Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos vestuvės

QUOTE(Ciuda @ 2009 02 16, 12:39)
sveikos busimos nuotakos!

skamba tai liuxiskai thumbup.gif as irgi galvoju, jei butu galimybe, parodytume skaidres, tik neisivaizduoju nuo ko pradeti blush2.gif
O gal gali placiau apie testuka papasakoti, labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis, nuotakos.
Mes taip pat planuojam LABAI minimalias vestuves.
Bus 12-15 zmoniu.
scenarijus: Zaksas, jokiu poru, jokiu pirsliu. Liudininkais bus manojo brolis ir mano pussesere. po to visi i baznycia, ten lauks tevai. Baznycia Meskuiciuose, (esu siauliete, taciau siauliu katedra manes netraukia, nusprendem, kad norim jaukios kaimo baznyteles). po ceremonijos visi vaziuosim i Plugo brolius. ten man patinka, tam parke, bus grazios nuotraukos, smagiai pasivaiksciosim. Ten pat ir pavalgysim kokiu kepsniu, isgersim vyno. ir viskas. Kita diena planuojam islekti bent jau i sventaja kokiai savaitei. nenorim pinigeliu leisti ir girdyti dvi dienas gimine. tai va blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes:)
Jungiuosi i mazu vestuviu buri:)mes planuojame apie 20 zmoniu, vestuves Klaipedoje. Irgi vis tebegalvoju, kaip tuos sveciu uzimti. Siaip drauge zaidimams sake pavadovaus. Mes planuojam baznycia, paskui vaziuoti pries juros, ten fotkintis. Va cia ir iskyla pirmas klausimas, kaip zmonems prie juros su tuo smeliu, ar nesugadins jiems nuotaikos, kai jo visur prilis?O paskui nemanau, kad butu gerai visur svecius vedziotis is paskos, kol fotkinsimes senamiestyje, tai galvojau gal suorganizuoti kokia sokiu pamoka jiems, kad neprailgtu laukti, arba i pilies muzieju nueiti...Cia valandeliai pries vakariene, kaip manote, kas tiktu?
Atsakyti
QUOTE(justeva @ 2009 02 16, 20:26)
Labutis, nuotakos.
Bus 12-15 zmoniu.
scenarijus: Zaksas, jokiu poru, jokiu pirsliu. Liudininkais bus manojo brolis ir mano pussesere. po to visi i baznycia, ten lauks tevai. Baznycia Meskuiciuose, (esu siauliete, taciau siauliu katedra manes netraukia, nusprendem, kad norim jaukios kaimo baznyteles). po ceremonijos visi vaziuosim i Plugo brolius. ten man patinka, tam parke, bus grazios nuotraukos, smagiai pasivaiksciosim. Ten pat ir pavalgysim kokiu kepsniu, isgersim vyno. ir viskas. Kita diena planuojam islekti bent jau i sventaja kokiai savaitei. nenorim pinigeliu leisti ir girdyti dvi dienas gimine. tai va blush2.gif

teisingai ir as pritariu drinks_cheers.gif ir musu vestuves bus apie 15 zmoniu,panasus scenarijus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justeva @ 2009 02 16, 21:26)
Labutis, nuotakos.

turbut man visu minimaliu vestuviu planai yra labai grazus ir jaukus blush2.gif man paciai patinka tai, kad galiu galvot kitus dalykus, o ne ar gimine nusigers ar ne, nes jos paprasciausiai nebus ax.gif

QUOTE(angelicious @ 2009 02 18, 05:28)

manau labai smagi ideja mokytis sokio thumbup.gif kiek esu skaiciusi, kas organizavo toki dalyka, liko patenkinti thumbup.gif

Atsakyti
Norejau paklausti, iki keliu valandu, merginos, planuojat vakariene blush2.gif ar jau kaip gausis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 20 birželio 2012 - 11:34
QUOTE(Rendi @ 2009 02 18, 10:06)
biggrin.gif
o kad butu i tema,norejau paklausti, iki keliu valandu, merginos, planuojat vakariene  blush2.gif ar jau kaip gausis?

cia netycia paskutini paspaudziau,o mes planuojam,gal iki kokios 24val.,o dabar pradedu galvot, g.gif gal isvis nuvaziuot i kavine pavalgyt vakariene su visais sveciais ir viskas ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(rima1979 @ 2009 02 18, 11:18)
cia netycia paskutini paspaudziau,o mes planuojam,gal iki kokios 24val.,o dabar pradedu galvot, g.gif  gal isvis nuvaziuot i kavine pavalgyt vakariene su visais sveciais ir viskas ax.gif .

vat as ir nezinau doh.gif kad isilinguotu ilgai irgi nenoriu unsure.gif bet pavalgom tarkim, ir nuuu tai ka, aciu kad atvykot biggrin.gif irgi kazkaip nezinau, zodziu ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2009 02 18, 10:29)

tai va,o kaip padaryti g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos:)na as mazdaug artimiausiems zmonems jau nusvieciau, kad bus iki vidurnakcio, o kam darysiu pakvietimus, tai ten ketinu pamineti subtiliai...,,sventes kulminacija vyks..."
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 02 18, 16:03)
Sveikos:)na as mazdaug artimiausiems zmonems jau nusvieciau, kad bus iki vidurnakcio, o kam darysiu pakvietimus, tai ten ketinu pamineti subtiliai...,,sventes kulminacija vyks..."

o jei uzsites,zinai,kai gramuka padarai, biggrin.gif tas laikas greit eina,tai sakyt viskas,vaziuokit namo ax.gif
Atsakyti
Atšokome mes praeitą savaitgalį netradicines vestuves.Buvome ten liudininkai.Na, įdomu, patiko ir šiek tiek keista. Pirmą kartą buvau vestuvėse, kurios buvo visiškai nevestuviškos, o tiesiog geras linksmas vakarėlis. Man ir patiko, ir trūko tradicijų. Bet svarbu, kad jaunieji buvo patenkinti. smile.gif
Atsakyti