lotuliukas.gif o paskui praejo ir viskas, dabar tik pilvuka pamaudena ir tiek, bet nekreipiu demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2011 07 29, 09:48)
o as manau geras zenklas nejaust perdetu nestumo pozymiu  mirksiukas.gif

man gerai tik tuo, kad nesvaigstu apie testų darymąsi, nėr požymių, nėr ko darytis:) tai ramiai lauksiu pirmadienio:)
Atsakyti
QUOTE(misiuli @ 2011 07 29, 09:54)
man gerai tik tuo, kad nesvaigstu apie testų darymąsi, nėr požymių, nėr ko darytis:) tai ramiai lauksiu pirmadienio:)

Bet, jei jau atvirai, juk paslapcia nerimauji ir svaigsti nuo minties, kad jau gal tuoj tuoj gali pamatyti TAI.. smile.gif
Raminames, bugstaujam, nerimaujam..ech, visada gyvenime taip.. Vienu laikotarpiu - kad ateitu laukiamiausios mmm, kitu - kad bjaurybes nsirodytu! smile.gif
Atsakyti
Ziuriu i Rasucci testukus ir seiles varvinu wub.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

kas dar pazers virusiuku? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2011 07 29, 09:03)
Labas rytas,

Sveikinu visas radusias II  4u.gif

Aš šį ryt štai ką radau, pasidariau du paprastus testus vienu metu.
Foto kaip ir anksčiau manoji, prastos kokybės, nesigauna iš arti nufotkinti, todėl labai juostelės ryškumas blankus atrodo. Realiai jau abejonių nebeturiu smile.gif  nestuke.gif

KOks derlingas rytas ir kiek daug nusimato balandinukų bigsmile.gif kaip norėtųsi prie jūsų prisijungti ax.gif

Sveikinimai visoms nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 07 29, 10:50)
KOks derlingas rytas ir kiek daug nusimato balandinukų  bigsmile.gif  kaip norėtųsi prie jūsų prisijungti  ax.gif

Sveikinimai visoms  nestuke.gif  4u.gif

Aga si menesi jau nemazai, o juk dar tik pradzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pėdutė23 @ 2011 07 29, 10:22)
Bet, jei jau atvirai, juk paslapcia nerimauji ir svaigsti nuo minties, kad jau gal tuoj tuoj gali pamatyti TAI.. smile.gif
Raminames, bugstaujam, nerimaujam..ech, visada gyvenime taip.. Vienu laikotarpiu - kad ateitu laukiamiausios mmm, kitu - kad bjaurybes nsirodytu! smile.gif

tai kitaip ir nebus, kai vaikelis laukiamas:) bet nenoriu įsisvaigt, nes preitą ciklą nepasisekė, nors visi testai vaiduokliavo:/
Atsakyti