[quote=Tendre,2013 03 28, 12:58]
Man jūsų vestuvinis planas patinka

Senesni žmonės mėgsta jų jaunystės laikus primenančias vestuves, kitaip tai ne vestuvės

Tikimybė likti nesuprastiems visada yra.
Manau, svarbu apmąstyti du dalykus: kas bus jei lis ir kažkiek sėdimų vietų. Jei sužinotumėte, kad visą dieną bus apsiniaukę, lis, reiktų kažką pasiorganizuoti, kad ir kaip bebūtų, tai tikriausiai numuš šventinę nuotaiką ir nesinorės būti šlapiam nuo lietaus. Senesniems žmonėms tikrai gali norėti prisėsti, ar tai ant dekučio pievoje, ant kažkokių kėdžių ar dar ką įdomesnio paimprovizuoti.
Ir aišku, gal nelabai gražus patarimas, bet žiūrėkite, ką pasikvietėte, jei dauguma - giminės, senoliai, kad ir kaip smagiai skamba Briano Adamso, Rihannos dainos mums, jiems- tai tikriausiai nesusipratimas, gali būti, kad jie stoviniuos ar sėdės kiek susiraukę, nemaža tikimybė, kad garsiai ar demonstratyviai bandys pakartoti frazę "čia ne vestuvės". Tiesiog manau reikia susitaikyti, kad bus ir tokio požiūrio žmonių, užsimerkti prieš juos ir toliau švęsti savo svajonių vestuves, o jei dar bus nemažai jaunimo, turėtų būti smagu
Papildyta:
Dekuj mergaites uz palaikyma, man vis mama kartoja, nu tu kaip visad ne kaip zmogus. Ir niekad niekas nesupranta kad as nenoriu uzstaliu iki paryciu, man cia butu tikrai kankine o ne vestuves, o jai dar antra diena butu pagal musu tevu paprocius, tai isvis senmerge geriau likciau, nei tokias vestuves kelciau

Visgi vestuves ir nervu nemazai kainuoja ir patustina kisene, bet daryt jas tokias, kaip kazkas nori o ne kaip jaunieji tai cia jau keista ir nelabai tolerantiska. Be to sveciai... Juk vestuvese jie dalyvauja ne karta gyvenime, jiems tai bus eilines vestuves ir jie net neprisimins nieko o jauniesiems cia ju gyvenimo ivykis, bendro gyvenimo pradzia, todel manau ji turetu buti maloni jauniesiems. Bet aisku cia mano nuomone.