PUSRYCIAI-bananai,man dar kava
PIETUS-plovas su vistiena,marinuoti agurkeliai,MB dar su adzika,desertui spurgos
VAKARIENE-kepti vistu sparniukai,keptos bulves orkaiteje
dar verdu slyvu-obuoliu kompota
Visko liks dar rytojui,nereikes gamint,o snd isleidau apie 25lt:vistienos blauzdeles,sparniukai,sultinio kubeliai,pienas,cukrus,morkos
PIETUS-plovas su vistiena,marinuoti agurkeliai,MB dar su adzika,desertui spurgos
VAKARIENE-kepti vistu sparniukai,keptos bulves orkaiteje
Visko liks dar rytojui,nereikes gamint,o snd isleidau apie 25lt:vistienos blauzdeles,sparniukai,sultinio kubeliai,pienas,cukrus,morkos
Pirmadienio meniu:
I-manų košė su agrastų uogiene, kava, arbata
II-švilpikai (iš nuo vakar likusių virtų bulvių) su grietinės/sviesto padažu
III-šv. kopūstų ir pomidoro sriuba, grybų pyragas, kriaušių kompotas
Pirkau: majonezo - 4,25; dešros - 4,15; cukraus - 3,75. Viso: 12,15 Lt
I-manų košė su agrastų uogiene, kava, arbata
II-švilpikai (iš nuo vakar likusių virtų bulvių) su grietinės/sviesto padažu
III-šv. kopūstų ir pomidoro sriuba, grybų pyragas, kriaušių kompotas
Pirkau: majonezo - 4,25; dešros - 4,15; cukraus - 3,75. Viso: 12,15 Lt
QUOTE(linuciukas5 @ 2011 09 02, 20:18)
as dazniau pagal sita resepta http://www.gaspadine...iu_pyragas.html
Siandien
Pusryciai - kava, sumustiniai , man dar grudeta varske
Pietus- brandinta kepta vistiena su obuoliais, tevukas dar saltibarscius brandintus damuse
Vakarienei - vakarykstis kiaulienos troskinys su moliugais, kalafijorais, morkomis grietines padaze
Mb isvares i kaima, tai nereikia kasdien gaminti
Sveikutes
Neturėjau laikinai interneto, tai ir vėl buvau dingusi iš eterio 
Vyras:
I- kopūstųirnelių sriuba
II- kotletai, ryžiai, pomidoro- ridikėlių, svogūnų laiškų salotos
III- bananai, nektarinas, sultys.
Aš:
I- ta pati sriuba
II- kijevo kotetas (vištienos krūtinėlė, sūris, krapai, sviestas), pomidorų, agurkų, svogūnų laiškų, saulėgražų salotos.
III- svieste keptos krevetės su citrinpipiriais
mmm skanu
, mandarinas
Aišku mno tas meniu tikriausiai Lietuvoje brangokas išeina ir visai ne taupančiųjų.. bet kai pas mus krūtinėlė vištienos 4svarai kg, bananų didžiausias maišas 1svaras, krevetės 5svarai už tris maišus, dabar vieną išsikepiau, tai mums čia jau taupant gaunasi valgyti tokius produktus.
Vyras:
I- kopūstųirnelių sriuba
II- kotletai, ryžiai, pomidoro- ridikėlių, svogūnų laiškų salotos
III- bananai, nektarinas, sultys.
Aš:
I- ta pati sriuba
II- kijevo kotetas (vištienos krūtinėlė, sūris, krapai, sviestas), pomidorų, agurkų, svogūnų laiškų, saulėgražų salotos.
III- svieste keptos krevetės su citrinpipiriais
Aišku mno tas meniu tikriausiai Lietuvoje brangokas išeina ir visai ne taupančiųjų.. bet kai pas mus krūtinėlė vištienos 4svarai kg, bananų didžiausias maišas 1svaras, krevetės 5svarai už tris maišus, dabar vieną išsikepiau, tai mums čia jau taupant gaunasi valgyti tokius produktus.
As tai apskritai rasau ka pirkau per diena,idomu stebet kiek isleidau,o ir stimulas yra neprisipirkt nesamoniu
,stengiuos pirkti tik to,ko pritruksta butent ruosiamam patiekalui,bet buna,kad suvilioja akcijos,oi buna
,taigi siandien:
PUSRYCIAI-man kava,sausainiai,obuoliai
PIETUS-vakaryksciai sparniukai su bulvem,plovo likuciai,marinuoti agurkeliai,kompotas
VAKARIENE-as buvau islekus i svecius tai sokoladas ir traskuciai,o MB batonas su obuolene ir pienu
Siandien pirkta:svogunai,rugstynes,kiaulienos kauliukai,traskuciai,suris:isleista apie 14 lt
PUSRYCIAI-man kava,sausainiai,obuoliai
PIETUS-vakaryksciai sparniukai su bulvem,plovo likuciai,marinuoti agurkeliai,kompotas
VAKARIENE-as buvau islekus i svecius tai sokoladas ir traskuciai,o MB batonas su obuolene ir pienu
Siandien pirkta:svogunai,rugstynes,kiaulienos kauliukai,traskuciai,suris:isleista apie 14 lt
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 09 06, 21:50)
As tai apskritai rasau ka pirkau per diena,idomu stebet kiek isleidau,o ir stimulas yra neprisipirkt nesamoniu
,stengiuos pirkti tik to,ko pritruksta butent ruosiamam patiekalui,bet buna,kad suvilioja akcijos,oi buna
,taigi siandien:
Aš taip pat rašau, ką pirkau būtent tą dieną. O perku tai, ko pritrūksta
Ir nenusismulkinu visai, nerašau (o dažniausiai ir nematau), kas kada kokį obuolį ar kriaušę sugriaužė, ar batono su obuoliene "užkabliavo".
Antradienio meniu:
I-vaikas likusius švilpikus pasišildė, mes - sumuštinius su dešra, kava
II-brandinta kopūstų sriuba ir grybų pyragas, pasukos
III-paprikos, įdarytos faršu su ryžiais, orkaitėje kartu keptos bulvės, sv. laiškų ir agurko mišrainė su grietine.
Vakar pagaliau baigė išdžiūti mano prieskoniniai augalai, tai smulkinau, dariau prieskonių mišinukus, siuvau drobinius maišiukus ir pilsčiau. Bus puikios Kalėdinės dovanėlės
Pirkau:pieno - 2,20; pasukų - 1,90; faršo - 4,17; kavos - 12,0. Viso 20,27 Lt.
QUOTE(Zaklada @ 2011 09 07, 13:52)
1.Rašau, tik stambiuosius valgymus, kai visiems kartu kažką ruošiu, šildau.
2.grybų pyragas
3.Vakar pagaliau baigė išdžiūti mano prieskoniniai augalai, tai smulkinau, dariau prieskonių mišinukus, siuvau drobinius maišiukus ir pilsčiau. Bus puikios Kalėdinės dovanėlės
2.grybų pyragas
3.Vakar pagaliau baigė išdžiūti mano prieskoniniai augalai, tai smulkinau, dariau prieskonių mišinukus, siuvau drobinius maišiukus ir pilsčiau. Bus puikios Kalėdinės dovanėlės
1.Ir as nerasau kas i diena po koki saldaini ar sausaini suvalge
2.Receptuko noreciau
3.O cia tai ideja
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 09 07, 16:04)
1.Ir as nerasau kas i diena po koki saldaini ar sausaini suvalge
2.Receptuko noreciau
as tai galvojau kokia diena is sluoksniuotos teslos daryt pyraga su grybais
3.O cia tai ideja
super 
2.Receptuko noreciau
3.O cia tai ideja
Ačiū
Grybų pyragas
200 gr grietinės, 200 gr. majonezo, 2 kiaušinius, 1 arb. šaukštelis kepimo miltelių, apie 1,5 stiklinės miltų sumaišau (tešla turi gautis skystoka). Pusę supilu į skardą, tada burokine tarka užtarkuoju 4 dideles bulves (pabarstau, prieskoniais, druska), ant viršaus dedu grybus, apkeptus su svogūnais, ir užpilu likusia puse tešlos. Kepu orkaitėje apie 50 min (kol gražiai paruduoja). Skanus ir šiltas ir šaltas, valgom ir su pasukom/kefyru, arba galima ir prie sultinuko, vietoj duonos.
Mokslai prasidėjo, tad ir meniu pas mane kuklesnis paliko
normaliau valgome kai man paskaitų nebūna. Taigi:
Užvakar:
I. Dribsniai su pienu
II. Makaronai su dešrelėmis, rūgpienis
III. Pas draugo tetą valgėm varškės sūrį su uogienę, sausainių
Vakar:
I. Bandelės su šonine
II. Koldūnai, rūgpienis
III. Draugas pabaigė koldūnus, aš morką sugraužiau
Šiandien:
I. Virti kiaušiniai, duona, daržovės
II. Vištienos kepsniukai su grikiais, daržovės
III. Vakarienei nieko netaisysiu, draugas keps obuolių pyragą, eisim į svečius krepšinio žiūrėti
Sekmadienį šiek tiek apsipirkom, vėliau parašysiu kiek išleidom
Užvakar:
I. Dribsniai su pienu
II. Makaronai su dešrelėmis, rūgpienis
III. Pas draugo tetą valgėm varškės sūrį su uogienę, sausainių
Vakar:
I. Bandelės su šonine
II. Koldūnai, rūgpienis
III. Draugas pabaigė koldūnus, aš morką sugraužiau
Šiandien:
I. Virti kiaušiniai, duona, daržovės
II. Vištienos kepsniukai su grikiais, daržovės
III. Vakarienei nieko netaisysiu, draugas keps obuolių pyragą, eisim į svečius krepšinio žiūrėti
Sekmadienį šiek tiek apsipirkom, vėliau parašysiu kiek išleidom
Sveikutes
Oi kokia šiandien diena nevykusi, kažko viskas nesiseka, krenta iš rankų, dar paštą su fb užblokavo nesuprantu kodėl ir apskritai tiek visko per vieną dieną rrrr kokia pikta aš 
O jei į temą tai valgymai tokie:
Vyras:
I- brandinta kopūstų-žirnelių sriuba
II- grikiai, kijevo kotletai, įvairių daržovių, fetos sūrio salotos
III- bananas, mandarinai, nektarinas
Aš:
I-kapucino
II-šalta arbata
III- brandintas kotletas, įvairių daržovių, fetos sūrio salotos
IV- virtų bulvių, virtų morkų, virto kiaušinio, avokado, krevečių, virtos vištienos, sūrio, svogūnų, svogūnų laiškų, majonezo+natūralaus jogurto salotos (čia sluoksniuotas dariau tokias, na man labai patiko, žiūrėsiu kaip vyro skoniui bus).
Šiandien pirkau: avokadai 3vnt. 3svarai, sultys 8vnt 1svaras
viso: 4 svarai
nežinau ar čia sako ką nors tie svarai, litais aiškiau viskas būtų, gal kitą kartą net neberašysiu aš tų pirkimų
Šią savaitę stengiuosi itin taupyti, nes pilnas šaldiklis maisto, šaldytuve tik viskas į pabaigą, nei pieno, nei majonezo, nei grietinės, nei natūralaus jogurto, kurį aš labai pamėgau čia būdama naudoti, jis pigus labai, lyginant su grietine, tai pakeičiu juo grietinę tarkim sriubose, mišrainėse, padažuose, na o jei jau koks plokštainis, cepelinai (ai tų aš pati nedrįstu virti
pas mamytę būdama neseniai valgiau tik
) na tada jau naudojam giretinę. O šaldiklį tai reikia išvalyti būtiniausiai, nes pilnut pilnutėlis, atrodo visko yra ir vištienos blauzdelių ir vištienos krūtinėlių ir faršo ir kiaulienos kumpio, pica, krevetės, žuvies file, nu bet viskas man tas pats per tą patį, nebežinau kaip skaniau čia sumąstyt, ko čia pasiilgau. Tai ilgai galvodama priėjau išvados, kad reikia kokio plokštainio, virtinukų, varškėčių, šaltibarščių, bulvinių blynų, vėdarų, lietinių blynelių su mėsa ar kažko tokio kitokio, o ne tik guliašas, kotletai, kepsniai
O jei į temą tai valgymai tokie:
Vyras:
I- brandinta kopūstų-žirnelių sriuba
II- grikiai, kijevo kotletai, įvairių daržovių, fetos sūrio salotos
III- bananas, mandarinai, nektarinas
Aš:
I-kapucino
II-šalta arbata
III- brandintas kotletas, įvairių daržovių, fetos sūrio salotos
IV- virtų bulvių, virtų morkų, virto kiaušinio, avokado, krevečių, virtos vištienos, sūrio, svogūnų, svogūnų laiškų, majonezo+natūralaus jogurto salotos (čia sluoksniuotas dariau tokias, na man labai patiko, žiūrėsiu kaip vyro skoniui bus).
Šiandien pirkau: avokadai 3vnt. 3svarai, sultys 8vnt 1svaras
PUSRYCIAI-batonas kiausinio plakinyje,pienas
PIETUS-rugstyniu sriuba,makaronai su mesa(nurakinejau kauliukus),pomidorais,suriu,bazilikais,grietineles padaze
VAKARIENE valgem ne namie,vaziavom i gimtadieni,vezemes sakoti,apie 14 lt,o daugiau islaidu kaip ir nebuvo
Beje,Zaklada,aciu uz grybu pyrago recepta,issisaugau
PIETUS-rugstyniu sriuba,makaronai su mesa(nurakinejau kauliukus),pomidorais,suriu,bazilikais,grietineles padaze
VAKARIENE valgem ne namie,vaziavom i gimtadieni,vezemes sakoti,apie 14 lt,o daugiau islaidu kaip ir nebuvo
Beje,Zaklada,aciu uz grybu pyrago recepta,issisaugau