Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos vestuvės

sveikos 4u.gif
kadangi si tema skaitosi labai mazos vestuves,tai norejau suzinoti kiek lituku skyrete fotografui ir operatoriui?ar is vis tai dare seimos nariai?
beja as visos filnuojat vestuves?nes seip tai sis irasas dulka lentynojepati galvoju jog filmuotis ir nereiktu,uztektu foto g.gif
tai butu idomu isgirsti jusu nuomone apie tai?(esu netikinti tad baznycioje ceremonijos nebus) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 26, 20:04)
sveikos 4u.gif
kadangi si tema skaitosi labai mazos vestuves,tai norejau  suzinoti kiek lituku skyrete fotografui ir operatoriui?ar is vis tai dare seimos nariai?
beja as visos filnuojat vestuves?nes seip tai sis irasas dulka lentynojepati galvoju jog filmuotis ir nereiktu,uztektu foto g.gif
tai butu idomu isgirsti jusu nuomone apie tai?(esu netikinti tad baznycioje ceremonijos nebus) 4u.gif

mes emem tik fotografus, nei as nei vyras nenorejom, kad filmuotu nes mum nuotraukos pirmesnes smile.gif o jam mokejome 500lt dabar kiek zinau jo kaina pakilus smile.gif jie pradedantieji buvo...
Atsakyti
Pas mus bus tik fotografai, jiems mokame 1000lt uz 8h fotografavimo.
As nenoriu filmavimo, nes esu pasimaivanti, nenoriu buti issiviepusi visada arba susikausciusi, kad neatrodyciau issiviepusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2011 07 26, 22:26)
Pas mus bus tik fotografai, jiems mokame 1000lt uz 8h fotografavimo.
As nenoriu filmavimo, nes esu pasimaivanti, nenoriu buti issiviepusi visada arba susikausciusi, kad neatrodyciau issiviepusi biggrin.gif

saunu kad yra daugiau cia tokiu kas nefilmuos,galvojau cia tik as tokia keista,kaip kitiems atrodo,kaip cia be filmavimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 26, 22:30)
saunu kad yra daugiau cia tokiu kas nefilmuos,galvojau cia tik as tokia keista,kaip kitiems atrodo,kaip cia be filmavimo doh.gif

Nesijaudink, viskas su tavimi gerai tongue.gif Mes irgi neužsakem filnuotojo, tiesa sakant, net nesvarstem apie tai, toks mums tai nereiksmingas dalykas schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus irgi nebus filmuotojo smile.gif nemegstu saves irasuose, tai net ir minties tokios nebuvo.
fotografa radom, tiksliau fotografuos dviese, tai 1val - 100lt. manau kokiu 8 val bus uztektinai g.gif:
Atsakyti
Mano vestuvės už 10 mėn., dar tik pradedam po truputėlį dairytis. Kaip manot, įmanoma sutilpt į 5000 Lt maždaug? Na suknelė (maždaug 400 Lt., mačiau už tokią kainą man patinkančią, batai apie 100 Lt), vyro kostiumas (maždaug 350 Lt, plius dar 100 Lt batams), žiedai apie 1000 Lt, kavinė apie 2500 Lt, fotografas apie 500Lt., na ir dar kažkiek mašinos nuomai, papuošimų ant mašinos nemėgstam. Žodžiu norim kukliai, paprastai, jaukiai. Bus tik artimiausi žmonės. Kaip manot, čia imanoma taip? Ar kažką kitaip reiktų skaičiuot? Gal kokių patebėjimų turit? Vestuvės vyks Vilniuj.
Atsakyti
QUOTE(kutikuti:) @ 2011 08 16, 12:51)
Mano vestuvės už 10 mėn., dar tik pradedam po truputėlį dairytis. Kaip manot, įmanoma sutilpt į 5000 Lt maždaug? Na suknelė (maždaug 400 Lt., mačiau už tokią kainą man patinkančią, batai apie 100 Lt), vyro kostiumas (maždaug 350 Lt, plius dar 100 Lt batams), žiedai apie 1000 Lt, kavinė apie 2500 Lt, fotografas apie 500Lt., na ir dar kažkiek mašinos nuomai, papuošimų ant mašinos nemėgstam. Žodžiu norim kukliai, paprastai, jaukiai. Bus tik artimiausi žmonės. Kaip manot, čia imanoma taip? Ar kažką kitaip reiktų skaičiuot? Gal kokių patebėjimų turit? Vestuvės vyks Vilniuj.

viskas imanoma 4u.gif o kavine jau cia su maistu ir alkoholiu, su saldziu stalu irgi?
Atsakyti
kutikuti:) viskas įmanoma smile.gif
tik manau, pamiršai daugybę smulkmenų: gėlės, saldus stalas (tortas), makiažas, šukuosena, manikiūras, pedikiūras ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Labas, merginos smile.gif ar priimsit į savo planuojančių būrį dar vieną planuotoją? 4u.gif Neseniai gavau žiedelį, bet jau pradedu sukt galvą, kaip kas bus. Tuo labiau, kad finansai labai labai riboti. Jokios sumos nesam suplanavę, planuojam per metus viską pirktis, mokėti už paslaugas. Dabar žinau, kad didelių nenoriu, bus apie 20 žmonių. Tik viską apgalvojus, keletas klausimų kyla. Kiek pastebėjau, gan didelę išlaidų dalį užima muzikantai, vedėjai. Gal planuojančios, ar buvusios jau nuotakos papasakotų, kaip suplanavote/planuojate muziką? Aš asmeniškai, labai noriu repertuaro iš kokio 80' ųjų metų (užsienietiškų dainų) nes visos tos lietuviškos riaubiškytės man varo vėžį... Bet manau, kad dauguma muzikantų temoka tik lietuviškas "populiarias" dainas. O jei kokie turintys savo stilių muzikantai, kainuos brangiai... Gal paprašyti kokio žmogaus, kad būtų atsakingas už muziką, tiksliau prirašyti daug dainų i cd, paleisti per aparatūrą ir bus gerai. Bet tada reikėtų kažkokio vedėjo, kuris pravestų vakarą, kad užimtų svečius. Pasidalinkit savo idėjomis, kaip jūs darysit/darėt? ax.gif
Atsakyti
bite.maja > mes planavome samdyti vakaro vedeja kartu dj, apsvietimu ir garso aparatura (kaina 2000Lt, kaina sake priklauso nuo zmoniu kiekio, pas mus tik 15, ir nuo aparaturos gausos, mes minimaliai rinkomes), repertuara gali suderinti su dj, jis leis jusu megstama muzika. muzikantu, kurie grotu ir patys dainuotu 80-uju muzika manau sunku surast, tikrai nezinau, bet taip manau smile.gif

pas mus visi planai pasikeite, tad ir nebesidairau, nebeieskau nei vedeju, nei muzikantu. ir kaip gera, galvos nebeskauda smile.gif pasedesim kavinukej po ceremenojis ir sausim dviese i kelione smile.gif

mergaites, kurios is karto po vestuviu vaziavote i kelione, ne europos sali, kaip daryt, jei raudono paso neturi, negi darytis ji del tos vienos keliones? paskiau vistiek ir pavarde keisis, reiks vel daryt? g.gif
Atsakyti
DIAMONA, na tai nuo to ir pradek.... Nuo pasakymo tevams biggrin.gif
Paskui, apsitarsite kuriam gale norite svesti. O tai nusprest manau pades ir kainos smile.gif Gali pradeti narsyti interneta po truputeli, deliotis patinkancias mintis ir tt.
Seip laiko tikrai dar labai daug.
Bet is kitos puses, galesi ramiai viska apgalvoti.
Beje apie kokia suma mastote, vestuvems?
Atsakyti