Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos vestuvės

QUOTE(AfricanSun @ 2012 08 11, 21:08)
O kada jūsų šventė? Šiaip vestuves švęsti pigiau vėlyvą rudenį ir žiemą, tai irgi sutaupytumėt. Vyresni žmonės tikrai patarimų turės, mes irgi konsultuosimės, turime sočiai laiko ieškoti optimaliausio varianto.

Is pradziu planavom rugseji, bet dabar mastom kad visgi gal rugpjuti g.gif As asmeniskai noriu velyva rudeni, kai jau medziu lapai nusidaze spalvotai, labai grazios nuotraukos, bet manau, kad toks efektas pasiekiamas tik koki spali, o jau spali vesoka, visgi nesinori, kad sveciai ir mes tirtetume is salcio ir butume priversti detis paltukus g.gif Tikslios datos dar neturim, bet manom kad po kito savaitgalio jau busim issirinke, tada beliks paskambint i CMB ir paklaust, ar musu pasirinkta data mus gales sutuokt (ne visais savaitgaliais mazi miestukai tuokia poras). O gal dabar jau galima bet kada uzsisakyt? ax.gif O jus jau nusprendet data?
Atsakyti
Mano tėvukai tuokės spalį ir buvo geras oras sakė blush2.gif Aš tai į vėlyvą vasarą labiau linkstu, datą rinktumėmės kad ir dabar, bet galėsim tą padaryti tik grįžę atostogų, tada jau vyksim į Biržus užsakyti datos, tikiuosi bus laisva rugpjūčio pabaiga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2012 08 11, 21:28)
Mano tėvukai tuokės spalį ir buvo geras oras sakė  blush2.gif Aš tai į vėlyvą vasarą labiau linkstu, datą rinktumėmės kad ir dabar, bet galėsim tą padaryti tik grįžę atostogų, tada jau vyksim į Biržus užsakyti datos, tikiuosi bus laisva rugpjūčio pabaiga  unsure.gif

Na tai va, kad su tais orais nenuspesi, tuokiantis spali gali sildyt saule, o tuokiantis liepa gali pliaupt lietus rolleyes.gif
Ziurek, gal sutaps musu data biggrin.gif
Atsakyti
Gali visko būti biggrin.gif Aj man tai po UK jau oras net ir lietingas nebus baisus...svarbiausia gera nuotaika tą dieną, o oras jos sugadint tikrai neturėtų.
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2012 08 11, 21:42)
Gali visko būti  biggrin.gif Aj man tai po UK jau oras net ir lietingas nebus baisus...svarbiausia gera nuotaika tą dieną, o oras jos sugadint tikrai neturėtų.

Tu teisi smile.gif
Atsakyti
Musu draugai tuokesi lapkriti ir gruodi, tada kainos tikrai buvo kitos.
Fotografai laisvi visi kuriu nori ir ju kainos kitos nei vasara, sutaupai vietos kaina.
Jei fotografas kainuoja 7200 lt vasara, ziema galima keliais tukstanciais maziau, sventes vieta kainuoja tuknstanciu maziau. O vestuviu vedejas irgi keliais simtais lt pigiau smile.gif

Na o kiti dalykai: ziedai, sukneles ir kt. kainuoja tiek pat.
Tik va jau posvestuvine kelione teks daryti tolimesne nes silti krastai toliau smile.gif na o visa kita tik jus ufantazijos vaisius.

nedarykite prielaidos, kad rugseji ir spali viskas pigiau smile.gif Sezonas vestuviu baigiasi spalio vidury smile.gif

Linkejimai planuojancioms.
Viska surasiau is patirties, nes padejau savo draugems planuoti vestuves ir kalemes del kainu smile.gif Bet galiausiai priejom isvados, kad uz kokybe reikia moketi, nes skupus tikrai moka dukart smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat planuojam mažulytę vienos dienos vestuvių šventę pavasariui. Svečių iki 25, išlaidos tikimės neviršys 6000 litų smile.gif
Atsakyti
Musu jau si savaitgali svente, bus 14 suaugusiuju ir 2 vaikai 4u.gif
Svesim sodyboje, gavom atskira salike thumbup.gif eisim tik i baznycia, po to fotosesija, tada pasisedesim kelias valandas. Svente uzbaigsim balionu paleidimu, ant ju sveciam duosim uzrasyti palinkejimus mums. Ir mes isvykstam meducio kopineti i Turkija thumbup.gif

Netaupem ziedams, aprangai ir fotografei, tai vestuves mums atsieis apie 10000 Lt smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Jungiuosi i jusu buri,nes esu prijaucianti viskam, kas nedaug, bet subtilu ax.gif Daznai su draugu pasnekame, kokios musu vestuves bus ir sutariame, kad tikrai nebus gimines baliaus. Bet visgi vakarui noretusi vedejo, kuris uzimtu, muzika paleistu...kaip manote, kiek gali kainuoti tokia paslauga? Taip pat butinai noriu gyvos saksofono muzikos...tik taip pat neturiu supratimo, kiek gali kainuoti. Gal kas samdete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alicanteja @ 2012 08 19, 22:36)
Sveikos smile.gif Jungiuosi i jusu buri,nes esu prijaucianti viskam, kas nedaug, bet subtilu  ax.gif Daznai su draugu pasnekame, kokios musu vestuves bus ir sutariame, kad tikrai nebus gimines baliaus. Bet visgi vakarui noretusi vedejo, kuris uzimtu, muzika paleistu...kaip manote, kiek gali kainuoti tokia paslauga? Taip pat butinai noriu gyvos saksofono muzikos...tik taip pat neturiu supratimo, kiek gali kainuoti. Gal kas samdete? 4u.gif

Viskas priklauso nuo to, kuriam laikui Jums jų reikės. Geras vedėjas gali kainuoti apie 1000-1500Lt, saksofonas 300-500Lt. Dar siūlyčiau apgalvot kur švęstumėt ir ar didelėje kompanijoje, nes nuo to priklausytų ar reikės aparatūros, mikrofonų ir t.t. (jei vistik žmonių bus daugiau ar salė būtų didelė) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(i.t.s. @ 2012 08 20, 08:10)
Viskas priklauso nuo to, kuriam laikui Jums jų reikės. Geras vedėjas gali kainuoti apie 1000-1500Lt, saksofonas 300-500Lt. Dar siūlyčiau apgalvot kur švęstumėt ir ar didelėje kompanijoje, nes nuo to priklausytų ar reikės aparatūros, mikrofonų ir t.t. (jei vistik žmonių bus daugiau ar salė būtų didelė)  4u.gif

Labai aciu uz informacija wink.gif
Atsakyti
Laba, merginos smile.gif Taip jau įvyko, kad nebežinau, kaip su mūsų mažomis vestuvėmis bus... Kadangi truputį nestuke.gif , brangusis pasakė, kad eisim greitu metu susirašyti... tai vestuvių kaip ir neturėsiu turbūt, kol lelius nepaaugs, nes dabar nei vieno tam skirto lito nėra sad.gif
Atsakyti