Tai vieniems tevams jau pasakyta. Kitų nuo sužadėtuvių pradžios dar nesutikom, nes laaabai toli gyvename viens nuo kito.
O vestuviu norime labai paprastu, elegantiškų be lietuviškų tradicijų, mano svajonėse būtų vienos dienos vestuvės (bet deja bijau kad teks daryt su nakvyne). ir kas baisiausia kad MB gimtadienio metu visi pasakojo kokios ar kas nepatiko kam kieno nors vestuvėse, o visa tai yra mano svajone. Mes nenorime jokių kvailų užstalių žaidimų, nenoriu vieno ilgo bendro stalo (svajonėse 3 apvalūs stalai), noriu kad vestuvės maximaliai truktu iki kokios 1 nakties, o ne iki paryčių. Nenoriu kad aplamai būtų stiprių alkoholinių gerimų, tik vynas. Bet jei taip bus, juk niekas mūsų nesupras. Nors žinau kad vestuvės mūsų šventė o ne svečių, bet tikrai nesinorėtų kad kalbėtų kad jų tai vestuvės buvo nuobodžios ir baisios.
Tuoksimes tik bažnyčioje (paskui po visko nueisim įregistruot santuoka).
O dėl vietos tai pasirinkimas yra toks kad norim žematijoje, tada gal ir mano mylima močiutė sudalyvautų, bet tada jei be nakvynės? kur nakvos svečiai? mes neturim kur ju suguldyti, nes mazdaug du trecdaliai bus atvyke 200-300km.
Labai norėtume tilpti į 10 tukstančių, bet džiaugtumės jei tilpsim į 12. Beja planuojame, kad žmonių bus 30-35.
Trys apvalus stalai, nera jau taip daug, kad visi sedetu atskirai. Sedetu tarp tikrai neamzai sveciu. Na kaip suprantu po 10 sveciu ar daugiau prie vieno stalo. Manau puiku
Vynas - irgi puiku. Na brendzio galite nupikrti, jeigu jau stipriau nori sveciai, o jus nenorite degtines. (beje musu vestuvese liko jos beveik puse)
Na del zaidimu: MANO NUOMONE, visiskai ju neatsisakyciau
Galima juos pakeisti pvz sveciu knygos pristatymu kazkokiu, linkejimu surasymu. Siek tiek veikla. Bet cia mano nuomone tokia 
Pas mus buvo 31 zmogus (atrodo
) sutilpom i 9 000lt, bet ne pajuryje deje. Cia mes vien tik su sodyba puse biudzeto butumem atidave.... Esam is pajurio, bet sventeme kitam gale lt.
Del nakvynes.... Jeigu sveciai vaziuos is taip toli, na turbut butu malonu gauti nakvyne
Arba apgalvokite varianta arciau namu

Vynas - irgi puiku. Na brendzio galite nupikrti, jeigu jau stipriau nori sveciai, o jus nenorite degtines. (beje musu vestuvese liko jos beveik puse)
Na del zaidimu: MANO NUOMONE, visiskai ju neatsisakyciau

Pas mus buvo 31 zmogus (atrodo

Del nakvynes.... Jeigu sveciai vaziuos is taip toli, na turbut butu malonu gauti nakvyne

Arba apgalvokite varianta arciau namu

Diamona, aš labai labai pritariu jūsų mintims
Ir pati labai labai taip norėčiau. Tik bėda ta, kad mano ir jaunikio svajonės truputį skiriasi. Jis norėtų daugiau mažiau tradicinių, o aš nenoriu, nenoriu nenoriu tokių... Tai jaučiu rieks kažkaip viduriuką padaryt
Tik kaip, neįsivaizduoju. Ideali idėja vestuvių puotai ČIA
Nu man labai labai labai tokia vestuvių idėja - piknikas. Tik realiai, daug kas sakė, mintis įdomi, tačiau, kad būtų sužavėti, tai nebuvo tokių
O man svarbiausia, kad būtų jauki šventė MUMS.

Nu man labai labai labai tokia vestuvių idėja - piknikas. Tik realiai, daug kas sakė, mintis įdomi, tačiau, kad būtų sužavėti, tai nebuvo tokių

Mintis tikrai įdomi, bet pagalvok kaip turėtų būt nepatogu ant žemės susiriesti
Jauni, tai jauni žmonės, o tetos, dėdės ir seneliai
Sudėk visus - ir + ir bus aišku

QUOTE(Kiuvete @ 2011 09 27, 11:20)
Mintis tikrai įdomi, bet pagalvok kaip turėtų būt nepatogu ant žemės susiriesti
Jauni, tai jauni žmonės, o tetos, dėdės ir seneliai
Sudėk visus - ir + ir bus aišku 

Šitą tai taip, jau apie tai galvojau. Šiaip nebus tetų, dėdžių ir t.t. Bus jaunimas tik ir tėvai. Nes didelių nenorim vestuvių. Man tai didžiausia problema WC

QUOTE(bite.maja @ 2011 09 27, 14:26)
Šitą tai taip, jau apie tai galvojau. Šiaip nebus tetų, dėdžių ir t.t. Bus jaunimas tik ir tėvai. Nes didelių nenorim vestuvių. Man tai didžiausia problema WC
Tai va, tokia mintis ir liks tik mintim... Nors, galima būtų sustatyti stalus gamtoj vietoj pledukų
Bet ir šiaip, kadangi tokia mintis tik man ir telimpa, teks pamiršt apie ją 

nebus senelių?

o dėl šios idėjos, galėsi ja pasinaudot pvz per krikštynas

QUOTE(Kiuvete @ 2011 09 27, 11:47)
Tikriausiai ne. Jei kviest mano senelius, reiktų ir krikšto tėvus, jei krikšto tėvus, reiktų ir pusseseres, pusbrolius. O tada jau 40 žmonių kaip minimum susidaro... Pas senelius sekančią dieną norėčiau nuvažiuot. Nebent MB močiutę kviest, ir tai tik iš jo mamos pusės, nes su seneliais iš tevo pusės nebendrauja, susipykę... Et, sunkus reikals tos vestuvės.
is tos pikniko idejos, man labai grazi mintis, pati paskutine. Ten nzn kur, kluone kazkokiam ar kur 
Beje muzikantas pasakojo: prias grojant musu vestuvese, teko padirbeti kitose. Jose buvo 70 zmoniu, o vestuves vyko palapineje (na toj didelej). Ta vakara buvo toks lietus ir bejas, kad sake 10 vakare jie jau visi uvo slapiomis kojomis ir susale. Niekas negalejo sokti nes nebuvo kur.
Taip kad manau reiktu apgalvoti lietaus varijanta
na nebent gautumet diiiiiiiiidelius skecius

Beje muzikantas pasakojo: prias grojant musu vestuvese, teko padirbeti kitose. Jose buvo 70 zmoniu, o vestuves vyko palapineje (na toj didelej). Ta vakara buvo toks lietus ir bejas, kad sake 10 vakare jie jau visi uvo slapiomis kojomis ir susale. Niekas negalejo sokti nes nebuvo kur.

QUOTE(Signa... @ 2011 09 27, 12:30)
is tos pikniko idejos, man labai grazi mintis, pati paskutine. Ten nzn kur, kluone kazkokiam ar kur 
na nebent gautumet diiiiiiiiidelius skecius 

Aš išvis nenormali

Uzklydau i jusu namelius. Svente planuojame ateinancia vasara, vestuves bus kuklios, bet labai stengsiuos, kad butu mielos ir elegantiskos
Signa..., skaciau, kad jus abu negeriat, tai ir tauriu visai nekilnojot? Ar koki vandenuka is ju gurksnojot? Domiuosi nes MB visai nevartoja alkoholio, as labai nedaug... Tai nzn ka daryti, kais su tau taurem elgtis

Signa..., skaciau, kad jus abu negeriat, tai ir tauriu visai nekilnojot? Ar koki vandenuka is ju gurksnojot? Domiuosi nes MB visai nevartoja alkoholio, as labai nedaug... Tai nzn ka daryti, kais su tau taurem elgtis

QUOTE(Fortun@ @ 2011 09 28, 20:48)
Uzklydau i jusu namelius. Svente planuojame ateinancia vasara, vestuves bus kuklios, bet labai stengsiuos, kad butu mielos ir elegantiskos

Aha negeriam

Kilnojom, nusipirkom NEALKOHOLINIO VYNO. Yra IKI ir MAXIMOS praduotuvese

QUOTE(Signa... @ 2011 09 29, 07:59)
Aha negeriam 

Super, ir mes nesenai išbandėm nealkoholinį vyna, man laaabai patiko