Įkraunama...
Įkraunama...

NT kainos 2012 m.

Man prieš pusmetį teko gyventi Taikos g. Tikrai apiplėšimų tamsiu paros metu pasitaikydavo. Mano dvi kaimynes buvo žiauriai apiplėštos.
Kiek teko domėtis Pilaitė labai neblogas rajonas. Nauji, gražūs namai statosi. Kokia jūsų nuomonė apie Pilaitę?
Atsakyti
QUOTE(smiltesmamyte @ 2011 12 09, 12:38)
Man prieš pusmetį teko gyventi Taikos g. Tikrai apiplėšimų tamsiu paros metu pasitaikydavo. Mano dvi kaimynes buvo žiauriai apiplėštos.
Kiek teko domėtis Pilaitė labai neblogas rajonas. Nauji, gražūs namai statosi. Kokia jūsų nuomonė apie Pilaitę?

gyvena draugai mano busimo vyro,viename is nauju namu,siaip viskas kaip ir ok,tik su buto statymo kokybe,tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltesmamyte @ 2011 12 09, 12:38)

Pilaitė laaabai ramus rajonas. Gyvenu senos statybos, kitoje pusėje. Šiaip apie tą naują statybą tiek gerų tiek ir blogų atsiliepimų girdėjau. Geriau jau patiems nueiti ir pasižiūrėti wink.gif
Atsakyti
Pardavėjas parduodamas nekilnojamąjį turtą, paparastai pakelia kainą, norėdamas didesnio pelno, ar nuleidimo deryboms. Pagal kokius kriterijus nustatyti realią sklypo kainą ir nepermokėti per daug?
Atsakyti
Vidutine rinkos kaina galima pasitikrint pagal to regiono panasiu sklypu kaina,bet tikra to sklypo verte nustatyt galima tik isanalizavus daug veiksniu.Pirmiausia reiktu paziuret miesto pletros plana (pats buvau rades sklypa miesto pakrasty,prie pusyno,su komunikacijom,vienu zodziu ramybes oaze biggrin.gif ,o pagal miesto plana jis atsiduria didziojo ziedo ir vienos pagrindiniu gatviu sankryzoj verysad.gif ).Kokio dydzio kvartalas formuojamas,kokie pramoniniai objektai arti,vyraujantys vejai,komunikacijos,susisiekimas,parduotuves,reljefas,vaizdas pro langa ir dar daug kas.Siais laikais reikia atkreipt demesi kaip tas projektas vystomas.Gali tekt koki 10 metu tarp amzinu statybu gyvent,todel sklypai jau uzstatytuose kvartaluose turetu but brangesni nei laukuose.
O sklypa gali labai smarkiai pervertint pardavejas vien todel,kad niekaip negali "nulipt" nuo tos prieskrizines euforijos,kai sklypai kainavo nerealius pinigus...
Atsakyti
Mes žiūrėjome vieną namą: bendras plotas virš 200kv/m įrengtas tik pirmas aukštas, yra rūsys, namas 1985m, plitų, sklypas apie 20 arų. nuo Vilniaus 30km, kelias asfaltuotas. Ar ne per daug 230000? Jokių daugiau pastatų nėra.
Atsakyti
Ačiū už įdomią nuomonę.
Dabar krizinis laikotarpis, bet pasiūlos didelės nėra. Rašoma, kad "Aruode" daug fiktyvių skelbimų. Tai kas per situacija, ar čia varžybos kas kantresnis : - pirkėjas, ar pardavėjas? smile.gif
Atsakyti
Panasu,kad vyksta kantrybes varzybos biggrin.gif ir pirkejai nelabai daug sansu turi.Visu pirma NT pardavejai turi labai daug turto sukaupto per ta auksini laikotarpi ir gali gyvent atsipute net ir nevykdydami jokiu projektu.Cia kalbu apie protingus mirksiukas.gif .Neprotingu turtas perejo banku zinion,o bankai irgi ne biedniokai ir gali guma tempt ilgai.Dar daug pavieniu asmenu yra brangiai pripirke sklypu,zemes kaip investiciju ir tikrai nenori atiduot pigiau negu mokejo,tuo labiau pagal lietuviska mentaliteta tik zeme yra turtas biggrin.gif
Pirkejai gi,siais laikais labai nekantrus,sugadinti banku politikos.Jiems reikia cia ir dabar,o dar geriau vakar lotuliukas.gif Taigi budamas pardaveju galiu laukt to nekantraus pirkejo ir sulaukt...
Atsakyti
QUOTE(Ania @ 2011 12 11, 16:18)
Mes žiūrėjome vieną namą: bendras plotas virš 200kv/m įrengtas tik pirmas aukštas, yra rūsys, namas 1985m, plitų, sklypas apie 20 arų. nuo Vilniaus 30km, kelias asfaltuotas. Ar ne per daug 230000? Jokių daugiau pastatų nėra.

reik ziureti tvarkingi namo ir zemes dokumentai- ar namas priduotas. nes nuo seno like daug nepriduotu kadastre neegzistuojanciu pastatu. taip pat neprosal butu pasikviesti koki statybu eksperta, kuris galetu bent preliminariai apziureti nama, ivertinti kaip jis pastatytas, kokiu kokiu rekonstrukciju ir kiek investiciju reiks...tada jau apie kaina kalba....
Atsakyti
Dokumentai tvarkingi, bet namas tai nešiltintas (T.y. jokios ten fasado apdailos, stogas senas šiferis) tik, kad pirmam aukšte 3 kamb. ir erdvi virtuvė tvarkingi, suremontuoti bet be prabangos... tai ir turime galvos skausmą, ką daryt. Ar dar laukt kainų kritimo, nes pasiūla kaip ir nėra didelė bent jau ten, kur mes ieškome...
Atsakyti
[quote=Ania,2011 12 11, 22:31]
Dokumentai tvarkingi, bet namas tai nešiltintas (T.y. jokios ten fasado apdailos, stogas senas šiferis) tik, kad pirmam aukšte 3 kamb. ir erdvi virtuvė tvarkingi, suremontuoti bet be prabangos... tai ir turime galvos skausmą, ką daryt. Ar dar laukt kainų kritimo, nes pasiūla kaip ir nėra didelė bent jau ten, kur mes ieškome...
Reikia ziureti kas per vietuove.Kiek laiko parduoda(jej butu geras variantas greit butu parduotas). Gal kas is pazistamu NT uzsiima,kad nuvaziuotu ivertintu objekta.Gera statybinka nuvezti,kad paskaiciuotu kiek jum reikes idet(manau min 150 tuk,nes kaip ir senas namas ir iki galo taip ir nesutvarkitas.Buna geriau nauja pastatyti nei tokia renovuoti).Ta viska abgalvot ir jej viskas tinka rimtai deretis.O po to nepasirasinet pirkimo sutartes kol visus statybos dokumentus nepatikrinsit.
Papildyta:
[quote=vobla,2011 12 11, 20:25]reik ziureti tvarkingi namo ir zemes dokumentai- ar namas priduotas. nes nuo seno like daug nepriduotu kadastre neegzistuojanciu pastatu. taip pat neprosal butu pasikviesti koki statybu eksperta, kuris galetu bent preliminariai apziureti nama, ivertinti kaip jis pastatytas, kokiu kokiu rekonstrukciju ir kiek investiciju reiks...tada jau apie kaina kalba....
[/quote]
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristilav: 11 gruodžio 2011 - 23:42
Ačiū visoms už good.gif patarimus, taip ir darysime. drinks_cheers.gif
Atsakyti