Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 22, 14:05)
O kaip jums tas nailtekas greitinantis lako dziuvima,efektyvus?

As turiu ta lasinama, tai gal ir visai neblogas blush2.gif tik smirda nerealiai kazkokiu acetonu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(agnytia_number1 @ 2008 12 21, 10:00)
Jeigu kam nors nesunku butu nurodyti adresa kaune kur butu galima isigyti Frenchi firmos smart enamel laka, buciau labai dekinga.(kur rast pigiau nei sarmoj)

Nusiemiau vakar geli (jis buvo uzlietas ant naturaliu) tai naguciai, labai nusilpe ir isploneje, auginsiuosi savo dabar, nors maniskiai visada labai silpnuciai buvo visada.

As kaune pirkau Urmo bazeje 5 sandelyje, yra ten toks mazas kosmetikos skyrelis 4u.gif
Atsakyti
Nail Tek nagu prieziuros priemones tikras atradimas wub.gif
Atsakyti
As Nail Tek II is JAV parsisiunciau uz 11 lt. thumbup.gif O cia netoli 40 mokedavau... doh.gif Tik poveikis ne kazin koks...Nagai vistiek sluoksniuojasi, gal tik kad tvirtesni pasidare... ax.gif
Atsakyti

QUOTE(mure @ 2009 01 12, 16:05)
Tik poveikis ne kazin koks...Nagai vistiek sluoksniuojasi, gal tik kad tvirtesni pasidare... ax.gif

O aš naudojau Nail tek II, Jav pirktą, tai man poveikis toks pat kaip pas manikiūrininkės pirkdavau. Dabar naudoju Nail tek I thumbup.gif
Tik nelabai patiko Nail tek speed 10 schmoll.gif Kažkaip tikėjaus efektyvesnio lako džiovinimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 spalio 2009 - 19:58
naudojau Nail tek II tai jokio poveikio nebuvo, nagai ir toliau lūžinėjo, skilinėjo verysad.gif
Atsakyti
Naudoju Nail Tek II jau tris mėnesius - dar gyvenime neturėjau tokių savo nagų thumbup.gif Tik vienas minusas - labai sukietėjo odelės, bet nieko, svarbiausia gražūs nagai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 01 16, 16:16)
Naudoju Nail Tek II jau tris mėnesius - dar gyvenime neturėjau tokių savo nagų  thumbup.gif  Tik vienas minusas - labai sukietėjo odelės, bet nieko, svarbiausia gražūs nagai  smile.gif

Nejuokauk del odeliu, jos tau veliau trukinet prades. kai tepi Nail Tek, stenkis odeliu neistept. Geriausia kasdien odeles tepti aliejuku. Man manikiurininke sake, kad negalima Nail Tek II ilgai tept. Ji reikia pakeist i Nail Tek III (jei issausejo nagai) arba I nail Tek I
Atsakyti
Jurguze, o Nail Tek I ar III silpnesni už II. Nes jį jau senokai naudoju, nagai gražūs, galėčiau ir silpnesniu pakeisti. Žinau, kad jo ilgai naudoti negalima, bet.... blush2.gif

Leksyra gal naudojai "padirbtą" Nail Teką, kad nepadėjo? O gal nenaudojai kasdien? Aš kai tik pradėjau, tai tepu kiekvieną vakarą.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 01 20, 22:39)
Jurguze, o Nail Tek I ar III silpnesni už II. Nes jį jau senokai naudoju, nagai gražūs, galėčiau ir silpnesniu pakeisti. Žinau, kad jo ilgai naudoti negalima, bet.... blush2.gif

Leksyra gal naudojai "padirbtą" Nail Teką, kad nepadėjo? O gal nenaudojai kasdien? Aš kai tik pradėjau, tai tepu kiekvieną vakarą.

Kai ilgai naudoji Nail Tek II, isdziusta nagas, tada reikia tept III, o jei su nagais viskas tvarkoj, reikia tept I, jis kaip profilaktine priemone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 01 20, 21:39)

Nail Tekas nepadirbtas, tikrai zinau. smile.gif O tepiau saziningai, kaip kad nurodyta instrukcijoje.. g.gif Zozdiu, nelemta man tureti nagiukus.. unsure.gif
Atsakyti
Man tai pat teko naudotis Nail Tek, man padejo - nagai buvo stipresni ir augo greiciau bigsmile.gif
Atsakyti
o man nepadejo, dar blogiau pasidare, nes sukietino nagus ir jie pradejo trukinet
Atsakyti