Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos vestuvės

QUOTE(Dezza @ 2013 05 27, 17:11)
Na viskas, rodos buvo taip kaip suplanavom. Kažkokių ypatingų netikėtumų neįvyko. 12val. buvome bažnyčioje, ceremonija užtruko ~30min. Poto dar ~40min buvom prie bažnyčios, palaižėm šampaniuko ir priemėm sveikinimus iš draugų, bendradarbių, kolegų. Po bažnyčios sekė fotosesija. Svečiai buvo įspėti, kad jaunieji restorane pasirodys apie 15,30, tad arba užsiema kuo sugalvoja, arba gali vykti iškart ten pasivaišinti lengvais užkandžiais, gėrimais. Kažkokių spec. pramogų svečiams neplanavom.
Tiesa, mūsų vestuvėse tarsi vyravo švelniai rožinė spalva. Tokie buvo mano bateliai ir puokštė. Taip buvo papuošta vestuvių erdvė ir stalas. Tačiau, kai mes atvykom, stalas buvo nukrautas jau visokiom salotom ir t.t... Ir viso to grožio nebesimatė. Nes visos spalvos susimaišė su visokiom mišrainėm ir t.t  verysad.gif
Dėl vedėjo, negalėčiau pasakyti, kad buvau 100% patenkinta.. Jį užsakinėjo mano tėvai, programėlę irgi kartu derino jie. Šiaip tarsi viskas buvo ir gerai, ir žaidimai ir muzika.. Žmogus tikrai įdėjo daug darbo ruošdamasis ir tikrai atliko savo darba..Nebuvo jokių kvailų ar ištvirkusių žaidimų. Tik nežinau, gal ne mano žmogus ar kaip čia pavadint  blink.gif Tiesa, buvo keli nesusipratimai, bet muzikantas tiesiog nebuvo įspėtas ir nežinojo. Kaip tarkim, kad mano vyro tėvai kartu gyvena, bet yra dideli priešai. Ir kai tik atšyla oras abu į skirtingas sodybas patraukia  thumbup.gif . Na tai buvo kažkoks žaidimukas kur reikėjo bučiuotis, tai priversti buvo ir vyro tėvai. Na tai tokie susirauke per prievarta pakštelėjo vienas kitam. Tai manau reik turėt omeny, kad kazkokias tokias smulkmenėles reikėtu prisimint ir suderint su vedėju, kad poto nesijaustu kas nesmagiai smile.gif
Tai štai, mes restorane pabuvom apie 3 valandas, palikom svečius toliau baliavot, o patys išskubėjom į lėktuva ir tą patį vakarą išskridom i Sicilija  thumbup.gif

Viskas atrodo perfect smile.gif pas mus planas labai panašus thumbup.gif dar bandysiu kalbėt su sese, kad pravestų keletą žaidimukų prie stalo, nes pas mus tik 11 žmonių jau su mumis ir nebus jokio vedėjo ar muzikanto, tai bandysim pačios ką nors sugalvot 4u.gif

Ir kaip Sicilija, nes mes taip pat ten skrisim medaus kopinėti 4u.gif gal kokių patarimų gali duoti ką reikia turėti, ką žinoti ir pan? į kurį Sicilijos galą skridot? Ar nuomavot mašiną? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eimiki @ 2013 05 27, 19:08)
Viskas atrodo perfect smile.gif pas mus planas labai panašus  thumbup.gif dar bandysiu kalbėt su sese, kad pravestų keletą žaidimukų prie stalo, nes pas mus tik 11 žmonių jau su mumis ir nebus jokio vedėjo ar muzikanto, tai bandysim pačios ką nors sugalvot  4u.gif

Ir kaip Sicilija, nes mes taip pat ten skrisim medaus kopinėti  4u.gif gal kokių patarimų gali duoti ką reikia turėti, ką žinoti ir pan? į kurį Sicilijos galą skridot? Ar nuomavot mašiną? smile.gif

Mašina nuomavomes, bukit atsargus, nes italai pasiutę vairuotojai biggrin.gif Šviesoforai tik kur ne kur, o sankryžų daugybė, nieks nepaiso kam šalutinis, kam pagrindinis biggrin.gif Gatvėse ištisai pypsi mašinos, bet tai jų pasisveikinimo būdas su pažįstamais, tad smarkiai dėmesio nereikia kreipti lotuliukas.gif Jei žadat vykti prie Etnos, turėkite kažka šilčiau užsimesti, nes ten aukštai stiprus vėjas, vėsoka. Skridom i vakarinę pakrantę. Keliavom taip : Palermas(1naktis)-->Giardini Naxos (2 naktys, aplankem Taormina ir Etna)-->Agrigento(2naktys, aplankem Valley of the Temples ir Piazza Armerina)-->Trapani(3naktys, aplankėm Erice, Salt Museum, Segesta. O paskutinę dieną nardėme Zingaro rezervate.
Va taip laižėm medų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 05 27, 19:13)
Mašina nuomavomes, bukit atsargus, nes italai pasiutę vairuotojai biggrin.gif  Šviesoforai tik kur ne kur, o sankryžų daugybė, nieks nepaiso kam šalutinis, kam pagrindinis biggrin.gif Gatvėse ištisai pypsi mašinos, bet tai jų pasisveikinimo būdas su pažįstamais, tad smarkiai dėmesio nereikia kreipti  lotuliukas.gif Jei žadat vykti prie Etnos, turėkite kažka šilčiau užsimesti, nes ten aukštai stiprus vėjas, vėsoka. Skridom i vakarinę pakrantę. Keliavom taip : Palermas(1naktis)-->Giardini Naxos (2 naktys, aplankem Taormina ir Etna)-->Agrigento(2naktys, aplankem Valley of the Temples ir Piazza Armerina)-->Trapani(3naktys, aplankėm Erice, Salt Museum, Segesta. O paskutinę dieną nardėme Zingaro rezervate.
Va taip laižėm medų  thumbup.gif

Skamba pasakiškai 4u.gif na kadangi jau skaičiau, kad italai labai jau baisūs vairuotojai, tai mašiną turbūt nuomosimės kokiai dienai, jei sugalvosim kur toliau nuvažiuot, nes kitaip ten tik nervų gadinimasis bus 4u.gif kadangi abiems reikia atostogų, tai daug keliauti neketinam, mes taip pat atskrendam į Trapanį, tai gyvensim netoli jo, labai norim aplankyti Egadi salyną, Marsalą, Palermą, Cefalu, o daugiau jau matysim kaip ten laikas susidėlios 4u.gif šiaip norim tokių ramių ir tingių atostogų, nes esam pripratę lėkt bėgt ir nepailsėt niekaip biggrin.gif
Papildyta:
Beje, kaip italams su anglų kalba? Ar turėjot kokį žodynėlį su svarbiausiom frazėm itališkai ir pan.? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eimiki @ 2013 05 28, 09:56)
Skamba pasakiškai  4u.gif na kadangi jau skaičiau, kad italai labai jau baisūs vairuotojai, tai mašiną turbūt nuomosimės kokiai dienai, jei sugalvosim kur toliau nuvažiuot, nes kitaip ten tik nervų gadinimasis bus 4u.gif kadangi abiems reikia atostogų, tai daug keliauti neketinam, mes taip pat atskrendam į Trapanį, tai gyvensim netoli jo, labai norim aplankyti Egadi salyną, Marsalą, Palermą, Cefalu, o daugiau jau matysim kaip ten laikas susidėlios  4u.gif šiaip norim tokių ramių ir tingių atostogų, nes esam pripratę lėkt bėgt ir nepailsėt niekaip  biggrin.gif
Papildyta:
Beje, kaip italams su anglų kalba? Ar turėjot kokį žodynėlį su svarbiausiom frazėm itališkai ir pan.?  biggrin.gif

Beveik niekas nekalba angliškai, tad jei sugalvosit kažko klaust iškart dairykitės jaunesnių žmonių, nes kiti nieko nesupras. Viešbučiuose susišneket galima bet irgi ne viską supranta smile.gif Į salyną mums nepavyko nuplaukti, nes ne sezono metu buvom, tai laivelis kartą į savaitę gal ir plaukia, bet nesusiderinom. Aplankykit Etna, vaizdai įspūdingi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykite ar mažose vestuvėse liudininkei reikalinga puokštė? o jaunikiui šita gėlelė blush2.gif tiksliai nžn kaip jinai vadinsai.
Atsakyti
QUOTE(smlga @ 2013 05 30, 15:30)
Sveikos, sakykite ar mažose vestuvėse liudininkei reikalinga puokštė? o jaunikiui šita gėlelė  blush2.gif  tiksliai nžn kaip jinai vadinsai.

Mūsų vestuvėse liudininkė buvo mano sesuo ir vyro draugas. Tai mano sesuo turėjo puokštelę, kurią prisiderino prie raudonos suknelės. Na o liudininkas buvo užsisegęs raudoną peteliškę, tos gėlelės liudininkas neturėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezza: 30 gegužės 2013 - 15:15
QUOTE(smlga @ 2013 05 30, 15:30)
Sveikos, sakykite ar mažose vestuvėse liudininkei reikalinga puokštė? o jaunikiui šita gėlelė  blush2.gif  tiksliai nžn kaip jinai vadinsai.

tik nuo jūsų norų priklauso. Aš liudininkei puokštes nedaviau, kaip ir jaunikiui nieko į atlapą nesegiau. Man išvis atrodo nereikalinga jaunikiui gėlė, kokio dydžio vestuvės bebūtų
Atsakyti
Aš liudininkei puokštytę užsakysiu, o vyrai -- jaunikis ir liudininkas bus be botonjerių. Man taip pat, kaip ir mano būsimajam atrodo, kad atlape vyrui gėlės nereikalingos.
Šiandien buvau gėlių parduotuvėj dėl puokščių. Tai pasakiau,kad vetuvinė iškart katalogą pakišo. Sakau žinau, ko noriu ir jokių probombasų nereikia, tai pasiūlė tą pačią dieną ateit ir padarys arba iš vakaro paskambint smile.gif smile.gif Bet kokiu atveju kaina tik už gėles pagal žiedų skaičių, o ne "už progą" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 05 30, 15:14)
Mūsų vestuvėse liudininkė buvo mano sesuo ir vyro draugas. Tai mano sesuo turėjo puokštelę, kurią prisiderino prie raudonos suknelės. Na o liudininkas buvo užsisegęs raudoną peteliškę, tos gėlelės liudininkas neturėjo smile.gif

pas mane irgi sesuo bus liudininke su vyru, tuoksimės tik bažnyčioje, na bus ir svečių bet jokių porų. tai net nežinau ar dėl puokštės liudininkei, reikės pačios paklausti matyt, ar nori. g.gif
Atsakyti
QUOTE(smlga @ 2013 05 31, 09:46)
pas mane irgi sesuo bus liudininke su vyru, tuoksimės tik bažnyčioje, na bus ir svečių bet jokių porų. tai net nežinau ar dėl puokštės liudininkei, reikės pačios paklausti matyt, ar nori. g.gif

Taip, paklauskite ar nori.. Nes aš pati seseriai net negalvojau dėl puokštės. Bet ji pati norėjo, ir pati ją užsisakė. Patys nebuvom numatę liudininkams gėlių.
Atsakyti
Sveikos, būsimos nuotakos, as irgi planuoju vestuves, dairausi muzikantu. Gal ka galite pasiulyti nenuobodaus ir nekaimisko? Ziurejau ivairiuose vestuviu kataloguose (Ilgailaimingai.lt ir kt.), bet kazkaip neissirinkau. Gal kokie jusu pazistami jau susituoke ir turi patirties? Zinoma, brangiu neipirktume, vestuves gana kuklios. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukute29 @ 2013 06 04, 10:47)
Sveikos, būsimos nuotakos, as irgi planuoju vestuves, dairausi muzikantu. Gal ka galite pasiulyti nenuobodaus ir nekaimisko? Ziurejau ivairiuose vestuviu kataloguose (Ilgailaimingai.lt ir kt.), bet kazkaip neissirinkau. Gal kokie jusu pazistami jau susituoke ir turi patirties? Zinoma, brangiu neipirktume, vestuves gana kuklios. Aciu smile.gif

O kas Jums yra brangu? smile.gif Aš siūlyčiau mažoms kuklioms vestuvėms ne grupės ieškotis (nes kaip sakot, ne nuobodu ir ne kaimiška, kainos prasideda nuo 2500Lt), o instrumentinės muzikos + vokalo (tarkim vakaro pradžiai), esant reikalui vėliau Dj.
Atsakyti