Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

QUOTE(Citrinukas @ 2008 11 29, 22:09)
Sveikos,

mergaites, paradejau naudoti nail tek II ir baisiau skauda nagus!! nesamone kazkokia... pirma karta lakavausi, tai dar nieko buvo, o antra karta tai toks skausmas... aisku, nusivaliau, bet ir siandien dar kiekviena naga jauciu. Nagai siaip ploni, sluoksniuojasi, bet kad sitaip...

Ar yra taio kam nors buve?  g.gif  g.gif

sveika,
gal per dau ant odeliu uztepat? man tik is pradziu gal toks mazutis maudimas budavo, nagai tokie lyg minksti pasidare, bet po to tai viskas super susitvarke, nors mano nagai irgi pakankamai ploni.
beje kiek sluoksniu is pat pradziu tepet?
Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2008 11 30, 00:09)
mergaites, paradejau naudoti nail tek II ir baisiau skauda nagus!! nesamone kazkokia... pirma karta lakavausi, tai dar nieko buvo, o antra karta tai toks skausmas... aisku, nusivaliau, bet ir siandien dar kiekviena naga jauciu. Nagai siaip ploni, sluoksniuojasi, bet kad sitaip...

Ar yra taio kam nors buve?  g.gif  g.gif

Man taip buvo, bet po ilgesnio naudojimo. Labai pradėjo skaudėt nagą, bet tik vieną. blink.gif Porą dienų nebetepiau Nail tek'o, praėjo, dabar jau vėl tepu ir nieko.
Atsakyti
Kaip sekasi nagučius auginti ? nail.gif

O kaip lakuojate Nail tek I?
Papildyta:
Įdomumo dėlei užkliuvo užrašai ant buteliukų:
Buteliukų foto iš Nagavitos (kaip matau nėra užrašų smulkiu šifru)
user posted image
ir buteliuko foto iš www.nailtek.com
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 03 gruodžio 2008 - 14:40
nors mano nagai irgi pakankamai ploni.
beje kiek sluoksniu is pat pradziu tepet?
[/quote]

tepiau antra sluoksni. Bet gasl storokai uztepiau.... blush2.gif
Atsakyti
As taip pat atsisiunciau sau Nail Teka is Amerikos, tik dabar pamaciau,kad jus cia rasote apie pakuotes skirtumus. smile.gif Mano Nail Teko pakuote tokia kaip taip vadinamo ,,falsifikato" Naudoju jau 1,5 men. , nepastebejau jokio skirtumo tarp jo ir senesniu, kurios pirkau salonuose, tepasi taip pat ir poveikis toks pat. Mano nuomone tokia, gal cia gal jau naujasne pakuote, o ta firma Nagavita padare antireklama, todel kad pas juos maziau pirkti pradejo, visi siunciasi is Amerikos, nes ten zymiai pigiau kainuoja. Nemanau kad zinomos internetines parduotuves, kuriose visas pasaulis perka uzsijima tokiom nesamones, kaip falsifikatu pardavinejimas. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2008 12 17, 23:52)
As taip pat atsisiunciau sau Nail Teka is Amerikos, tik dabar pamaciau,kad jus cia rasote apie pakuotes skirtumus.  smile.gif  Mano Nail Teko pakuote tokia kaip taip vadinamo ,,falsifikato" Naudoju jau 1,5 men. , nepastebejau jokio skirtumo tarp jo ir senesniu, kurios pirkau salonuose, tepasi taip pat ir poveikis toks pat. Mano nuomone tokia, gal cia gal jau naujasne pakuote, o ta firma Nagavita padare antireklama, todel kad pas juos maziau pirkti pradejo, visi siunciasi is Amerikos, nes ten zymiai pigiau kainuoja. Nemanau kad zinomos internetines parduotuves, kuriose visas pasaulis perka uzsijima tokiom nesamones, kaip falsifikatu pardavinejimas. ax.gif  biggrin.gif

Konkurencija cia, ne kitaip tongue.gif Naudojo mano sese ta taip vadinama "falsifikata", tai ji ohoho kokius nagus uzsiaugino blink.gif as irgi manau kad cia tik Nagavita antireklama daro, matyt klientu ryskiai sumazejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 18 gruodžio 2008 - 13:01
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 16, 14:36)
Merginos, Nagavitos internetiniame puslapyje yra informacijos apie padirbinejama NailTek'ą unsure.gif  ka manote? ar esat susidurusios?

Originali pakuote

user posted image

Neoriginali

user posted image

mmm.....ant mano ka tik passisiustos pakuotes yra nurodyta rankyte su knyga ir ta ugnis ir zenklas,kad atidarius naudoti tinka 60men ir tu tas rodykliu sukurys blink.gif
Juokinga, kad ant origanalios pakuotes dalis kiniskai uzrasyta,o ant falsifikato angliskai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors firma yra amerikonu blink.gif doh.gif
Na turiu pasakyt ,kad nesamone kazkokia doh.gif Turiu pavasari pirkta nail tekIII is manikiurisres is Nagavitos, tai ant buteliuko yra smulkus uzrasas apacioje, taip pat kaip is ka tik passisiusto nail tek II is JAV blink.gif

QUOTE(rozyteaa @ 2008 11 16, 15:03)
Ir SM maciau pardavineja  g.gif sake aceit per daug uzsipirko, tai todel parduoda  g.gif dabar jauciu, kad ten neoriginalai  g.gif

Na ir as pardavineju, nes daugiau uzsipirkau 4u.gif be to thumbup.gif naudojasi ir tepasi thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Marincik @ 2008 12 18, 00:52)
As taip pat atsisiunciau sau Nail Teka is Amerikos, tik dabar pamaciau,kad jus cia rasote apie pakuotes skirtumus.  smile.gif  Mano Nail Teko pakuote tokia kaip taip vadinamo ,,falsifikato" Naudoju jau 1,5 men. , nepastebejau jokio skirtumo tarp jo ir senesniu, kurios pirkau salonuose, tepasi taip pat ir poveikis toks pat. Mano nuomone tokia, gal cia gal jau naujasne pakuote, o ta firma Nagavita padare antireklama, todel kad pas juos maziau pirkti pradejo, visi siunciasi is Amerikos, nes ten zymiai pigiau kainuoja. Nemanau kad zinomos internetines parduotuves, kuriose visas pasaulis perka uzsijima tokiom nesamones, kaip falsifikatu pardavinejimas. ax.gif  biggrin.gif

QUOTE(lapute33 @ 2008 12 18, 15:00)
Konkurencija cia, ne kitaip  tongue.gif  Naudojo mano sese ta taip vadinama "falsifikata",  tai ji ohoho kokius nagus uzsiaugino  blink.gif  as irgi manau kad cia tik Nagavita antireklama daro, matyt klientu ryskiai sumazejo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai
kur matyta, kad ant originalo kiniskai rasytu doh.gif jei firma JAV ir parsisiuntem is JAV parduotuviu, tai tik originalo kalba turi but ant dezutes mirksiukas.gif Kaip galetu Jav parduotuves falsifikata pardavinet blink.gif nesuvokiamo kazkas doh.gif cia tik LT falsifikuotu daiktu krastas, kur viskas perdirbinejama ....

Papildyta:
Cia matyt Nagavitoj nebeperka lotuliukas.gif tai todel taip ir yra g.gif
Atsakyti
O man II nail tekas nelabai padejo.. unsure.gif Tikejausi geresnio rezultato, nors naudojau tiksliai pagal nurodymus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2008 12 18, 15:38)
O man II nail tekas nelabai padejo.. unsure.gif Tikejausi geresnio rezultato, nors naudojau tiksliai pagal nurodymus. g.gif

Man irgi nepadejo, tai padovanojau sesei ka turejau unsure.gif bet uztat labai tiko Frenchi firmos smart enamel (cia tik tarp kitko) tongue.gif
Atsakyti
Nežinau, mergaitės, gal ir pakartosiu, ką daug kas jau sakė, bet aš irgi iš Amerikos atsisiunčiau NailTek rinkinuką - II + aliejuką. Mano nagai niekada ilgesni neužaugdavo, nusisluoksniuodavo ir turėdavau trumpint, o dabar tikrai daug geresnė situacija thumbup.gif . Dar vienas dalykas, kad pradėjau naudot kristalinę dildę - gal ir ji dar padėjo :-)
Atsakyti
O kaip jums tas nailtekas greitinantis lako dziuvima,efektyvus?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 22, 14:05)
O kaip jums tas nailtekas greitinantis lako dziuvima,efektyvus?

Aš turiu nusipirkus, bet dar tik vieną kartą tepiau, tai man dar ilgiau džiūvo doh.gif
Atsakyti