Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos V tema

"Early Bird"
user posted image user posted image
"Gay Lights"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 16, 20:40)

Na ir gražuolės bigsmile.gif  wub.gif  O kodėl augini kambaryje? ax.gif

Buvo planas statyti su vazonu terasoje. Deja, nepasitvirtino ax.gif Jos aukštos ir vėjas išlaužo. Po žydėjimo sodinsiu lauke. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2012 06 17, 09:07)

Gražu wub.gif Paskutiniu metu man taip pat jos pradėjo patikti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dajulita @ 2012 06 17, 10:45)
Buvo planas statyti su vazonu terasoje. Deja, nepasitvirtino ax.gif  Jos aukštos ir vėjas išlaužo. Po žydėjimo sodinsiu lauke.  ax.gif

Dėl tos pačios priežasties neauginu lelijų vazonuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 17, 14:27)
Gražu wub.gif  Paskutiniu metu man taip pat jos pradėjo patikti thumbup.gif

Subtilus grožis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 17, 14:27)
Gražu wub.gif  Paskutiniu metu man taip pat jos pradėjo patikti thumbup.gif
Papildyta:

Dėl tos pačios priežasties neauginu lelijų vazonuose ax.gif

Buna visai neaukstu siemet tokia bandau auginti, ziuresiu kaip ji elgsis ax.gif
Atsakyti
Vėl nauji žiedeliai

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lollipop (jei teisingai pavadinimą prisimenu) ir pas mane šiandien pražydo thumbup.gif Tikrovėje iš arti žiedas spalvingesnis, nei nuotraukose atrodo, labai gražus žiedelis.
Atsakyti
Tos pačios mirksiukas.gif Pirkau iš vienos mamytės SM. Dar keletą žemaūgių. taip pat.
Gaila, kad negaliu iš toliau pafotografuot, kaip atrodo lanksvos fone. (šiandien užsėjom veją, negaliu vaikščiot po sklypą. Tai iš už kampo, kaip tikras paparacis fotkinau lotuliukas.gif )
Atsakyti
Graži Lollypop wub.gif Aš taip pat šiemet ją sodinau, bet kažko kyla įtarimas, kad bus ne tokia g.gif Lyg ir perdaug gelsvi pumpurai. Na, nedaug liko laukti, turėtų ryt poryt prasiskleisti, pamatysim ax.gif O dabar rodausi su lelija, kurią netyčia įsigijau pirkdama daugiametę gėlę. Matyt buvo į kerą pakliuvęs vaikiukas, per keletą metų užaugo ir tik šiemet pastebėjau, kad turiu naują gyventoją - paprastutę oranžinę. Man ir ji graži smile.gif
user posted image

Atsakyti
Visų lelijos tiesiog nuostabios, nors logiškai mąstant nėra man tekę matyt negražios lelijos biggrin.gif

Gal kuri galėtumėt parašyti Gintaro Rumės kontaktus - jau seniau išsiunčiau jam laišką, dar norėčiau laiškiuką parašyt, bet kontaktų neišsaugojau kur siųst doh.gif
Atsakyti
Dajulita, Linetax, Leliumai, kokios gražuolės lelijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 21 birželio 2012 - 09:59
Pas mane taip pat jau žydėjimas prasideda ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti