Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos V tema

Gavau 2 svogunus Fata Morgana Double. Vienas pasirodo buvo su daigu ilgu jau ir tas daigas isluzes visai. Tai sakykit kist dar man ta svoguna i zeme, ar jau nieko nebus? Saknys tai neprastos to svoguno. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ekanap @ 2012 05 21, 13:19)
Gavau 2 svogunus Fata Morgana Double. Vienas pasirodo buvo su daigu ilgu jau ir tas daigas isluzes visai. Tai sakykit kist dar man ta svoguna i zeme, ar jau nieko nebus? Saknys tai neprastos to svoguno. verysad.gif

Sodink kuo greičiau , kitais metais turėtų išauginti stiebą, šiaip tai nelabai gerai stiebo nulaužimas šiuo metu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 21 gegužės 2012 - 20:16
Aciu, jau begu sodint 4u.gif Cia parduotuvej nulauztas jau buvo verysad.gif
Atsakyti
Mano lelijas puola tokie oranžiniai vabalai, graužia lapus pasigardžiuodami ir dauginasi unsure.gif Kokias priemones naudoti prieš tuos rajūnus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 05 22, 09:28)
Mano lelijas puola tokie oranžiniai vabalai, graužia lapus pasigardžiuodami ir dauginasi unsure.gif Kokias priemones naudoti  prieš tuos rajūnus g.gif

ar jau atsirado? doh.gif Aš juos purškiu actara. Gėlėms chemijos naudot nevengiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 22, 09:44)
ar jau atsirado?  doh.gif  Aš juos purškiu actara. Gėlėms chemijos naudot nevengiu  smile.gif

Ačiū 4u.gif Eisiu purkšti, nes jie mėgsta ir žiedelius užsimezgusius suryt.
Atsakyti
Sie zarazos ir mano lelijas atakuoja.. nesinori chemijos-avietes visai salia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 05 22, 10:11)
Sie zarazos ir mano lelijas atakuoja.. nesinori chemijos-avietes visai salia unsure.gif

tada ir nežinau, ką patart.. man kažkaip atrodo, kad naminės priemonės šitoms zarazoms per švelnios g.gif Gal gali pabandyt Gaudvilės siūlytą žaliojo muilo ir čili miltelių mišinį?
Dar yra toks preparatas NeemAzal. Jis, kiek pamenu, augaliniu pagrindu pagamintas ir greit skyla. Kiek pernai domėjausi, man iš parduotuvinių insekticidų šitas saugiausias pasirodė..
Žodžiu, tik džiaugiuosi, kad mano gėlės toli nuo visa ko valgomo, tai nereik nors dėl jų galvos sukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 22, 10:21)
tada ir nežinau, ką patart.. man kažkaip atrodo, kad naminės priemonės šitoms zarazoms per švelnios  g.gif  Gal gali pabandyt Gaudvilės siūlytą žaliojo muilo ir čili miltelių mišinį?
Dar yra toks preparatas NeemAzal. Jis, kiek pamenu, augaliniu pagrindu pagamintas ir greit skyla. Kiek pernai domėjausi, man iš parduotuvinių insekticidų šitas saugiausias pasirodė..
Žodžiu, tik džiaugiuosi, kad mano gėlės toli nuo visa ko valgomo, tai nereik nors dėl jų galvos sukt  smile.gif

Dekui, reikes pasidairyti, paziureti ka daryt 4u.gif Nes pernai mano lelijos zydejo, bet lapukai buvo nugrazti visi doh.gif Stovejo plikos mano lelijos ax.gif
Atsakyti
Man vaikai nurenka tuos vabalus. Jiem patinka tas triukšmas kai vabalai zysti pradeda pavoju pajute
Atsakyti
drinks_cheers.gif Maniskiam irgi atrakcija, kuris daugiau prisirinks, o kiek asaru buna jei neranda, ir mustyniu jei pas kazkuri daugiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jooo, o maniškis tai kompiuteriniame žaidime augalus nuo zombių gina..

Laukiu, kada akcijos bus lelijoms, kažkaip ima atrodyti, kad mažoka jų pas mane smile.gif Gal kas žino, gal Schetelige jau nukainuotos svogūninės?
Atsakyti