Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos V tema

QUOTE(jediara @ 2012 01 26, 09:09)
Kai tokia žiema ir yra nemažai sniego, tai nieko joms neatsitiks mirksiukas.gif

fuij, aciu dievui smile.gif
Atsakyti
Ar lelijoms vazone bus per ankšta augti?
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 31, 12:38)
Ar lelijoms vazone bus per ankšta augti?

Priklauso nuo vazono dydžio - yra vazonų, kuriuose ir krūmai augt gali, o kitame tik krokas tilptų biggrin.gif
Atsakyti
Tada kitaip klausiu biggrin.gif Kokio dydžio, skersmens vazono gali reikt biggrin.gif Turiu 6 gumbus lelijų rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip iš Rumės ta kataloga reik gaut,kas gali pasakyt. Kiek ten tu ženklu ir vokų reik siūst g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 02 05, 12:44)
Kaip iš Rumės ta kataloga reik gaut,kas gali pasakyt. Kiek ten tu ženklu ir vokų reik siūst g.gif

Išsiunti laišką adresu:

Giedriui Rumei,
pašto dėžutė ,
Biržų paštas,
LT-41002

kuriame įdedi neužklijuotus pašto ženklus už 6 litus ir voką su ženklais ir savo adresu (voką būtų gerai dėti nestandartinį, bet didesnį, aš buvau ant standartinio užlipinus, tai atsiuntė didesnį, nes katalogas būtų netilpęs).
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 02 05, 19:02)
Išsiunti laišką adresu:

Giedriui Rumei,
pašto dėžutė ,
Biržų paštas,
LT-41002

kuriame įdedi neužklijuotus pašto ženklus už 6 litus ir voką su ženklais ir savo adresu (voką būtų gerai dėti nestandartinį, bet didesnį, aš buvau ant standartinio užlipinus, tai atsiuntė didesnį, nes katalogas būtų netilpęs).

Ačiukas dideliausias,o koks ten pasirinkimas. Nu pvz;nuo iki. Nesu niekad siuntusi,ydomu kokie ten gėliukai doh.gif Koks tas leliju kiekis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 02 05, 21:46)
Ačiukas dideliausias,o koks ten pasirinkimas. Nu pvz;nuo iki. Nesu niekad siuntusi,ydomu kokie ten gėliukai doh.gif Koks tas leliju kiekis rolleyes.gif

Gausite katalogą ir matysite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 02 05, 19:46)
Nu pvz;nuo iki. Nesu niekad siuntusi,ydomu kokie ten gėliukai doh.gif Koks tas leliju kiekis rolleyes.gif

nenoriu sumeluoti, bet gėlių tikrai daug būna. Ypač gausus pasirinkimas tulpių wub.gif Lelijų kiekis būna labai nevienodas atskirais metais. Kartais tik 30, kartais daugiau. Šių metų katalogo neturiu. Reikės užsisakyti.
Atsakyti
labuka supermamos as ir nusprendziau uzsiregistruot thumbup.gif thumbup.gif .as jau uzsisakiau geliuku is Rumes labai faini lotuliukas.gif laukiu rudenelio ir is vysniausku uzsisakiu lotuliukas.gif jauciu susirgau geliuku liga.dabar apie irisus p.Gintaro sapnuoju.
Nemulciavau as leliju biskiuka neramu ,bet tai sniego daug na bus naturali atranka-ziauru.Neketinu nei vienais metais dangstyt tegu prisitaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunde @ 2012 02 06, 10:31)
.as jau uzsisakiau geliuku is Rumes labai faini lotuliukas.gif laukiu rudenelio

gal galėtumėt parašyti kiek naujame 2012metų kataloge yra lelijų rūšių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 02 06, 16:13)
gal galėtumėt parašyti kiek naujame 2012metų kataloge yra lelijų rūšių? bigsmile.gif

virš 70
Atsakyti