Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-15

QUOTE(Elzė @ 2011 08 12, 11:10)
aisku. tai dabar toki gamini lauk? jau jis netinkamas?  unsure.gif

Nezinau ar tortui tinkama, bet reiktu dar paplakti, ir bus tikras sviestukas, kuri sunaudosite taip kur nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 08 12, 12:10)
aisku. tai dabar toki gamini lauk? jau jis netinkamas?  unsure.gif

is savo patirties: jei grietinele pavandenijo, bet dar nepersiplake iki visiskos varskes, as ja sutepu, jei tortukas tik savo seimai skistas ax.gif to pertepimo gaunasi maziau, bet tikrai valgomas, o kiti net nepastebi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 13 rugpjūčio 2011 - 09:44
Mergaitės,išbandžiau (man) naujo torčiuko receptą-skonis nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif Mano šeimyna alpėjo valgydama-gal ir daugiau kam patiks ax.gif
Orginalus receptas-"Най- лучший в мире"-My Webpage-
Lietuviska versija:
[COLOR=Chocolate]Biskvito pagrindas

100gr kambario temperatūros sviesto
100gr cukraus
4 kiaušinių tryniai
100gr miltų
3-4 šaukštai pieno
šaukštelis kepimo miltelų
vaniles
Morenginis pagrindas
4 baltymai
200gr cukraus
truputis citrinos rūgšteles
Kremas
330ml grietinėlės
2 šaukštai cukraus pudros
žiupsnelis citr rūgštelės
braškių esencijos (galima ir be jos)
braškių
kepintų riešutų
Eiga:
100gr viesto išplakti su 100gr cukraus iki purios masės,po vieną,plakant sudėti kiaušinių trynius,supilti kambario temp piena,suberti sumaišytus su kep milteliais ir išsijotus miltus,vanilę.Padalinti masę per pusę ir paskleisti dviejose formose,isklotose kep popierium.
Atskirai išplakti baltymus su cukrumi ir citrinos rūgštele iki tirštų putų.Padalinti per pusę ir sudėti ant biskvitinės masės.
Kepti orkaitėje 170* temperatūroj apie 30min.
Dėti vieną biskvitą (apvertus morengu į apačią) ,užtepti dalį grietinėlės,uždeti braškes su riešutais,vėl grietinėlė,biskvitas (morengu į viršų)
Dar,aš biskvitinius pagrindus truputį sudrėkinau melionų likeriuku.
Atrodo nieko nepamiršau ax.gif
Čia mano skanėstas-
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 13 rugpjūčio 2011 - 17:57
Divia, atrodo tikrai skaniai ir graziai , o kokius riesutus naudjai???
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 08 13, 17:55)

Skanai atrodo wub.gif
ar jau iskepusi biskvita, uzpilti morengu ir kepti ?
Atsakyti
QUOTE(B&J @ 2011 08 13, 17:14)
Divia, atrodo tikrai skaniai ir graziai , o kokius riesutus naudjai???

As naudojau kepintus ir kapotus lazdyno riesutus,bet manau butu skanu ir si migdolais ar graikiniais riesutais.

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 13, 17:20)
Skanai atrodo  wub.gif
ar jau iskepusi biskvita, uzpilti morengu ir kepti ?

Ne,morengine mase pasiskleidzia ant virsaus "zalios" biskvitines mases ir kartu kepasi.Iskepa puikiai abi kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
gaila kad braskiu jau nera pirkt verysad.gif

As dejau si receptuka nesenai cia i tema, klausiau ar kas kepe, bet taip nieks ir neatsiliepe ax.gif
Papildyta:
Butinai reiks isbandyti wub.gif
Atsakyti
Ahaa,as ir galvoju-is kur as atradau si recepta.. g.gif Aciu,erikiuxxx uz tikrai skania nuoroda,isties labai skanus torciukas-vertas grieko,kaip sakoma thumbup.gif
Beje,kita karta galvoju vietoj braskiu pabandyt su konservuotais persikais,ir turetu buti neblogai.. g.gif
Na o grynai pagal originala nebandziau todel,kad nemegstu siaip obuoliu ir (fe) razinu,tai teko truputi improvizuoti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 13 rugpjūčio 2011 - 18:36
QUOTE(Divia @ 2011 08 13, 18:32)
Ahaa,as ir galvoju-is kur as atradau si recepta.. g.gif Aciu,erikiuxxx uz tikrai skania nuoroda,isties labai skanus torciukas-vertas grieko,kaip sakoma  thumbup.gif
Beje,kita karta galvoju vietoj braskiu pabandyt su konservuotais persikais,ir turetu buti neblogai.. g.gif
Na o grynai pagal originala nebandziau todel,kad nemegstu siaip obuoliu ir (fe) razinu,tai teko truputi improvizuoti..

o as pabandysiu su bananais, arba su persikais ax.gif
Atsakyti
hmmmmmmmmmm braskes wub.gif
kazi ar skanu butu su sokoladiniais biskvitais g.gif

o as vaisinu saviskiu mirksiukas.gif sokoladiniai lakstai lieti sokoladu ir rafaelo kremas. Ka galiu pasakyti, mano seimyna kraustosi is proto del sokolado rolleyes.gif
user posted image

QUOTE(mylimaa @ 2011 08 13, 10:44)
is savo patirties: jei grietinele pavandenijo, bet dar nepersiplake iki visiskos varskes, as ja sutepu, jei tortukas tik savo seimai skistas ax.gif to pertepimo gaunasi maziau, bet tikrai valgomas, o kiti net nepastebi ax.gif

as neberizikuociau schmoll.gif cia jau beveik sviestas (kiek mano zinios leidzia varskes is jo ir negausit blush2.gif ) tai kremas jau ne tas bus ir riebu bus. Kaip mines viena mamyte, daplakit iki sviesto ir sunaudosit, man taip karta yra buve doh.gif nieko susinaudojom kaip sviestuka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 13 rugpjūčio 2011 - 21:22
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 13, 21:56)
as neberizikuociau schmoll.gif cia jau beveik sviestas (kiek mano zinios leidzia varskes is jo ir negausit blush2.gif ) tai kremas jau ne tas bus ir riebu bus. Kaip mines viena mamyte, daplakit iki sviesto ir sunaudosit, man taip karta yra buve doh.gif nieko susinaudojo  blush2.gif

o as toki ismeciau, nes viena karta irgi taip buvau prisidirbus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 13, 22:56)
o as vaisinu saviskiu mirksiukas.gif sokoladiniai lakstai lieti sokoladu ir rafaelo kremas. Ka galiu pasakyti, mano seimyna kraustosi is proto del sokolado rolleyes.gif


Gal recepteli butu galima suzinoti? Labai skaniai atrodo thumbup.gif 4u.gif

Merginos, patarkit, koki sokolada naudoti torto apliejimui, ar reikia dar ko nors, kad lengvai teptusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergyte83: 13 rugpjūčio 2011 - 22:47