Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos V tema

QUOTE(xxkamane @ 2012 06 15, 14:02)

ir pirmiausiai padekoti jediarai ir dedikuoti mano pirmaja lelija blush2.gif

Laaaaaaaaaaaabai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 06 15, 16:02)
Laaaaaaaaaaaabai graži  wub.gif

ACIU 4u.gif 4u.gif
gal skambes juokingai,bet mane ji pribloske ir paskatino,kad ir as kazka bent biski sugebu daugiau nei is parduotuviniu vazonu blush2.gif
o jei as dar ja ir perziemodinsiu....
sakes, busiu beveik be penkiolikos botanike lotuliukas.gif lotuliukas.gif
prazydo dar viena, tik nuotrauka ikelsiu veliau blush2.gif
man jos tokios grazios blush2.gif o ju ziedai tooooks stimulas.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 15 birželio 2012 - 18:55
Dar žiedų. Šitos auga kambaryje. Antri metai. Bet jau keliaus į žemę ax.gif kitam szonui

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 06 15, 19:25)
Dar žiedų. Šitos auga kambaryje. Antri metai. Bet jau keliaus į žemę ax.gif kitam szonui

Nuostabios lelijos wub.gif Koks jų vardas? O spalva tokia ir natūroj?
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 06 15, 19:25)

user posted image

user posted image

user posted image

as kukliai pasakysiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
spalva wub.gif
Atsakyti
Spalva natūrali (gryn tokia) antroj foto. Kadangi stovi ant palangės - blicas šiek tirk keičia spalvą.
Vardo tai nežinau. javascript:emoticon(':4u:')Pirkau Maximoj, kai būna tos dėžės su svogūnėliais. Pavadinimo nebuvo. Pernai sodinau į tą vazoną ir per žiemą laikiau rūsyje. Pernai nebuvo tokie ryškūs žiedai. Gal kad tik pasodintos buvo, o gal šiemet trąšų nemažai gavo. g.gif (vazonėlis tai nedidelis ax.gif )
xxkamane ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dajulita, gražumėlis wub.gif
Atsakyti
Labai labai visų nuostabios lelijos, o spalvos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

tai va, galiu pasidžiaugti, kad ir maniškės išdygo. Suskaičiavau 12, tai dvi ne verysad.gif
Ansčiau buvau rašiusi, kad niekaip nedygsta , jau maniau supūdžiau nuo laistymo, bet va išdygop smile.gif
Klausimuką turiu:
norėčiau jas perkelti į kitą vietą,- sakykit ar dabar galėčiau? Vienos vos išlindusios, kitos jau 20-30cm. Sakykit prašau, kodėl jos tik tokios sad.gif pas visas jau su žiedeliais sad.gif
Sodinau, kai tik nesipirkau svogūnėlius- pavasary, balandžio mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrunyte: 16 birželio 2012 - 19:03
QUOTE(zydrunyte @ 2012 06 16, 19:00)
Sveikos,

tai va, galiu pasidžiaugti, kad ir maniškės išdygo. Suskaičiavau 12, tai dvi ne  verysad.gif
Ansčiau buvau rašiusi, kad niekaip nedygsta , jau maniau supūdžiau nuo laistymo, bet va išdygop smile.gif
Klausimuką turiu:
norėčiau jas perkelti į kitą vietą,- sakykit ar dabar galėčiau? Vienos vos išlindusios, kitos jau 20-30cm. Sakykit prašau, kodėl jos tik tokios sad.gif pas visas jau su žiedeliais sad.gif
Sodinau, kai tik nesipirkau svogūnėlius- pavasary, balandžio mėn.

Pas mane irgi visokių yra: vienos žydėti ruošiasi, kita vangiai dygo ir auga lėtai, o dar kitą neseniai pasodinau (svogūniuką nukainuotą nusipirkau), mačiau jau dygsta smile.gif Ateis laikas, užaugs ir pražydės mirksiukas.gif Tokias dideles kelt į kitą vietą nėra gerai, bet aš taip esu dariusi blush2.gif Iškasiau kerą su daug žemės, kad nepasižeistų šaknys, po to daug laisčiau ir nesureagavo į persodinimą. Žinau kad negerai dariau, bet taip reikėjo...
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 06 16, 20:21)
Pas mane irgi visokių yra: vienos žydėti ruošiasi, kita vangiai dygo ir auga lėtai, o dar kitą neseniai pasodinau (svogūniuką nukainuotą nusipirkau), mačiau jau dygsta smile.gif Ateis laikas, užaugs ir pražydės mirksiukas.gif Tokias dideles kelt į kitą vietą nėra gerai, bet aš taip esu dariusi blush2.gif Iškasiau kerą su daug žemės, kad nepasižeistų šaknys, po to daug laisčiau ir nesureagavo į persodinimą. Žinau kad negerai dariau, bet taip reikėjo...

Dėkui už atsakimą smile.gif
Man irgi taip reikia- labai ir va darysiu kaip sakot. Žinau, kad negerai, bet ... blush2.gif

Pasididinau pagrindinį daugiamečių gėlių gėlyną ir va tvarkau jį. Nu žodžiu raviu ir persodinu tik nužydėjusius, nes pavasary nespėjau, kol dirvą išdirbau ir t.t. o mažius vis "padeda"- tai ne kas smile.gif
Nu va kai jau susitvarkysiu kaip noriu ir sustygiuosiu viską- pasirodysiu daugiamečių temoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 06 15, 15:02)

ir pirmiausiai padekoti jediarai ir dedikuoti mano pirmaja lelija blush2.gif

aciuks.gif Ačiū už nuostabią leliją 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dajulita @ 2012 06 15, 21:25)

Na ir gražuolės bigsmile.gif wub.gif O kodėl augini kambaryje? ax.gif
Atsakyti