Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(hirundo* @ 2011 11 09, 22:34)
Šiandieninis:

IV - vištienos juostelės su sezamu

mmmm skanu
Atsakyti
Pusryciai - kava, pyragas
Pietus - vistienos vyniotinis, kotletai, marinuoti burokeliai
Vakariene- tie patys trosk.kopustai tik jau su desrelemis , nes kauliuku nebeliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 11 09, 23:45)
pasakykit kaip jus troskinat darzoves, noreciau, kazko su sparagais

sparagai man skaniausi apvirti,po to pakepinti ant sviesto su grietinele,valgom vienus arba kaip garnyra smile.gif
Atsakyti
Vakar:
1. Aš kavos su pienu, sumuštiniai, mb nežinau (miegojau blush2.gif biggrin.gif )
2. MB šlamštmaisčio makaronai su carbonara, sausainiai, arbata, aš nieko
3. Karbonadai su sintetiniu grybų padažu (iš pakelio), bulvės fri, pomidorai, alus; desertui ledai, paskui mb dar čipsus pabaigė

Maisto užsipirkimas atėmė ~65€, iš jų ~25€ mėsos gaminiams (žaliai mėsai, dešroms, dešrelėms). Mėsos gaminių turėtų užtekt kažkur 2sav unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 10, 10:21)
sparagai man skaniausi apvirti,po to pakepinti ant sviesto su grietinele,valgom vienus arba kaip garnyra smile.gif

drinks_cheers.gif arba pakepinti su dziuveseliais ar manu kruopomis, arba kiausiniu. O troskinti tai kaip ir visas darzoves mirksiukas.gif makaluoju kartu su kokiomis turiu
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 11 10, 19:40)
drinks_cheers.gif  arba  pakepinti su dziuveseliais ar manu kruopomis, arba kiausiniu. O troskinti tai kaip ir visas darzoves mirksiukas.gif  makaluoju kartu su kokiomis turiu

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,aha ir sitaip skanu smile.gif

Na o musu siandien meniu toks:
PUSRYCIAI-man omletas,zirneliai,batonas su sviestu
PIETUS-man vakarykstis plovas su agurku,MB sviezios desreles,duona,zirneliai su majonezu ir raugintu kopustu sriuba
VAKARIENE-arbata ir imbieriniai sausainiai(Cento parduotuveje vokiski 600g 5lt,labai skanus) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 10 lapkričio 2011 - 19:15
Labutis wink.gif
Šiandien mano meniu:
I- čipsai, kiaulienos karkos skūra biggrin.gif labai jau man patinka tos keptos skurytės biggrin.gif neatsilaikiau biggrin.gif
II- kukurūzų pyragas

Vyro:
I- šaltibarščiai, bulvės
II-bananai, spurgos, lavašas
III- kiaulienos kepsniai, bulvės, agurkas
IV- lietinių vamzdeliai, padažas
V- kukurūzų pyragas

user posted image
Atsakyti
Vakarykštis:
I - dribsniai su pienu, datulės
II - naminiai koldūnai
III - karšti sumuštiniai, kuršėnų vyniotinis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 11 10, 21:37)
Labutis wink.gif
Šiandien mano meniu:
I- čipsai, kiaulienos karkos skūra biggrin.gif labai jau man patinka tos keptos skurytės biggrin.gif neatsilaikiau biggrin.gif
II- kukurūzų pyragas

Vyro:
I- šaltibarščiai, bulvės
II-bananai, spurgos, lavašas
III- kiaulienos kepsniai, bulvės, agurkas
IV- lietinių vamzdeliai, padažas
V- kukurūzų pyragas

Atrodo, kad vyras valgė už jus abu blush2.gif
O kaip gaminot kukurūzų pyragą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,na,kadangi siandienos meniu jau aiskus tai rasau:
PUSRYCIAI-man avokadas,geriamas jogurtas
PIETUS-vakarykste raugintu kopustu sriuba,sumustiniai su desra ir duona,MB dar pieno su sausainiais imbieriniais(oj ilgam uzteks)
VAKARIENE-virtos-apkeptos vistienos kulseles,troskintos su padaziuku,virtos bulves,marinuoti agurkai,zali agurkai,kisielius

Jei naktipieciams ko noresim tai manau kisieliaus su sausainiais uzkasim,o gal sudytos sonines,bus matyt smile.gif

Kukuruzu pyraga ir as anksciau gamindavau,reiktu vel kada sumeistraut,o kaip gamini Deimapov?as tai su sviestu ir irisiukais arba rududu ax.gif

Kamera tusteja,reiktu dasipirkt mesytes arba gyvent be mesos,kas tikrai butu neimanoma biggrin.gif o siaip ryt lb noreciau bulviniu blynu arba cenaku biggrin.gif na uzteks rasyt,gero savaitgalio visoms,pranesa visai gera ora 4u.gif
Atsakyti
ir as jau 100 metu su kukuruzais nedariau blush2.gif o taip skanu iš tikrųjų drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien
Pusryciai - kava, as sausa kibina bevaziuodama sugrauziau
Pietus - tevukas kopustus dabaige, man desreles vakarykscios su pomidorais ri grietine, MB i darba nesesi kibinu ir sumustiniai
Vakariene - burokeliu sriuba, virtos bulves, virta kiauliena is kaimo su pekino ir pomidoru salotomis
Atsakyti