QUOTE(Dezza @ 2013 05 27, 17:11)
Na viskas, rodos buvo taip kaip suplanavom. Kažkokių ypatingų netikėtumų neįvyko. 12val. buvome bažnyčioje, ceremonija užtruko ~30min. Poto dar ~40min buvom prie bažnyčios, palaižėm šampaniuko ir priemėm sveikinimus iš draugų, bendradarbių, kolegų. Po bažnyčios sekė fotosesija. Svečiai buvo įspėti, kad jaunieji restorane pasirodys apie 15,30, tad arba užsiema kuo sugalvoja, arba gali vykti iškart ten pasivaišinti lengvais užkandžiais, gėrimais. Kažkokių spec. pramogų svečiams neplanavom.
Tiesa, mūsų vestuvėse tarsi vyravo švelniai rožinė spalva. Tokie buvo mano bateliai ir puokštė. Taip buvo papuošta vestuvių erdvė ir stalas. Tačiau, kai mes atvykom, stalas buvo nukrautas jau visokiom salotom ir t.t... Ir viso to grožio nebesimatė. Nes visos spalvos susimaišė su visokiom mišrainėm ir t.t
Dėl vedėjo, negalėčiau pasakyti, kad buvau 100% patenkinta.. Jį užsakinėjo mano tėvai, programėlę irgi kartu derino jie. Šiaip tarsi viskas buvo ir gerai, ir žaidimai ir muzika.. Žmogus tikrai įdėjo daug darbo ruošdamasis ir tikrai atliko savo darba..Nebuvo jokių kvailų ar ištvirkusių žaidimų. Tik nežinau, gal ne mano žmogus ar kaip čia pavadint
Tiesa, buvo keli nesusipratimai, bet muzikantas tiesiog nebuvo įspėtas ir nežinojo. Kaip tarkim, kad mano vyro tėvai kartu gyvena, bet yra dideli priešai. Ir kai tik atšyla oras abu į skirtingas sodybas patraukia
. Na tai buvo kažkoks žaidimukas kur reikėjo bučiuotis, tai priversti buvo ir vyro tėvai. Na tai tokie susirauke per prievarta pakštelėjo vienas kitam. Tai manau reik turėt omeny, kad kazkokias tokias smulkmenėles reikėtu prisimint ir suderint su vedėju, kad poto nesijaustu kas nesmagiai
Tai štai, mes restorane pabuvom apie 3 valandas, palikom svečius toliau baliavot, o patys išskubėjom į lėktuva ir tą patį vakarą išskridom i Sicilija
Tiesa, mūsų vestuvėse tarsi vyravo švelniai rožinė spalva. Tokie buvo mano bateliai ir puokštė. Taip buvo papuošta vestuvių erdvė ir stalas. Tačiau, kai mes atvykom, stalas buvo nukrautas jau visokiom salotom ir t.t... Ir viso to grožio nebesimatė. Nes visos spalvos susimaišė su visokiom mišrainėm ir t.t

Dėl vedėjo, negalėčiau pasakyti, kad buvau 100% patenkinta.. Jį užsakinėjo mano tėvai, programėlę irgi kartu derino jie. Šiaip tarsi viskas buvo ir gerai, ir žaidimai ir muzika.. Žmogus tikrai įdėjo daug darbo ruošdamasis ir tikrai atliko savo darba..Nebuvo jokių kvailų ar ištvirkusių žaidimų. Tik nežinau, gal ne mano žmogus ar kaip čia pavadint

Tai štai, mes restorane pabuvom apie 3 valandas, palikom svečius toliau baliavot, o patys išskubėjom į lėktuva ir tą patį vakarą išskridom i Sicilija

Viskas atrodo perfect

Ir kaip Sicilija, nes mes taip pat ten skrisim medaus kopinėti