Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (9 tema)

QUOTE(Basari'a @ 2011 07 29, 12:51)
Ziuokute kuo puikiausiai matosi vaiduokliukas  wub.gif
Dabar kad tik rysketu  wub.gif  thumbup.gif

ryt gal pabandysiu dar viena NT pasidaryti mirksiukas.gif o pirmadieni gal nuleksiu HCG priduoti jei ryskes NT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 07 29, 12:44)
Nu va ikeliu nuotraukytes, jei ka izabalioste, nes realiai geriau matosi  blush2.gif

Super, tikrai matosi neryski juostele thumbup.gif
Atsakyti
Ziuokute gražūs vaiduokliukai bigsmile.gif wub.gif

P.s. man šiandien sausa diena, tai turbūt O praėjo jau doh.gif belieka laukti rezultato, bet jau šį mėnesį jokių nuojautų neturiu ir turbūt teks laukti kito ciklo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 07 29, 13:14)
Ziuokute gražūs vaiduokliukai  bigsmile.gif  wub.gif
P.s. man šiandien sausa diena, tai turbūt O praėjo jau  doh.gif  belieka laukti rezultato, bet jau šį mėnesį jokių nuojautų neturiu ir turbūt teks laukti kito ciklo  doh.gif

O kokia nuojauta praejus porai dienu nuo O? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 07 29, 13:14)
Ziuokute gražūs vaiduokliukai  bigsmile.gif  wub.gif
P.s. man šiandien sausa diena, tai turbūt O praėjo jau  doh.gif  belieka laukti rezultato, bet jau šį mėnesį jokių nuojautų neturiu ir turbūt teks laukti kito ciklo  doh.gif

o kodel taip jau tu nusiteikus? g.gif

o jei jaucias slapumas, tai vadinasi jau ateina O ar jau ivyko? ax.gif

skaiciau, kad po sausros dar 3 dienos yra vaisingos smile.gif
Atsakyti
Ziuokute, as irgi matau antra neryskia juostele wub.gif Sveikinimai 4u.gif Kad tik rysketu... O tau mmm turetu pasirodyti pirmadieni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajone_25: 29 liepos 2011 - 12:28
QUOTE(Pėdutė23 @ 2011 07 29, 13:23)
O kokia nuojauta praejus porai dienu nuo O?  tongue.gif

Ne ta prasme... bet kai nesupratau, kad ta O buvo, tai netikiu, kad ka ir pagavom šį kartą schmoll.gif
QUOTE(Basari'a @ 2011 07 29, 13:23)
o jei jaucias slapumas, tai vadinasi jau ateina O ar jau ivyko?  ax.gif

Šlapumas prieš O prasideda... Tai dar guodžiuosi tuo, kad maždaug dvi-tris dienas dar turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 07 29, 13:28)
Ne ta prasme... bet kai nesupratau, kad ta O buvo, tai netikiu, kad ka ir pagavom šį kartą  schmoll.gif

Šlapumas prieš O prasideda... Tai dar guodžiuosi tuo, kad maždaug dvi-tris dienas dar turiu  blush2.gif

tai aisku turi mirksiukas.gif

o man matyt jau o vadinas pareina, gal kazkiek ankstokai sakyciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2011 07 29, 13:30)
o man matyt jau o vadinas pareina, gal kazkiek ankstokai sakyciau.  smile.gif

Ai, koks skirtumas... tik darbuokis bigsmile.gif
Atsakyti
Ziuokute bigsmile.gif matau ir as! Laukiam paryskejimo!

Atsakyti
ziuokute tikrai vaiduokliukas yra, kiek dienu iki mmmm, mergytes pamenu ir as ta laika kai laukiau II, ir taip ilgai tie menesiukai ejo, patikekit visos pamatysite isvajotas II wub.gif

virusiukai Jums is visos visos sirdies wub.gif
Atsakyti
[quote=medlink,2011 07 29, 13:28]
Ne ta prasme... bet kai nesupratau, kad ta O buvo, tai netikiu, kad ka ir pagavom šį kartą schmoll.gif

As tai O isskaiciuoju is antro galo: kai ateina mmm, tai atimu 14 dienu ir zinau smile.gif
O del laiko - reik myletis reguliariai! biggrin.gif Nezinau, as tai nuolat jauciu poreiki meilems, tai net neskaiciuoju, nestebiu, kada ateis O.. smile.gif
Atsakyti