Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

vakar cepelinai,o siandien is likusio farso sumaisiau su makaronais ir pakepinau.
Atsakyti
PUSRYCIAI-bananai,man dar kava
PIETUS-plovas su vistiena,marinuoti agurkeliai,MB dar su adzika,desertui spurgos
VAKARIENE-kepti vistu sparniukai,keptos bulves orkaiteje smile.gif dar verdu slyvu-obuoliu kompota

Visko liks dar rytojui,nereikes gamint,o snd isleidau apie 25lt:vistienos blauzdeles,sparniukai,sultinio kubeliai,pienas,cukrus,morkos smile.gif

Atsakyti
Pirmadienio meniu:
I-manų košė su agrastų uogiene, kava, arbata
II-švilpikai (iš nuo vakar likusių virtų bulvių) su grietinės/sviesto padažu
III-šv. kopūstų ir pomidoro sriuba, grybų pyragas, kriaušių kompotas

Pirkau: majonezo - 4,25; dešros - 4,15; cukraus - 3,75. Viso: 12,15 Lt
Atsakyti
QUOTE(linuciukas5 @ 2011 09 02, 20:18)
NOREJAU PAKLAUST O KAIP KEPAT OBOLIU PYRAGA ax.gif  NES SODE OBOLIU TURIU LABAI DAUG doh.gif

as dazniau pagal sita resepta http://www.gaspadine...iu_pyragas.html

Siandien
Pusryciai - kava, sumustiniai , man dar grudeta varske
Pietus- brandinta kepta vistiena su obuoliais, tevukas dar saltibarscius brandintus damuse
Vakarienei - vakarykstis kiaulienos troskinys su moliugais, kalafijorais, morkomis grietines padaze mirksiukas.gif

Mb isvares i kaima, tai nereikia kasdien gaminti tongue.gif Tingiu skaiciuoti kiek kiekviena diena islediziu blush2.gif , nes as daug ka is anksto perkuosi tongue.gif

Atsakyti
Sveikutes wink.gif Neturėjau laikinai interneto, tai ir vėl buvau dingusi iš eterio smile.gif
Vyras:
I- kopūstųirnelių sriuba
II- kotletai, ryžiai, pomidoro- ridikėlių, svogūnų laiškų salotos
III- bananai, nektarinas, sultys.

Aš:
I- ta pati sriuba
II- kijevo kotetas (vištienos krūtinėlė, sūris, krapai, sviestas), pomidorų, agurkų, svogūnų laiškų, saulėgražų salotos.
III- svieste keptos krevetės su citrinpipiriais smile.gif mmm skanu smile.gif, mandarinas

Aišku mno tas meniu tikriausiai Lietuvoje brangokas išeina ir visai ne taupančiųjų.. bet kai pas mus krūtinėlė vištienos 4svarai kg, bananų didžiausias maišas 1svaras, krevetės 5svarai už tris maišus, dabar vieną išsikepiau, tai mums čia jau taupant gaunasi valgyti tokius produktus. g.gif
Atsakyti
As tai apskritai rasau ka pirkau per diena,idomu stebet kiek isleidau,o ir stimulas yra neprisipirkt nesamoniu biggrin.gif ,stengiuos pirkti tik to,ko pritruksta butent ruosiamam patiekalui,bet buna,kad suvilioja akcijos,oi buna biggrin.gif ,taigi siandien:
PUSRYCIAI-man kava,sausainiai,obuoliai
PIETUS-vakaryksciai sparniukai su bulvem,plovo likuciai,marinuoti agurkeliai,kompotas
VAKARIENE-as buvau islekus i svecius tai sokoladas ir traskuciai,o MB batonas su obuolene ir pienu smile.gif

Siandien pirkta:svogunai,rugstynes,kiaulienos kauliukai,traskuciai,suris:isleista apie 14 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 09 06, 21:50)
As tai apskritai rasau ka pirkau per diena,idomu stebet kiek isleidau,o ir stimulas yra neprisipirkt nesamoniu biggrin.gif ,stengiuos pirkti tik to,ko pritruksta butent ruosiamam patiekalui,bet buna,kad suvilioja akcijos,oi buna  biggrin.gif ,taigi siandien:

Aš taip pat rašau, ką pirkau būtent tą dieną. O perku tai, ko pritrūksta drinks_cheers.gif
Ir nenusismulkinu visai, nerašau (o dažniausiai ir nematau), kas kada kokį obuolį ar kriaušę sugriaužė, ar batono su obuoliene "užkabliavo". biggrin.gif Rašau, tik stambiuosius valgymus, kai visiems kartu kažką ruošiu, šildau. 4u.gif

Antradienio meniu:
I-vaikas likusius švilpikus pasišildė, mes - sumuštinius su dešra, kava
II-brandinta kopūstų sriuba ir grybų pyragas, pasukos
III-paprikos, įdarytos faršu su ryžiais, orkaitėje kartu keptos bulvės, sv. laiškų ir agurko mišrainė su grietine.

Vakar pagaliau baigė išdžiūti mano prieskoniniai augalai, tai smulkinau, dariau prieskonių mišinukus, siuvau drobinius maišiukus ir pilsčiau. Bus puikios Kalėdinės dovanėlės thumbup.gif

Pirkau:pieno - 2,20; pasukų - 1,90; faršo - 4,17; kavos - 12,0. Viso 20,27 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 09 07, 13:52)
1.Rašau, tik stambiuosius valgymus, kai visiems kartu kažką ruošiu, šildau.  4u.gif
2.grybų pyragas
3.Vakar pagaliau baigė išdžiūti mano prieskoniniai augalai, tai smulkinau, dariau prieskonių mišinukus, siuvau drobinius maišiukus ir pilsčiau. Bus puikios Kalėdinės dovanėlės  thumbup.gif

1.Ir as nerasau kas i diena po koki saldaini ar sausaini suvalge smile.gif
2.Receptuko noreciau 4u.gif as tai galvojau kokia diena is sluoksniuotos teslos daryt pyraga su grybais
3.O cia tai ideja 4u.gif super clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringuliaa: 07 rugsėjo 2011 - 15:05
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 09 07, 16:04)
1.Ir as nerasau kas i diena po koki saldaini ar sausaini suvalge smile.gif
2.Receptuko noreciau 4u.gif as tai galvojau kokia diena is sluoksniuotos teslos daryt pyraga su grybais
3.O cia tai ideja 4u.gif super clap.gif

Ačiū 4u.gif

Grybų pyragas
200 gr grietinės, 200 gr. majonezo, 2 kiaušinius, 1 arb. šaukštelis kepimo miltelių, apie 1,5 stiklinės miltų sumaišau (tešla turi gautis skystoka). Pusę supilu į skardą, tada burokine tarka užtarkuoju 4 dideles bulves (pabarstau, prieskoniais, druska), ant viršaus dedu grybus, apkeptus su svogūnais, ir užpilu likusia puse tešlos. Kepu orkaitėje apie 50 min (kol gražiai paruduoja). Skanus ir šiltas ir šaltas, valgom ir su pasukom/kefyru, arba galima ir prie sultinuko, vietoj duonos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mokslai prasidėjo, tad ir meniu pas mane kuklesnis paliko blush2.gif normaliau valgome kai man paskaitų nebūna. Taigi:

Užvakar:
I. Dribsniai su pienu
II. Makaronai su dešrelėmis, rūgpienis
III. Pas draugo tetą valgėm varškės sūrį su uogienę, sausainių

Vakar:
I. Bandelės su šonine
II. Koldūnai, rūgpienis
III. Draugas pabaigė koldūnus, aš morką sugraužiau

Šiandien:
I. Virti kiaušiniai, duona, daržovės
II. Vištienos kepsniukai su grikiais, daržovės
III. Vakarienei nieko netaisysiu, draugas keps obuolių pyragą, eisim į svečius krepšinio žiūrėti

Sekmadienį šiek tiek apsipirkom, vėliau parašysiu kiek išleidom 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Oi kokia šiandien diena nevykusi, kažko viskas nesiseka, krenta iš rankų, dar paštą su fb užblokavo nesuprantu kodėl ir apskritai tiek visko per vieną dieną rrrr kokia pikta aš biggrin.gif

O jei į temą tai valgymai tokie:
Vyras:
I- brandinta kopūstų-žirnelių sriuba
II- grikiai, kijevo kotletai, įvairių daržovių, fetos sūrio salotos
III- bananas, mandarinai, nektarinas

Aš:
I-kapucino
II-šalta arbata
III- brandintas kotletas, įvairių daržovių, fetos sūrio salotos
IV- virtų bulvių, virtų morkų, virto kiaušinio, avokado, krevečių, virtos vištienos, sūrio, svogūnų, svogūnų laiškų, majonezo+natūralaus jogurto salotos (čia sluoksniuotas dariau tokias, na man labai patiko, žiūrėsiu kaip vyro skoniui bus).

Šiandien pirkau: avokadai 3vnt. 3svarai, sultys 8vnt 1svaras smile.gif viso: 4 svarai smile.gif nežinau ar čia sako ką nors tie svarai, litais aiškiau viskas būtų, gal kitą kartą net neberašysiu aš tų pirkimų biggrin.gif Šią savaitę stengiuosi itin taupyti, nes pilnas šaldiklis maisto, šaldytuve tik viskas į pabaigą, nei pieno, nei majonezo, nei grietinės, nei natūralaus jogurto, kurį aš labai pamėgau čia būdama naudoti, jis pigus labai, lyginant su grietine, tai pakeičiu juo grietinę tarkim sriubose, mišrainėse, padažuose, na o jei jau koks plokštainis, cepelinai (ai tų aš pati nedrįstu virti biggrin.gif pas mamytę būdama neseniai valgiau tik biggrin.gif) na tada jau naudojam giretinę. O šaldiklį tai reikia išvalyti būtiniausiai, nes pilnut pilnutėlis, atrodo visko yra ir vištienos blauzdelių ir vištienos krūtinėlių ir faršo ir kiaulienos kumpio, pica, krevetės, žuvies file, nu bet viskas man tas pats per tą patį, nebežinau kaip skaniau čia sumąstyt, ko čia pasiilgau. Tai ilgai galvodama priėjau išvados, kad reikia kokio plokštainio, virtinukų, varškėčių, šaltibarščių, bulvinių blynų, vėdarų, lietinių blynelių su mėsa ar kažko tokio kitokio, o ne tik guliašas, kotletai, kepsniai doh.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-batonas kiausinio plakinyje,pienas
PIETUS-rugstyniu sriuba,makaronai su mesa(nurakinejau kauliukus),pomidorais,suriu,bazilikais,grietineles padaze
VAKARIENE valgem ne namie,vaziavom i gimtadieni,vezemes sakoti,apie 14 lt,o daugiau islaidu kaip ir nebuvo smile.gif

Beje,Zaklada,aciu uz grybu pyrago recepta,issisaugau 4u.gif
Atsakyti