Ten užsisakiau virtuve, tai dabar nerimauju....
Mergaitės, kokie atsiliepimai apie OLLO baldus?
Sveikos mamytes. Gal yra geru ar blogu nuomoniu apie "Tango baldus" Urmo bazeje Kaune? Galvojam is ten virtuves baldus uzsisakyt. Kainos nesikandzioja, bet del kokybes tai nezinia... Gal kas nors ka nors patars?
O kas ką nors galite pasakyti apie Fredos baldus? Buvau netyčia užsuskus į jų parduotuvę, nu, visai įdomūs jie man pasirodė, tik kad balti...
Ar kas nors girdėjot apie Baldorą, Svanorių pr.? nOriu gamintis svetainės korpusinius baldus.
Į baltą sąrašą galiu rekomenduot Dalios baldus, užsakymą įvykdė anksčiau nei riekia dėl kokybes irgi nesiskundžiu.
Į baltą sąrašą galiu rekomenduot Dalios baldus, užsakymą įvykdė anksčiau nei riekia dėl kokybes irgi nesiskundžiu.
QUOTE(Lacoste @ 2006 12 12, 14:55)
Ar kas nors girdėjot apie Baldorą, Svanorių pr.? nOriu gamintis svetainės korpusinius baldus.
Kaip ten del tu Dalios baldu? Mas uzsisakem lapkricio pabaigoje - tai prizadejo tik vasario pabaigoje baldus pristatyti
QUOTE(tekila41 @ 2006 12 12, 16:50)
Kaip ten del tu Dalios baldu? Mas uzsisakem lapkricio pabaigoje - tai prizadejo tik vasario pabaigoje baldus pristatyti
Labai jau ilgai teks laukti. Gal jus nuolat domejotes ar kazkaip skubinot?
Mes specialiai jiem neskambinom, patys man atrodo net 3 savaitėm ankščiau paskambino. O prieš Naujus metus visad daugiau užsakymu būna, todėl ir terminai nusitesia, užtat ir apsidraudžia su terminais. Gali būt kad ir ankščiau nei vasario pabaiga paskambys:)
Sveikos,
Nespėjau perskaityti visų atsiliepimų apie firmą Auster, ir kaip tik išsirinkome minkštų baldų komplektą Akropolyje "http://www.auster.lt/terra.htm", nors dar avansas nemokėtas. Ar tikrai tą firma iš siaubo filmo? (kažkur buvo minėta). Prašo už šį komplektą 8200 (3+2+1). Gal kam teko įsigyti? Ar vertas dėmesio šis komplektukas. Ačiū.
Nespėjau perskaityti visų atsiliepimų apie firmą Auster, ir kaip tik išsirinkome minkštų baldų komplektą Akropolyje "http://www.auster.lt/terra.htm", nors dar avansas nemokėtas. Ar tikrai tą firma iš siaubo filmo? (kažkur buvo minėta). Prašo už šį komplektą 8200 (3+2+1). Gal kam teko įsigyti? Ar vertas dėmesio šis komplektukas. Ačiū.
O apie Diformą kokie atsiliepimai?
Norim darytis virtuvinius baldus
Na aš galiu pagirti alantą
bet šiandien labai jais nusivyliau, nes turim valgomojo baldus ir esam labai patenkinti, norėjom užsisakyti Staliuką ir spintelę, tai pasakė kad negamins pagal individualius užsakymus tokių nedidelių baldų
bet šiandien labai jais nusivyliau, nes turim valgomojo baldus ir esam labai patenkinti, norėjom užsisakyti Staliuką ir spintelę, tai pasakė kad negamins pagal individualius užsakymus tokių nedidelių baldų
QUOTE(inguzas @ 2007 02 19, 16:38)
Na aš galiu pagirti alantą
nieko nuostabaus, imone didele, uzsivertusi uzsakymais, o cia kazkas nori mazos spinteles, visiskai suprantama pozicija. juk jiems neapsimoka, arba tau spintele kainuos labai daug.