ne, cia Cekiskas pyragas, kiles is armenijos

.Radau info ir recepta , bandysiu isverst.
Nuo meducio ( cekisko) skiriasi tuom kad medutis apvalus, o sitas kvadratinis

ir jo pertepimas yra karamelinis, su kondencuotu pienu.Marlenkos yra ir kakavine versija su baltu kremu, dar i ji dedama sokolado , reisutu.
MARLENKA
Sudetis biskvitams:
2 kiausiniai
60g sviesto
200g cukraus
40g medaus
0.5 arbatinio saukstelio kepimo milteliu
600g miltu
Kremui:
230ml kondencuoto pieno
2 kiausiniai
30g medaus
60g sviesto
100g graikisku riesutu
Biskvito gaminimas:
Sudedam cukru ir medu i maza puoda,kuri kaitinam ant vidutines ugnies kol mase susimaiso, cukrus istirpsta.Nukeliam nuo ugnies, dedame sviesta, sumaisome, tada kiausinius ir kepimo miltelius, sumaisom.Tada beriame issijotus miltus, maisom, minkom.Tesla padalinam I 5 gabaliukus, iskociojam juos i kvadrato formos lakstus ir kepame 3-5 minutes, 180 laipsniu karstyje.
Kremo paruosimas:
I nedideli puoda , ant vidutines ugnies islydyti sviesta.lengvai pilame isplaktus kiausinius su medumi.Gerai ismaisome.Po truputi pilame kondencuota piena ir gerai maisome.Palikti krema ant ugnies, kol jis pasidarys lipnus , apie 3-5 minutes( manau reiktu maisyti).Atausinti.
Riesutai dedasi I kremo paskutini sluoksni, puosiama trupiniais ir sokoladu.Valgyt patartina minimum po 6 val. Saldytuve arba geriau net po paros.
Skanaus!

Na biskvitai tai tokie patys kaip kad imeciau meducio recepta, kremas tik karamelinis, reiks pabandyti, anksciau kazkada ji pirkdavom tai tikrai skanus, tas kakavinis su baltu pertepimu tai ne, nepatiko, o recepto jo ir neradau