Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Saulužė @ 2011 11 11, 10:07)
Atrodo, kad vyras valgė už jus abu blush2.gif
O kaip gaminot kukurūzų pyragą 4u.gif

realiai kai rašiau meniu ir man taip daug atrodė, bet porcijos nedidelės smile.gif o ir iš dviejų kepsnių pusantro parnešė atgal namo.

QUOTE(*Voque* @ 2011 11 11, 15:56)
Kukuruzu pyraga ir as anksciau gamindavau,reiktu vel kada sumeistraut,o kaip gamini Deimapov?as tai su sviestu ir irisiukais arba rududu ax.gif

Kukurūzų pyragas:
150g kukurūzų (paprastų, ne saldintų)
4 pakeliai po 175g irisiukų
1/4 stiklinės vandens.
Viską ištinrpinti iki vientisos masės, atvėsinti, užpilti kukurūzus, išmaišyti (rankomis) įkloti į indą plėvelę, dėti kukurūzus ir į šaldytuvą geriausia per naktį.

Šiandienos meniukai:
mano:
I-karšta bandelė su sūriu ir kumpiu (darbe)
II- lavašas su vištiena (darbe) na mano pirmieji du valgymai pastoviai vienodi biggrin.gif
III- eisiu ko nors šaldytuve pasiieškoti gal karkos kokį gabalėlį smile.gif

Vyro:
I- prancūziški batonai su sūrio, kečupo, grietinės, dešrelių užkepu
II- bananai, kukurūzų pyragas
III- šaltibarščiai, bulvės, likę iš po vakar kepsniukai
IV- ČIPSAI blush2.gif
Atsakyti
I - varškė, pertrinta su mėlynėmis
II - plovas, raugintos pasukos
III - naminiai sausainiai, kakava

kažkas panašaus į tą kukurūzų pyragą būdavo mokyklos valgykloje smile.gif va tokie smile.gif tai man labai patikdavo smile.gif reiks tą pyragą pabandyti, niekad nesu mačius tokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2011 11 11, 20:57)
I - varškė, pertrinta su mėlynėmis
II - plovas, raugintos pasukos
III - naminiai sausainiai, kakava

kažkas panašaus į tą kukurūzų pyragą būdavo mokyklos valgykloje smile.gif va tokie smile.gif tai man labai patikdavo smile.gif reiks tą pyragą pabandyti, niekad nesu mačius tokio  ax.gif

aha čia kažkas panašaus, bet man šitie naminiai skanesni, daugiau tos karamelės biggrin.gif
Atsakyti
Nagi nagi, kas čia per avelių tylėjimas biggrin.gif
Labukas 4u.gif
Mūsų šiandienos meniu:
Maniškis (kadangi laisva diena, nedirbu, tai ir valgymui daugiau laiko biggrin.gif biggrin.gif, kas ryškiai matosi kaip skiriasi mano meniu kai nedirbu)
I- čipsai, brandinti kiaulienos kepsniai, pakepintos virtos bulvės, agurkas
II-kukurūzų pyragas
III- žemaičių blynai, grietinė
IV- šokoladiniai javinukai

Vyro:
I- bananai, kukurūzų pyragas
II- sumušiniai su rūkyta žuvimi, majonezu, krienais, virtu kiaušiniu, svogūnais.
III- šokoladiniai javinukai
IV-žemaičių blynai, grietinė
V- čipsai
Atsakyti
PUSRYCIAI-blynai su varske,grietine,uogiene,kisielius
PIETUS-man sviezios desreles,duona,pomidorai su svogunais ir grietine
VAKARIENE-keptas karpis,virtos-apkeptos bulves,marinuotos darzoves(agurkai,sparagai),vel kisieliaus viriau smile.gif

Atsakyti
sestadienis
Pusryciai - kava, burokeliu sriuba
pietus - MB i darba k/r pazande su pomidorais, tevukas kazka rado saldytuve, as sveciuose pavalgiau
Vakariene- tevukas virti kiausiniai ( IKI akcija tongue.gif ) pas mus atejo draugai pavakaroti- tai uzkandai tos pacios pazandes papjausciau, ferm.surio, vakarykscios salotos, mums su drauge sidriukas, vyras alutis tongue.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-sumustiniai su pastetu,desra,suriu,pomidorai,arbata
PIETUS-sveciuose
VAKARIENE-iskepiau tortiliju uzkandeliu,buvau uzsipirkus su akcija kazkada tai lb skaniai suejo(patepiau su aliejum ir prieskoniais,pabarsciau suriu,supjausciau trikampeliais ir apie 10 min apkepinau,)na super uzkandele ir nebrangu visai ax.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Šiandien mano meniu:
I- bandelė su sūriu ir kumpiu (darbe)
II- lavašas su vištiena (darbe)
III- sumuštinis su šonine (darbe)
IV- karšti sumuštiniai su krevetėmism, svogūnais, sūriu, kumpiu. dešrele, ananasas

Vyro:
I- žemaičių blynai, padažas
II-lavašas
III-karšti sumuštiniai, ananasas
Atsakyti
savaitgalis buvo itin netaupus (na, tik tiek, kad vakar pietavom/vakarieniavom azijiečių kavinėje, kurią galiu pavadinti taip: "Ėsk kiek gali ir mokėk 6.99€" ), meniu normalių net nebuvo (tik pusryčiai namie ir kelios užkandėlės, o visa kita - kavos, pietūs, sušiai, desertai, blynai ir t.t. mieste doh.gif ). kitą savaitę susiimsim - nėr čia ko paprast išlaidaut biggrin.gif
Atsakyti
MANO SAVAITGALIO MENIU biggrin.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Kokios vaises skanios,niam niam :)matosi,kad savaitgalis buvo sotus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 14 lapkričio 2011 - 08:02
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 14, 08:59)
Kokios vaises skanios,niam niam :)matosi,kad savaitgalis buvo sotus biggrin.gif

labai sotus , karsto nese karbonadus su grybu padazu, keptom bulvem, salotom , kita ryta jau namuose is karsto buvo labai skani sriubyte baltu burokeliu, mesos suktinukai , bulviu kose, salotos , misraines.....vakar naikinom baliaus likucius.
Atsakyti