QUOTE(dovaira @ 2011 09 10, 16:46)
deimapov, man tavo meniu tikrai nepanasus i taupanciuju, deja. Gamini skaniai ir graziai apipavidalini, taciau tau reiktu rasyti i kita tema. Cia mano nuomone.
Na gal tai yra taip todėl, kad aš gyvenu Anglijoje, čia labai pigus maistas, bet ir čia aš taupau

Aš ir pati pastebiu, kad aš tai taupau, bet rašant į LT saitus tai nelabai taupūs receptai gaunasi, nes Lietuvoje produktai, kuriuos aš naudoju yra brangūs

Bet tarkim šią savaitę išleista 29,26 svaro. Realiai neverčiant pinigų, nes Lietuvoje minimumas 800lt, čia taip pat 800 svarų. Tai jei savaitei išleidžiama 29,26lt tai būtų super super pigu, bet jei ir išverstumėme pinigus tai gautūsi 120lt, tai taip pat manau beveik telpu į taupančiųjų rėmus. Aišku galiu ir nerašyti, bet aš taip myliu šitą temą, taip ja rūpinausi, kurdavau temas, kiekvieną dieną pliurpdavau su merginomis, tai man sunku jus palikti, o aš ne kalta, kad teko apsistoti užsienyje ir kad čia kainos tikrai juokingai mažos
Beje aš namie valgau tik vakarienę, t.y paskutinį parašytą patiekalą, nes iki vakaro valgau darbe nemokamai.
Taigi jei nesupyksite rašau vėlgi meniu, jei tikrai įgrįsiu labai sakykite, daugiau merginų išsakykite savo nuomones, gal tikrai aš nebetinku šiai temai, išsikrausčiusi iš LT

Vyras:
I- brandinta žuvies užkepėlė, pomidoras
II-mandarinai
III- dar nežinau ką valgys, bet greičiausiai pistacijų arba salotų (avokadas, pomidorai, agurkai, svogūnas, svogūno laiškai, tunas, kepinti pievagrybiai, majonezas, prieskoniai)
Aš:
I- šokoladinis sausainis
II- Avokado, vėžių uodegėlių salotos
III- Salotos (avokadas, pomidorai, agurkai, svogūnas, svogūno laiškai, tunas, kepinti pievagrybiai, majonezas, prieskoniai)
Nei šiandien nei vakar nieko neišleista maistui. Rytoj taip pat tikriausiai nieko nebus perkama

Pilnas šaldiklis mėsų. Kai tik kokia akcija vis užsiperku.
Žuvies užkepėlė: