Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos vestuvės

QUOTE(Only1 @ 2013 06 09, 16:23)
Na va kaip puiku!!!  bigsmile.gif  Sveikinu įstojus į laimingų žmonų klubą.  4u.gif

p.s. O balionų ar gavot?  biggrin.gif

Ačiū už sveikinimus smile.gif Balionų gavom, bet nedaug... ir jų nesužiūrėjom...tad kažkaip prasprūdo ir pakilo jau prie bažnyčios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmanita @ 2013 06 09, 12:11)
Na štai, vakar įstojau į laimingų žmonų klubą. Vakar išties buvo nuostabi diena, viskas klostėsi puikiai.
Ryte atlikau visas grožio procedūras, kurios be jokių bandomųjų buvo darytos sprendžiant vietoje ir rezultatas buvo puikus. Esu patenkinta.
Nei ryte, nei dieną prieš, visai nesijaudinau...Iki to momento, kai priėjome altorių. Kingas sakė pamokslą, mano lūpa drebėjo iš jaudulio, vos tramdžiausi.  blush2.gif Kai reikėjo sakyti priesaika, pasakė jaunikis, o aš dar norėjau sakyt tuoj, dar palaukit biškį.. Ir ne todėl,kad sprendimą atidėt norėčiau, bet iš jaudulio... Šiaip bažnytinė dalis buvo labai graži, muzika žavinga (šiuolaikinės jaunimo giesmės atliktos su el. gitara).
Po to visi ėjome į kiemelį. Šia buvo pravalas šioks toks. Kai susirinkę pradėjo skirstytis, pastebėjome, kad kolegoms, bei keliems draugams neįteikėme lauknešėlių. Tada pradėjome dalinti kitiems, kol ne vėlu. Dalindami atsiminėme, kad prieš ceremoniją nepadavėme aukos  blush2.gif  Liudininką siuntėme tą klaidą ištaisyti smile.gif
Su artimaisias turėjom keleto valandų pietus. Kartais buvo nejauki tyla, ko nesitikėjau, tad rekomenduočiau,kad ir darant nedidelius pasisėdėjimus, apsvarstyti svečių užimtumo klausimai (liudininkai atliko pas mus tik parašų dėjimo funkciją).
Kai išleidome svečius, prasidėjo linksmoji dalis - fotosesija gamtoje, su suknelės (antros) naikinimu ir pan. Buvo smagu ir jau turiu neretušuotas nuotraukas. Rezultatu labai džiaugiuosi, nors samdėme nebrangininkę, neprofesionalę fotografę. Tačiau ji myli fotografiją ir tai atsispindi rezultate.
Nors buvo,kaip minėjau, keletas pravalų, tačiau, jų nesureikšminau ir nuotaikos jie man nesugadino. Vienas iš jų- tragiška puokštė. Liudininkės puokštė buvo gražesnė, didesnė nei mano, tai likus 5 min iki išėjimo iš namų, dariau tiuningą, ir išspaudžiau iš tų puokščių, tai kas buvo įmanoma biggrin.gif
Tai va tiek kol kas karščiausių įspūdžių.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sveikinu thumbup.gif tapus žmona.
Klausyk, o kokias dovanėles dalinai svečiams blush2.gif
Atsakyti
Standartines smile.gif Butelis šampano, sauja saldainių ir padėkos atvirukas pačių darytas smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai Gurmanita! 4u.gif Tegul visas gyvenimas b8na Jums kaip medaus mėnuo wub.gif

Mano šventė nenumaldomai artėja ax.gif jau šį savaitgalį mergvakarį atlaikyti reikės 4u.gif ir liks tik savaitėlė ax.gif ech, širdelė spurda jau, vestuviniai košmarai irgi jau prasidėjo biggrin.gif aš dar labai svajoju iš kur nors staliuką gauti prie bažnyčios, bet kažkaip kolkas nesiseka... tai galvoju gal galima būtų iš konors jį padaryti, pvz iš kokių obuolių dėžių, lengvai transportuojama biggrin.gif

Beje, dėl vakarienės (mūsų bus apie 11), tai jau paprašiau sesės-liudininkės, kad pagalvotų kokių žaidimukų ir atrakcijų, kad būtų smagiau prie stalo ir ne tik valgytume, bet ir kažką smagaus nuveiktume, tai sakė padarys 4u.gif

Mes dovanėlių jokių ndalinsime, tik pavaišinsime šampanu, sesės keksiukais ir manau dar braškių nupirksiu biggrin.gif ir bus gana 4u.gif
Atsakyti
Beje, Gurmanita, iš kokių gėlių puokštę turėjai? 4u.gif Ar iš bijūnų? 4u.gif
Atsakyti
O, Eimiki, liko išties nebedaug smile.gif Smagu... Aš jau atoslūgiu emocijų gyvenu, o tau dar viskas priešaky smile.gif
O su puokšte mano buvo labai linksma... Savaitei likus susiradau kas man patiko visai. Puokštė mano ir liudininkės kainavo 80 Lt. kai gavau rezultatą - vietoj violetinių rožių - ružavos, mano puokštė atrodė daug kukliau nei liudininkės, dėklas (kūgio formos, šiaudų spalvos), visai ne vietoj buvo. Kai MG puokštę atvežė, susiruošiau ir liko 5 min. iki išėjimo iš namų, nutariau,kad ji man nepatinka. Dariau tiuningą smile.gif Liudininkei apdorojau man skirtą puokštę, o pati buvau su jos biggrin.gif Neleidau gadintis sau nuotaikos tą dieną dėl gėlių. Atbuvau ir tiek. Bijūnai būtų tikrai neatlaikę, nes diena labai karšta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmanita @ 2013 06 11, 12:13)
O, Eimiki, liko išties nebedaug smile.gif Smagu... Aš jau atoslūgiu emocijų gyvenu, o tau dar viskas priešaky smile.gif
O su puokšte mano buvo labai linksma... Savaitei likus susiradau kas man patiko visai. Puokštė mano ir liudininkės kainavo 80 Lt. kai gavau rezultatą - vietoj violetinių rožių - ružavos, mano puokštė atrodė daug kukliau nei liudininkės, dėklas (kūgio formos, šiaudų spalvos), visai ne vietoj buvo. Kai MG puokštę atvežė, susiruošiau ir liko 5 min. iki išėjimo iš namų, nutariau,kad ji man nepatinka. Dariau tiuningą smile.gif Liudininkei apdorojau man skirtą puokštę, o pati buvau su jos biggrin.gif Neleidau gadintis sau nuotaikos tą dieną dėl gėlių. Atbuvau ir tiek. Bijūnai būtų tikrai neatlaikę, nes diena labai karšta.  smile.gif

tik nesupykite, bet manau kad taip nutiko del to kad pasirinkote neprofesionalu florista. kas pigiai (pernai vien tik mano jaunosios bijunu puokste kainavo 150 lt ir puikiai isbuvo 2 dienas) daro tai greiciausiai naudoja prastas medziagas, neapdorotas geles, ar isvis nenutuokia apie ivairias floristikos gudrybes verysad.gif
Atsakyti
Manau, kad nėra čia ko pykti, bet aš asmeniškai nenoriu išleisti tokią krūvą pinigų vien tik savo gėlėms, tai renkuosi jauną floristę, su kuria kartu ieškome išeičių ir galimybių, kad būtų taip kaip noriu aš, ir kad gerai laikytų, kadangi man labai patinka rustic stiliaus puokštės, tai šiandien pasiūlė imti smulkius šakinius gvazdikus ir komponuot juos su lauko gėlėmis ir žalumynais, manau visai neblogai turėtų gautis smile.gif ir kaina labai nesikandžioja 4u.gif
Papildyta:
Beje, viskas (mano puokštė, liudininkės puokštė ir dvi gėlytės vyrukams kainuos apie 50 Lt) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eimiki @ 2013 06 12, 19:19)
Manau, kad nėra čia ko pykti, bet aš asmeniškai nenoriu išleisti tokią krūvą pinigų vien tik savo gėlėms, tai renkuosi jauną floristę, su kuria kartu ieškome išeičių ir galimybių, kad būtų taip kaip noriu aš, ir kad gerai laikytų, kadangi man labai patinka rustic stiliaus puokštės, tai šiandien pasiūlė imti smulkius šakinius gvazdikus ir komponuot juos su lauko gėlėmis ir žalumynais, manau visai neblogai turėtų gautis smile.gif ir kaina labai nesikandžioja  4u.gif
Papildyta:
Beje, viskas (mano puokštė, liudininkės puokštė ir dvi gėlytės vyrukams kainuos apie 50 Lt)  4u.gif

Na kaina superinė. smile.gif thumbup.gif Man tikrai nėra ko pykti... Kažkaip tos puokštės labai nesureikšminau, norėjau pataupyti, užtai ir gavau tokį rezultatą. Bet kadangi vestuvės nebuvo maskaradinės, tai puokštė ceremoiniją atlaikė, o po jos jau fotosesijai aktyviau naudojau nuostabią mamos dovanotą puokštę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eimiki @ 2013 06 12, 19:19)
Manau, kad nėra čia ko pykti, bet aš asmeniškai nenoriu išleisti tokią krūvą pinigų vien tik savo gėlėms, tai renkuosi jauną floristę, su kuria kartu ieškome išeičių ir galimybių, kad būtų taip kaip noriu aš, ir kad gerai laikytų, kadangi man labai patinka rustic stiliaus puokštės, tai šiandien pasiūlė imti smulkius šakinius gvazdikus ir komponuot juos su lauko gėlėmis ir žalumynais, manau visai neblogai turėtų gautis smile.gif ir kaina labai nesikandžioja  4u.gif
Papildyta:
Beje, viskas (mano puokštė, liudininkės puokštė ir dvi gėlytės vyrukams kainuos apie 50 Lt)  4u.gif

sekmes tikiuosi neteks nusivilti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos sužadėtinės smile.gif Su visomis besijaudinančiomis dėl savo pačios gražiausios dienos noriu pasidalinti dar šviežiais įspūdžiais apie savo vestuves (taip pat atiduoti „duoklę“ supermamos forumui, kur radau tikrai nemažai pagelbėjusios info).

Su brangiuoju darėme vestuves pirmiausia sau smile.gif Taip pat dalyvavo artimiausi šeimos nariai, iš viso 14 žm. Kadangi didelės šventės nenorėjome, tai negalėjome sukviesti visų draugų, o keletos išskirti taip pat neišėjo, nes nenorėjome, kad kas nors įsižeistų, todėl buvo tik giminaičiai.

Šventės scenarijus buvo maždaug toks:
16.00 ceremonija šv. Mikalojaus bažnyčioje
16.45 sveikinimai prie bažnyčios iš atėjusiųjų pasveikinti
17.45 jaunieji išvyksta fotosesijai su fotografu Vilniaus senamiestyje
Nuo 19.00 svečiai buvo laukiami vakarienės vietoje – Stirnių malūne
apie19.30-20.00 į vakarienės vietą atvažiuoja jaunieji
apie 20.00-20.30 karštas patiekalas
Vakarienė iki 01.00

Scenarijus nebuvo įspraustas į kažkokius rėmus, tačiau savaime viskas vyko kaip ir planuota. Stirnių malūne nuomojome atskirą žiemos sodo salę su stikliniais langais. Apie šį restoraną turiu tik geriausius atsiliepimus. Ten su brangiuoju ir likome nakvoti pirmajai nakčiai. Kol svečiai laukė jaunųjų, patys fotografavosi gražioje aplinkoje, jiems buvo paruoštas užkandžių stalas ir pateiktos kelios užduotėlės, kad nenuobodžiautų. Ant atskirų lapų reikėjo parašyti patarimus arba linkėjimus jaunajai ir jaunajam (atskirai kiekvienam). Taip pat buvome apie jaunuosius pasigaminę a la „Žmonių“ žurnalą, kur buvo įvairių straipsniukų forma pateikta informacija apie mus, daug vaikystės ir kitų foto, kažkokie įdomūs faktai, kuriuos žinojo ne visi svečiai. Taigi visi smagiai vartė ir turėjo apie ką padiskutuoti. Žurnalo pabaigoje padarėm nesudėtingą kryžiažodį apie save. Jį išsprendę svečiai turėjo atsakymą su savo vardu mesti į indą, o vakaro eigoje vyko loterijos laimėtojo traukimas. Mes su vyru maketuojam, tai jei kam bus tikrai idomu, galėsiu atsiųsti žurnalo pavyzdį. Per vakarienę nebuvo jokio scenarijaus kam ką ir kada kalbėti. Viskas vyko spontaniškai, nes visi savi ir nebuvo susikaustymo. Buvo ir sutikimas su duona ir druska, ir padėka bei dovanėlės tėveliams, ir židinio įteikimas, ir torto pjovimas, ir pirmasis šokis ir tostai bei linkėjimai, bet juos sakė tik tas, kas pats norėjo. Muzikantų nebuvo, fonine vakaro muzika pasirinkome Frenko Sinatros dainas ir šis pasirinkimas buvo tikrai taiklus mūsų atveju. Galvojau visa vakarienė užtruks trumpiau, bet vakaras prabėgo akimirksniu ir svečiai išsiskirstė apie 1 val. kaip mes ir planavome. Šią dieną tikrai prisimenu su gražiausiais jausmais širdyje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 birželio 2013 - 10:58

labas, galbut galetum pasidalinti fotografes kontaktais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasele25: 19 birželio 2013 - 18:40