QUOTE(Saulužė @ 2011 11 11, 10:07)
realiai kai rašiau meniu ir man taip daug atrodė, bet porcijos nedidelės
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 11, 15:56)
Kukuruzu pyraga ir as anksciau gamindavau,reiktu vel kada sumeistraut,o kaip gamini Deimapov?as tai su sviestu ir irisiukais arba rududu
Kukurūzų pyragas:
150g kukurūzų (paprastų, ne saldintų)
4 pakeliai po 175g irisiukų
1/4 stiklinės vandens.
Viską ištinrpinti iki vientisos masės, atvėsinti, užpilti kukurūzus, išmaišyti (rankomis) įkloti į indą plėvelę, dėti kukurūzus ir į šaldytuvą geriausia per naktį.
Šiandienos meniukai:
mano:
I-karšta bandelė su sūriu ir kumpiu (darbe)
II- lavašas su vištiena (darbe) na mano pirmieji du valgymai pastoviai vienodi
III- eisiu ko nors šaldytuve pasiieškoti gal karkos kokį gabalėlį
Vyro:
I- prancūziški batonai su sūrio, kečupo, grietinės, dešrelių užkepu
II- bananai, kukurūzų pyragas
III- šaltibarščiai, bulvės, likę iš po vakar kepsniukai
IV- ČIPSAI










