Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos vestuvės

QUOTE(-Mylia- @ 2009 02 24, 10:12)
Atšokome mes praeitą savaitgalį netradicines vestuves.Buvome ten liudininkai.Na, įdomu, patiko ir šiek tiek keista. Pirmą kartą buvau vestuvėse, kurios buvo visiškai nevestuviškos, o tiesiog geras linksmas vakarėlis. Man ir patiko, ir trūko tradicijų. Bet svarbu, kad jaunieji buvo patenkinti.  smile.gif

O mylia, papasakok, kaip ten viska sbuvo?ka veikete?kiek uztruko?ar buvo muzika?labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 02 24, 15:15)
O mylia, papasakok, kaip ten viska sbuvo?ka veikete?kiek uztruko?ar buvo muzika?labai aciu smile.gif

Na, buvo vakaro vedejas ir muzika paleidziantis zmogiukas.Jie buvo dviese is www.tryskaraliai.lt .Šiaip tradicijų nebuvo, nebuvo gyvos muzikos, tik kompaktai, klubinė muzika.Na, gal tradicijų šiek tiek buvo visgi - apsimelavau. blush2.gif Buvo duona su druska jauniesiems ir paskui jaunųjų valsas bei piršlio polka.
Tada visą vakarą buvo žaidimai, atrakcionai, veikla aktyvi ir įdomi.Visur dalyvavo patys svečiai, net jaunieji kai kur. Visi turėjo vaidmenis, turėjo ką veikti.Persivalgyti ir prisigerti bei nuobodžiauti nebuvo šansų. biggrin.gif Žaidimai nuo sėdėjimo prie stalo ir spėjimų įvairių iki šokių konkursų.Mini prizai taip pat buvo. Už truko nuo 18.30 iki 4ryto, o vedejas ir aktyvios pramogos buvo iki 2 valandos nakties.Vėliau, jau kas kaip norėjo, taip linksminosi, jei buvo jėgų ir sveikatos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 02 24, 16:33)

liux vestuvytės blush2.gif
Bet ką daryt tokiom, kaip aš, kur nei vedėjo, nei muzikanto. Kaip paįvairinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2009 02 25, 11:29)
liux vestuvytės  blush2.gif
Bet ką daryt tokiom, kaip aš, kur nei vedėjo, nei muzikanto. Kaip paįvairinti  doh.gif

Šiuo atveju, manau, pramogomis turėtų pasirūpinti liudininkai.Juk tokie tai tikrai bus. smile.gif
Atsakyti
Ba taip, prasysim siek tiek liudininku, jei reiks minimaliai pravesti 4u.gif
Pas mus nebus nei pirsliu, nei vedeju, nei muzikantu blush2.gif
Atsakyti
mes ir norime kelti labai mazas vestuves. tik kad ir kaip skaiciuju, net be draugu jau gaunasi 30 zmoniu... ir vis dar nesugalvoju, kaip daryti po baznycios ceremonijos. ar vykti i soda ir ten su visais tais 30 pabuti kad ir iki ryto. ar vis delto i kavine svecius vesti... bet tokiu atveju 30 zmoniu bus gan brangu... ech.. niekaip nesumastau, kaip cia geriau ir pigiau padarius.
Atsakyti
QUOTE(Kristutele @ 2009 02 27, 01:54)
mes ir norime kelti labai mazas vestuves. tik kad ir kaip skaiciuju, net be draugu jau gaunasi 30 zmoniu... ir vis dar nesugalvoju, kaip daryti po baznycios ceremonijos. ar vykti i soda ir ten su visais tais 30 pabuti kad ir iki ryto. ar vis delto i kavine svecius vesti... bet tokiu atveju 30 zmoniu bus gan brangu... ech.. niekaip nesumastau, kaip cia geriau ir pigiau padarius.

mes irgi darom mazas vestuves,bet pas mus bus 15 zmoniu,darysim namie.O jei tau iseina sode daryt,tai ir daryk ir uz nuoma nereiks moket ir lauke pabusit, as tai uz soda ir daugiau nieko nagalvociau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristutele @ 2009 02 27, 02:54)

aš irgi daryčiau jūsų vietoj sode bigsmile.gif
Atsakyti
na, mes ir galvojam apie soda, bet visa beda tame, kad jis yra kazkur 10 km nuo Kauno. tai reikes pasirupinti, kad visas bobutes ir diedukus, ir puse kitu giminiu parvestu, nes ten vietos nakvynei geriausiu atveju 10 zmoniu...
Atsakyti
QUOTE(Kristutele @ 2009 02 27, 15:23)
na, mes ir galvojam apie soda, bet visa beda tame, kad jis yra kazkur 10 km nuo Kauno. tai reikes pasirupinti, kad visas bobutes ir diedukus, ir puse kitu giminiu parvestu, nes ten vietos nakvynei geriausiu atveju 10 zmoniu...

10 km netoli blush2.gif taksi galima iskviest, mes vakarieniausim 40 km nuo mano tevu ir mb tevu namu, tai cia didesne dilema kaip juos parvezt biggrin.gif
Atsakyti
na taip, gal ir galima... nezinau, dabar mastau kita ideja, tai dalinti svecius i dvi dalis, t.y. su giminem nueiti i kavine, pasedeti pora val ir tuomet su jaunimu i soda. gal ir nesigaus pigiau, nei visus i soda, bet tuomet bus maziau problemu visus sode sutalpinti ir suguldyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristutele @ 2009 02 27, 15:07)
na taip, gal ir galima... nezinau, dabar mastau kita ideja, tai dalinti svecius i dvi dalis, t.y. su giminem nueiti i kavine, pasedeti pora val ir tuomet su jaunimu i soda. gal ir nesigaus pigiau, nei visus i soda, bet tuomet bus maziau problemu visus sode sutalpinti ir suguldyti smile.gif

Variantas...Bet po 2 valandu gimines nelabai nores skirstytis. biggrin.gif
Atsakyti