Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos vestuvės

Sveikos, mūsų vestuvės irgi bus nedidelės, patys artimiausi draugai ir tėvai, broliai, seserys... viso apie 20 žmogeliukų. Planavom išvis kukliai susirašyt, pavakarieniaut ir viskas. o dabar gaunasi vestuvės kaip reikiant, fotografas nuo pačio ryto, šukuosena, makiažas, fotosesija, rotušė, dar fotosesija ir vakarienė restorane su vedėju ir dj. Planuojam iki 2 valandos maždaug. Girdėjau kitų žmonių patirčių, kad buvo apie 20 žmonių, bet nebuvo nei vedėjo nei dj, nei muzikanto, tai buvo balaganas, muziką reguliavo kas norėjo, įpusėjus vienai dainai, perjungdavo kitą, ir šiaip nejauku kažkaip buvo. Nežinau, gal tiesiog čia tokie žmonės pasitaikė, gal kitur taip nebūtų, bet mes pabijojom rizikuoti ir nusprendėm imt vedėją.
Vestuvės jau ne už kalnų, bet galvą skauda dėl gėlių doh.gif atrodo smulkmena, bet man labai svarbu kaip atrodys visa šventės erdvė, noriu, kad viskas derėtų, būtu elegantiška ir subtilu. Ar planuojate kažkį vietos puošimą? ar puošite pačios ar patikėsite profam? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 03 07, 14:51)
ant rankos nenoriu gėlių, pamergėm tokias deda, jei neklystu  g.gif arba nieko, arba kukli puokštelė, nes nebus ilgos puošnios suknelės ax.gif
aišku muzikantams reik mokėt drinks_cheers.gif aš tai pati negalėčiau nei pravest minimaliai, nei paragint, nemoku tokių dalykų  blush2.gif sesės lyg pasiryžusios žaidimus pravest, muziką sudiriguot, bet nežinau, as noriu joms tą užkraut  smile.gif
šiandien nešim smile.gif jūs laiko daug turit, mes apie gegužės pradžią galvojam. Išvis nežinau kaip viską spėt, kai nelabai žinom, ko norim  doh.gif
tik vietas maždaug žinom, kokių žiedų norim ir viskas  biggrin.gif o laikas tirpsta doh.gif

as tiksliai nezinau del tu eliu ant ranku, jo galir pamergem, maciau tiesiog pas viena nuotaka tia pagalvojau gal ir visai grazu ir nereikes tampyti su savimi puokstes. na jo mes turim dar laiko planavom kad rugpjuti bus svente, bet kuo toliau tuo labiau vyras sako kad gerai butu anksciau apie geguze unsure.gif man cia biski ankstoka. as tai pravest galeciau (manu kad ir teks tai man) bet kazkaip nekoks vaizdas manau bus kai nuotaka linksmins visus..na nzn gal reiks drauge kokia pakviesti...

as manau kavineje papuosime tik gelemis viska ant stalu smile.gif daugiau nieko neplanuoju puosti.
Atsakyti
QUOTE(irmuten @ 2013 03 07, 14:33)
Sveikos, mūsų vestuvės irgi bus nedidelės, patys artimiausi draugai ir tėvai, broliai, seserys... viso apie 20 žmogeliukų. Planavom išvis kukliai susirašyt, pavakarieniaut ir viskas. o dabar gaunasi vestuvės kaip reikiant, fotografas nuo pačio ryto, šukuosena, makiažas, fotosesija, rotušė, dar fotosesija ir vakarienė restorane su vedėju ir dj. Planuojam iki 2 valandos maždaug. Girdėjau kitų žmonių patirčių, kad buvo apie 20 žmonių, bet nebuvo nei vedėjo nei dj, nei muzikanto, tai buvo balaganas, muziką reguliavo kas norėjo, įpusėjus vienai dainai, perjungdavo kitą, ir šiaip nejauku kažkaip buvo. Nežinau, gal tiesiog čia tokie žmonės pasitaikė, gal kitur taip nebūtų, bet mes pabijojom rizikuoti ir nusprendėm imt vedėją. 
Vestuvės jau ne už kalnų, bet galvą skauda dėl gėlių  doh.gif atrodo smulkmena, bet man labai svarbu kaip atrodys visa šventės erdvė, noriu, kad viskas derėtų, būtu elegantiška ir subtilu. Ar planuojate kažkį vietos puošimą? ar puošite pačios ar patikėsite profam?  smile.gif

va, va, mes irgi planavom kukliai ramiai, o gausis nei labai kukliai, nei ramiai, irgi apie 20 žmonių.
perskaičiau ir šitą temą ir dar vieną, visokių patirčių dėl tų mažų vestuvių ir vedėjo/muzikantų. Kitiem sklandžiai viskas praėjo ir be jų ax.gif
fotografo tik nuo ryto nebus, geriausiu atveju nuo CMB.
Dėl erdvės kur? šventės vietos, ane? dar nežinau, gal puoš tie, kurių restorane vakarienė? g.gif mes dar nesam taip toli pažengę biggrin.gif
vis tiek šventės vietos nepuošiu manau, bus gėlės, žvakės galbūt ir pakaks, tiesiog šventės vietos reik ieškot atitinkamos aplinkos smile.gif

QUOTE(Cheeky_B @ 2013 03 07, 15:02)
as tiksliai nezinau del tu eliu ant ranku, jo galir pamergem, maciau tiesiog pas viena nuotaka tia pagalvojau gal ir visai grazu ir nereikes tampyti su savimi puokstes. na jo mes turim dar laiko planavom kad rugpjuti bus svente, bet kuo toliau tuo labiau vyras  sako kad gerai butu anksciau apie geguze unsure.gif  man cia biski ankstoka. as tai pravest galeciau (manu kad ir teks tai man) bet kazkaip nekoks vaizdas manau bus kai nuotaka linksmins visus..na nzn gal reiks drauge kokia pakviesti...
as manau kavineje papuosime tik gelemis viska ant stalu smile.gif daugiau nieko neplanuoju puosti.

mus verčia gyvenimas anksčiau jungtis smile.gif šiaip vestuvių dar šiemet nebūtų manau smile.gif
bus liudininkai vis tiek. Imkit į liudininkus linksmą, bendraujančią porą ir pravestų, manau smile.gif
Atsakyti
Aš apie šventės vietos puošimą smile.gif taip pas mus irgi bus tik gėlės ir žvakės, bet kad jau tiek variantų prisižiurėjau internete, tai dabar blaškausi g.gif Restoranas papuoš taip kaip norėsim mes, bet pirmiau reik žinot ko norim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2013 03 06, 16:51)
Sveikos visos,
mes irgi darysime mazas vestuves. Mazas darom todel kad gyvenam uzsienyje - labai sunku planuoti, dar nes mano vyras labai nemegsta visu tokiu seimos suvaziavimu ir dvieju dienu gerimu, na ir as kazkaip jau nesiplesau del to kad turi buti didele svente, svarbiausiai bus mano ir jo seima.
  Mes planuojame rugpjuti, darysime labai paprastai, susirasymas cmb, fotosesija, vakariene su seima kokiam nors restorane Vilniuje. Poto jei bus geras oras porai dienu i pajuri paleksime, gal vieni gal kas is druagu prisijungs smile.gif va toks vat scenarijus smile.gif Balandi jau vaziuojame i gimtine tai riekia prasymus paduoti ir ziedus nusipirkti, nuvaziuoti apziureti kavines ir pasikalbeti su administracija, dar norime masina issinuomuoti, gal koki kabrika, bet cia jau vyras tegul sau zaisla issirenka  lotuliukas.gif 

Merginos ar jus savo mazoms vestuvems darotes ka nors savo rankomis, ten kvietimus ar butonjere/puokste? As galvoju apie ta pasisedejima restorane, ar reikia kokios programos? kaip daryti kad nebutu tik valgymas, aisku kazka pasakys tevai, broliai, bet siaip ar reik muzikinio fono? ar kvieciates koki nors "vedeja" i savo svente?

Mes darome pakvietimus patys ir mažutes dovanėles dar įteiksime prie pakvietimo. Pakvietimų idėją radau internete, mb idėjai pritarė, tad dabar pas mus namie darbščiųjų rankų būrelis lotuliukas.gif
Mes irgi darome pasisėdėjimą restorane, turim 2 variantus, bet niekaip neapsisprendžiam, o kaip kažkas sakė, laikas taip greitai bėga, bijau, kad ir tas vietas galim prarast jei tempsim doh.gif Mūsų pasisėdėjimas restorane bus tik keleto valandų, tad muzikanto ir vedėjo tikrai neieškome. Dabar turim tik didelį galvos skausmą, kuom užimti tuos žmones, kol po ceremonijos vyks mūsų fotosesija g.gif

QUOTE(Vitulka @ 2013 03 07, 10:05)
mūsų planas tip top toks pat - CMB, fotosesijos reik ir vakarienė tik su artimiausiais.
Mašinos tik nesinuomosim, paskolins.
Iš pradžių galvojau,  kad pati kvietimus darysiu, bet dabar manau, kad pirksiu. Nes kokius norėčiau pasidaryt daug laiko atimtų ir ūpo nėra visai  ax.gif
Puokštės išvis galvojau nesidaryt, bet sesuo sako reik  g.gif todėl iki galo neapsisprendžiau  ax.gif
Su vakaro programa išvis sumakaluotos smegenys. Iš pradžių galvojau tiesiog vakarienė. Bet sesės, mama, draugas sako, kad bus nuobodu, bijo tylos, kad kalbos nesiriš doh.gif todėl einam prie minties, kad reik vis dėl to kažko. Kiek žinau muzikantai ne tik muzikuoja, bet ir praveda vakarą (žaidimai ir kt.)
Nebus jokių namų židinio perdavimo, išlydėjimo iš namų, duonos su druska ir pan.

Mergaitės, puokštė būtinai reikalinga, kažkur ir skaičiau ir pati esu tokios nuomonės. Tuščiomis rankomis bus nejauku ir keista. Gal tą puokštę galima pakeisti kažkuo kitu, bet kažka reik turėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 03 07, 21:30)

Mes irgi darome pasisėdėjimą restorane, turim 2 variantus, bet niekaip neapsisprendžiam, o kaip kažkas sakė, laikas taip greitai bėga, bijau, kad ir tas vietas galim prarast jei tempsim  doh.gif  Mūsų pasisėdėjimas restorane bus tik keleto valandų, tad muzikanto ir vedėjo tikrai neieškome. Dabar turim tik didelį galvos skausmą, kuom užimti tuos žmones, kol po ceremonijos vyks mūsų fotosesija  g.gif

Mergaitės, puokštė būtinai reikalinga, kažkur ir skaičiau ir pati esu tokios nuomonės. Tuščiomis rankomis bus nejauku ir keista. Gal tą puokštę galima pakeisti kažkuo kitu, bet kažka reik turėti  smile.gif

kadangi mūsų svečiai bus visi vietiniai ir jei nuspręs atvykti į CMB, pasibaigus ceremonijai galės grįžt namo. O jūs gal galit pakviest pas kuriuos nors tėvelius ar į savo būstą praleist tų kelių valandų. Ypač jei visi savi, manau supras smile.gif

panašu, kad reiks.
Vakar nunešėm pareiškimą, norėjom 5dienį, pasirodo 5dieniais tik išvažiuojamosios ceremonijos, lieka 6dienis ir 3dienis. Draugas nenori į tą dižiąją salę, vakar su CMB darbuotoja juokemės, kad dar geriau, atstumas didesnis iki parašo biggrin.gif
tai dabar ne kaip atrodys, jei būsiu tuščiom rankom drinks_cheers.gif o kabinete 3dieniais santuokos registruoja kas 5 minutes, tai ta puokštė visai nereikalinga schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Manau puokštė reikalinga, bet ne CMB, o tiesiog Jūsų fotosesijai smile.gif Mes ir planuojam kuklias vestuves gegužės pradžioj. Jei ką nuraminsiu, dar irgi nežinom kur, su kuo ir kaip praleisim vakarinę dalį biggrin.gif Antradieinį turiu atiduot magistrinį, tai po to jau suksim galvas rimčiau dėl vestuvių smile.gif
Dėl restorano tai mąstau gal nieko neužsakinėt, tiesiog nuvaryt į kokį Belmontą pavakarieniaut su šeima. Jei bus geras oras, tada galima fainai lauke pasisėdėt. wub.gif O jei ne, tai tada kolkas idėjų nulis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 03 09, 11:24)
Sveikos  smile.gif  Manau puokštė reikalinga, bet ne CMB, o tiesiog Jūsų fotosesijai  smile.gif Mes ir planuojam kuklias vestuves gegužės pradžioj. Jei ką nuraminsiu, dar irgi nežinom kur, su kuo ir kaip praleisim vakarinę dalį  biggrin.gif Antradieinį turiu atiduot magistrinį, tai po to jau suksim galvas rimčiau dėl vestuvių  smile.gif
Dėl restorano tai mąstau gal nieko neužsakinėt, tiesiog nuvaryt į kokį Belmontą pavakarieniaut su šeima. Jei bus geras oras, tada galima fainai lauke pasisėdėt.  wub.gif  O jei ne, tai tada kolkas idėjų nulis.  biggrin.gif

Na žiūrint, kokio dydžio ta šeima g.gif Kadangi mūsų kuklios vestuvės, kuriose turėjo dalyvaut 15 žmonių išsiplėtė iki 30 doh.gif , nerezervuoti vietos tiesiog negalim. Bet scenarijaus nekeičiam, keleto valandų pasisėdėjimas restorane. O dėl padidėjusio žmonių skaičiaus ir finansų smarkiai nesukam galvos, nes manau pinigėliai sugrįš, nes vestuvėms po 50 lt manau neneš, o jei 100 ir daugiau, tai už vakarienę kaip ir susimokėjo blush2.gif
Didžioji svečių dalis iš mano didelės giminės, ir su tais žmonėmis visad švenčiam kartu visas šventes, tad nepakviesti į savo vestuves tiesiog neišeina. Tad ir mb dar kviečia 2 poras draugų, kad nesijaustų nejaukiai thumbup.gif Va tokios kuklios mūsų vestuvės nusimato, su man nelabai kukliu svečių skaičiumi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 03 09, 12:33)
Na žiūrint, kokio dydžio ta šeima  g.gif  Kadangi mūsų kuklios vestuvės, kuriose turėjo dalyvaut 15 žmonių išsiplėtė iki 30  doh.gif , nerezervuoti vietos tiesiog negalim. Bet scenarijaus nekeičiam, keleto valandų pasisėdėjimas restorane. O dėl padidėjusio žmonių skaičiaus ir finansų smarkiai nesukam galvos, nes manau pinigėliai sugrįš, nes vestuvėms po 50 lt manau neneš, o jei 100 ir daugiau, tai už vakarienę kaip ir susimokėjo  blush2.gif
Didžioji svečių dalis iš mano didelės giminės, ir su tais žmonėmis visad švenčiam kartu visas šventes, tad nepakviesti į savo vestuves tiesiog neišeina. Tad ir mb dar kviečia 2 poras draugų, kad nesijaustų nejaukiai  thumbup.gif  Va tokios kuklios mūsų vestuvės nusimato, su man nelabai kukliu svečių skaičiumi  g.gif

o man patinka jusu planas, svarbiausia kad tuos zmones pazystat ir su jais bus jauku ir jausite kad tai svente smile.gif tik juos gal reiks biski pakordinuoti kad balagano nebutu, nebent visi disciplinuoti labai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Na ką gi, atėjo ta diena, kai galiu jungtis prie Vestuvių temos. Tuokiamės spalio mėnesį. Mes planuojame pasidaryti mažą šventę sau - susirašymas CMB, po to pietūs restorane. Bus tik patys artimiausi žmonės iki 15 žmonių.

Kol nepaskaičiau forume, išties pergyvenau dėl mažų vestuvių. Nes pati patiriu spaudimą "oj, balius reikalingas, kaip be baliaus???". Arba "vestuvės turi būti didelės, jūs ką, tiesiog susirašysit???" blink.gif Bet atėjus pas jus pamačiau, kad daug žmonių renkasi mažas, jaukias vestuves. Aš asmeniškai nenoriu didelių vestuvių. Turim daug planų ir kur pinigus galima investuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
as manau kad siais laikais cia tikrai skonio ir svarbiausiai jaunuju reikalas,
keista bet mano tevukai kaip tik uz mazas vestuves, labai dziugu del to, jokio spaudimo, pokalbiu. Zinau kad puseseres snekejo kazka tipo jei ji nedaro tai mes ir nekviesim i savo dideles vestuves :DDD man tai juokas tik is to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2013 03 11, 11:09)
as manau kad siais laikais cia tikrai skonio ir svarbiausiai jaunuju reikalas,
keista bet mano tevukai kaip tik uz mazas vestuves, labai dziugu del to, jokio spaudimo, pokalbiu. Zinau kad puseseres snekejo kazka tipo jei ji nedaro tai mes ir nekviesim i savo dideles vestuves :DDD man tai juokas tik is to biggrin.gif

Pas mane tikrai labai didelė giminė, bet as deja ne milijonierė, ir visų savo pusbrolių ir puseserių nesukviesių. Vestuvės brangi šventė, net jei jos ir nedidelės, kai sudedi visas smulkmenėles, kurias pirkai šiai šventei visgi suma susidaro. O norėjau pasakyt, kad ir as iš savo giminaičių esu nugirdus tokių komentarų, kad į jų dideles vestuves pakviesta nebūsiu, bet smarkiai nepergyvenu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti