Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos V tema

QUOTE(kunde @ 2012 03 04, 14:08)
manau kad visi gelininkai geles maino kas keli metai ir dar prideda naujoviu,kad visuomet sudomintu pirkeja ir kiekvienais metais butu didelis noriu wub.gif tai ir neatsilaikom...tame ir grozis

drinks_cheers.gif nes norisi vis naujų ax.gif
Atsakyti
Dar tik sniegas nutirpo, o diskusijos gyvos - thumbup.gif
Aš irgi šiandien apžiūrėjau lelijas savo ir blink.gif blink.gif blink.gif pernai sidintos žemaūgės sudygusios blink.gif blink.gif blink.gif Ką dabar daryt - juk nušals dar 100 kartų. Mulčiuotos rudenį. Dar užbert durpių?
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 03 04, 16:08)
Dar tik sniegas nutirpo, o diskusijos gyvos -  thumbup.gif 
Aš irgi šiandien apžiūrėjau lelijas savo ir  blink.gif  blink.gif  blink.gif  pernai sidintos  žemaūgės sudygusios  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Ką dabar daryt - juk nušals dar 100 kartų. Mulčiuotos rudenį. Dar užbert durpių?

Oho, taip anksti jau sudygusios. Pas mane keletas svogūnų iškelti į viršų, bet taip būna jau ne pirmą kartą, kai baigiasi įšalas įkišu į žemę ir žydi. Nemanau, kad ir Taviškės nušals rolleyes.gif
Atsakyti
Oaš klausimuka turiu,kurios siuntėtės,pvz lelijas,koki procenta dabar užsakiusi gausiu rudeni. Nes ten rašo,kad galiu neturėti,o nuotraukose tai tokios plantacijos......
Papildyta:
čia iš Rumės katalogo smile.gif
Papildyta:
O pas Vyšniauskiene perai buvau,tai sakė,kad šiemet daug naujienu neturės, o kitiem metam tai bus daug leliju
Atsakyti
Tai del p.Rumes manau kas pirmesnis tas gudresnis nes jei daug kas pageidauja konkrecios gelytes tai greit ir nebelieka,o ten pasirasai ar, kad pinigelius grazintu uz tas gelytes ar kitomis keistu.Ten prie keliu geliu parasyta jog nedaug turi relizavimui tai su jomis ir rizikingiau.As kaip pradedanti tai ir is ko rinktis smile.gif
Atsakyti
Sakykite, ar tokios lelijos žiemoja pas mus, mačiau Žalioj stotelėj jų yra pirkti http://www.eurogeles...?productID=3605
Atsakyti
Šiandien nusipirkau azijinių ir vamzdelio formos lelijų, kur geriau laikyt iki sodinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 03 06, 17:36)
Sakykite, ar tokios lelijos žiemoja pas mus, mačiau Žalioj stotelėj  jų yra pirkti

Žiemoja, tik šias geriau žiemai truputį mulčiuoti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 06, 18:41)
Šiandien nusipirkau azijinių ir vamzdelio formos lelijų, kur geriau laikyt iki sodinimo  g.gif

Jei turite vėsų rūsį - tai tinkamiausia vieta rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu ir skubu į jį nešti savo lelijas, gal dar užpilti sausom durpėm, ar taip palikt?
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 06, 22:08)
Turiu ir skubu į jį nešti savo lelijas, gal dar užpilti sausom durpėm, ar taip palikt?

Galite naudotis bet kuriuo variantu, tik išimkite iš plastikinių maišelių rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif Truputį man pelėsiuku tie maišiukai paduoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 06, 23:12)
Ačiū už patarimus  4u.gif Truputį man pelėsiuku tie maišiukai paduoda  doh.gif

Todėl iš jų reikia išimti mirksiukas.gif
Atsakyti