manau kad visi gelininkai geles maino kas keli metai ir dar prideda naujoviu,kad visuomet sudomintu pirkeja ir kiekvienais metais butu didelis noriu tai ir neatsilaikom...tame ir grozis
Dar tik sniegas nutirpo, o diskusijos gyvos - Aš irgi šiandien apžiūrėjau lelijas savo ir pernai sidintos žemaūgės sudygusios Ką dabar daryt - juk nušals dar 100 kartų. Mulčiuotos rudenį. Dar užbert durpių?
Dar tik sniegas nutirpo, o diskusijos gyvos -
Aš irgi šiandien apžiūrėjau lelijas savo ir pernai sidintos žemaūgės sudygusios Ką dabar daryt - juk nušals dar 100 kartų. Mulčiuotos rudenį. Dar užbert durpių?
Oho, taip anksti jau sudygusios. Pas mane keletas svogūnų iškelti į viršų, bet taip būna jau ne pirmą kartą, kai baigiasi įšalas įkišu į žemę ir žydi. Nemanau, kad ir Taviškės nušals
Oaš klausimuka turiu,kurios siuntėtės,pvz lelijas,koki procenta dabar užsakiusi gausiu rudeni. Nes ten rašo,kad galiu neturėti,o nuotraukose tai tokios plantacijos...... Papildyta: čia iš Rumės katalogo Papildyta: O pas Vyšniauskiene perai buvau,tai sakė,kad šiemet daug naujienu neturės, o kitiem metam tai bus daug leliju
Tai del p.Rumes manau kas pirmesnis tas gudresnis nes jei daug kas pageidauja konkrecios gelytes tai greit ir nebelieka,o ten pasirasai ar, kad pinigelius grazintu uz tas gelytes ar kitomis keistu.Ten prie keliu geliu parasyta jog nedaug turi relizavimui tai su jomis ir rizikingiau.As kaip pradedanti tai ir is ko rinktis