QUOTE(ignek @ 2011 07 20, 13:23)
Tai vat, cia su tais pojuciais ir man sudetingiausia... Vis saves klausiu, ar gali psichologija tiek sukelt ar jie realus
Bet kantriai laukiu penkt iki NT 

ir as lauksiu iki penktadienio.
QUOTE(Katty @ 2011 07 20, 14:28)

ir as lauksiu iki penktadienio.
man lygiai tas pats

Papildyta:
QUOTE(medlink @ 2011 07 20, 14:27)
sunku pasakyti kiek ta psichologija gali padaryti...
Gal kokį vieną kitą simptomą ir jaučiam psichologiškai... bet nžn... O kad ir kiek kaltintume psichologiją, gi ne kiekvieną mėnesį sulaukiam tokios gausybės
simptomų...
Č

Gal ir taip

o dar tas jausmas atsirado,kad visia idomiai cia viskas vyksta,ir po truputi pradedu nelaukt tu mm,bet giliai sirdyje jauciu,kad ateis..tai dar del sito jauciuos nelabai :verysad:nes zinau,kad po mm vis tiek dar pora metu tikrai neplanuosim,o jai dabar butu,tai visia nieko pries as
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(ignek @ 2011 07 20, 13:36)
Gal ir taip
Bet po to gal nebe taip tikiesi kiekviena cikla, tik pradzioj tokia tikejimosi euforija buna, uztat ir pojuciai sustipreja...

[quote=Katty,2011 07 20, 14:38]
o dar tas jausmas atsirado,kad visia idomiai cia viskas vyksta,ir po truputi pradedu nelaukt tu mm,bet giliai sirdyje jauciu,kad ateis..tai dar del sito jauciuos nelabai :verysad:nes zinau,kad po mm vis tiek dar pora metu tikrai neplanuosim,o jai dabar butu,tai visia nieko pries as
Papildyta:
Uztat man ir baisu ta NT darytis
Nes visai kol kas malonu isivaizduot, kad galiu but
Papildyta:

QUOTE(ignek @ 2011 07 20, 13:40)
Nes visai kol kas malonu isivaizduot, kad galiu but 

mergaitas tai ka galvojat del sporto?
QUOTE(Katty @ 2011 07 20, 14:42)
Lengvai pasportuot gi tikrai tik i nauda, tik svarmenu nekilnok ir nepersitempk

QUOTE(ignek @ 2011 07 20, 13:46)
na mano sportas,tai irgi svarmenis,ir pratimai pilvo presui,nemazai ten ju darau..tai vat sakau ar daryt ar laukt...o dar truputi galva paskauda jau trecia diena..kazkur girdejau ,kad tai irgi gali but susije...

QUOTE(Katty @ 2011 07 20, 14:53)
na mano sportas,tai irgi svarmenis,ir pratimai pilvo presui,nemazai ten ju darau..tai vat sakau ar daryt ar laukt...o dar truputi galva paskauda jau trecia diena..kazkur girdejau ,kad tai irgi gali but susije... 

Iki penkt, manau, gali tada ir susilaikyt nuo tokio sporto

Jautriausi testukai tai jauciu tas puodelios ir viola lyg taip vadinasi.
Per inplantacija nebutinai turi kraujuoti ar kazka pajausti
O ryte geriausia daryti NT nes buna tada didziausia koncentracija, net patariama vakare neprisigerti ir kad nakti netektu eiti i wc.
Per inplantacija nebutinai turi kraujuoti ar kazka pajausti

O ryte geriausia daryti NT nes buna tada didziausia koncentracija, net patariama vakare neprisigerti ir kad nakti netektu eiti i wc.
QUOTE(Katty @ 2011 07 20, 14:10)
sveikos.na ka siandien ir vel nera mmm..
kokie atsiliepimai apie RapiPreg NT?nes raso,kad jis jautriausias,kaip ir nustato 2-7 dienu netsuma...vakar ji dariau,tai kaip ir sakiau viena ryski juostele,bet dariau diena.
siandien uzsirasiau pas gine antradieniui,nes dabar atostogauja...nezinau daryt dar viena testuka su rytiniu slapimu ar laukt...keistai jauciuos,truputi pykina,ar atrodo taip..pilvuka svis suskausta,lyg spazmai,lyg tempe kazkas,nugara pamaudena....o del krutu nezinau,speneliai labai jautrus neimanoma prisiliest...bet gal cia mm pozymiai.
pasnekejom siandien su Mb,tai nustebai,visai graziai sneka,kartais pagalvoju,kad gal ir nieko butu nesulaukt tu dienu
bet bijau sneket,jauciu atkeliaus dar...

siandien uzsirasiau pas gine antradieniui,nes dabar atostogauja...nezinau daryt dar viena testuka su rytiniu slapimu ar laukt...keistai jauciuos,truputi pykina,ar atrodo taip..pilvuka svis suskausta,lyg spazmai,lyg tempe kazkas,nugara pamaudena....o del krutu nezinau,speneliai labai jautrus neimanoma prisiliest...bet gal cia mm pozymiai.
pasnekejom siandien su Mb,tai nustebai,visai graziai sneka,kartais pagalvoju,kad gal ir nieko butu nesulaukt tu dienu

sveika,as rapi preg pasitikiu,jis buvo mano paskutinis darytas NT ir parode viena ryskia juostele...mmm velavo dar kelias dienas,bet galiausiai grizo is atostogu...o tie pigios juosteles po kurio laiko megsta pavaiduokliaut,nors nestumo net nera...tai va,man taip buvo su vienu,bet pasidarius rapi preg ,isitikinau kad nesu