QUOTE(irmuten @ 2013 03 07, 14:33)
Sveikos, mūsų vestuvės irgi bus nedidelės, patys artimiausi draugai ir tėvai, broliai, seserys... viso apie 20 žmogeliukų. Planavom išvis kukliai susirašyt, pavakarieniaut ir viskas. o dabar gaunasi vestuvės kaip reikiant, fotografas nuo pačio ryto, šukuosena, makiažas, fotosesija, rotušė, dar fotosesija ir vakarienė restorane su vedėju ir dj. Planuojam iki 2 valandos maždaug. Girdėjau kitų žmonių patirčių, kad buvo apie 20 žmonių, bet nebuvo nei vedėjo nei dj, nei muzikanto, tai buvo balaganas, muziką reguliavo kas norėjo, įpusėjus vienai dainai, perjungdavo kitą, ir šiaip nejauku kažkaip buvo. Nežinau, gal tiesiog čia tokie žmonės pasitaikė, gal kitur taip nebūtų, bet mes pabijojom rizikuoti ir nusprendėm imt vedėją.
Vestuvės jau ne už kalnų, bet galvą skauda dėl gėlių

atrodo smulkmena, bet man labai svarbu kaip atrodys visa šventės erdvė, noriu, kad viskas derėtų, būtu elegantiška ir subtilu. Ar planuojate kažkį vietos puošimą? ar puošite pačios ar patikėsite profam?
va, va, mes irgi planavom kukliai ramiai, o gausis nei labai kukliai, nei ramiai, irgi apie 20 žmonių.
perskaičiau ir šitą temą ir dar vieną, visokių patirčių dėl tų mažų vestuvių ir vedėjo/muzikantų. Kitiem sklandžiai viskas praėjo ir be jų
fotografo tik nuo ryto nebus, geriausiu atveju nuo CMB.
Dėl erdvės kur? šventės vietos, ane? dar nežinau, gal puoš tie, kurių restorane vakarienė?

mes dar nesam taip toli pažengę
vis tiek šventės vietos nepuošiu manau, bus gėlės, žvakės galbūt ir pakaks, tiesiog šventės vietos reik ieškot atitinkamos aplinkos
QUOTE(Cheeky_B @ 2013 03 07, 15:02)
as tiksliai nezinau del tu eliu ant ranku, jo galir pamergem, maciau tiesiog pas viena nuotaka tia pagalvojau gal ir visai grazu ir nereikes tampyti su savimi puokstes. na jo mes turim dar laiko planavom kad rugpjuti bus svente, bet kuo toliau tuo labiau vyras sako kad gerai butu anksciau apie geguze

man cia biski ankstoka. as tai pravest galeciau (manu kad ir teks tai man) bet kazkaip nekoks vaizdas manau bus kai nuotaka linksmins visus..na nzn gal reiks drauge kokia pakviesti...
as manau kavineje papuosime tik gelemis viska ant stalu

daugiau nieko neplanuoju puosti.
mus verčia gyvenimas anksčiau jungtis

šiaip vestuvių dar šiemet nebūtų manau
bus liudininkai vis tiek. Imkit į liudininkus linksmą, bendraujančią porą ir pravestų, manau