Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Laureanza @ 2011 10 06, 08:29)
deimapov,o kaip tuno salotas darote?

Virtos bulvės, virti kiaušiniai, virta morka, svogūnų laiškai, svogūnas, kumpis, tunas, koncervuoti kukurūzai, koncervuoti žirneliai, krapai, pomidorai, agurkas, majonezas, prieskoniai(česnakas, aištriosios pprikos milteliai, druska, vegeta, juodieji pipirai, raudonėlis)

Šiandien:
Mano:
I- salotos su avokadu ir vėžių uodegėlėmis, obuolys (darbe)
II- kepta vištienos krūtinėle su sūriu, batonas, pomidoras
III- zirniai su spirgučiais, čipsai, sūdyti riešutai

Vyro:
I- jogurtas, šokoladukai, obuolys
II- vištienos krūtinėlės kepsniukai, ryžiai, pomidoras
III- tuno mišrainė, duona, bandelė
IV- žirniai su spirgučiais, sūdyti riešutai
Atsakyti
Labas 4u.gif
1.aš kava,mb-arbata,sumuštiniai.
2.bananai
3.aš pabaigiau vakarykštį troškinį,agurkas,zirneliai
4.kepta mėsa su ryžiais,rauginti agurkai -visi valgėm
5.arbata,šokoladas
Atsakyti
1. MB vakarykštė čili sriuba, arbata;
2. MB darbe kava, sumuštinis; man kava su pienu, du sumuštiniai (batonas, lydytas tepamas sūrelis su grybais), 1sausainis (neskanūs pasitaikė biggrin.gif ); MB grįžęs užkando sausainių;
3. Abiems po dvigubą sūrainį;
4. Kijevo kotletai, bulvės fri, morkų-česnakų-majonezo salotos, pomidoras, apelsinų sultys (atsibodo kola doh.gif ). MB padarė staigmeną - braškės, vynuogės ir po taurę sangrijos wub.gif
Atsakyti
Vakar:
I-naminė rikota (na, ta varškytė iš kefyro smile.gif ) su agrastų uogiene, kava, arbata
II-faršo kukuliukai, troškinti su morkom, cukinija, svogūnais pomidorų padaže, bulvės, raug. agurkėliai
III-cukinijos ir bulvių plokštainis su svogūnų/grietinės padažiuku, arbata, saldi bulka

Šiandien
I-man nieko - nevalgadienis, tik kava, vyrai po gabaliuką kugelio pasišildė,dar ir bulkos su arbata valgė
Pietums yra dar daug kukulių, šiek tiek plokštainio.
Vakare galvoju virt agurkinę sriubą, o gal ir šilkinę košę prie to pačio g.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-MB nieko,man omletas,duona su sviestu
PIETUS-MB brandinti sparniukai,as kepiau keksa tai suvalgiau pora gabaleliu
VAKARIENE-isvaziuojam,vesimes kekso,galbut vyno,surio smile.gif

Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 10 06, 23:24)
MB padarė staigmeną - braškės, vynuogės ir po taurę sangrijos  wub.gif

wub.gif

Šiandien:
Mano:
I- vištienos ketvirtis
II- kreminė vištienos, žirnių, pupelių sriuba, duona
III-grūdėta varškė, traškučiai

Vyro:
I- kreminė ta pati sriuba
II- makaronai su dešrelėmis, jogurtiniu bei pomidorų pastos padu, užkepti pomidorais ir sūriu+majonezu
III- sausainiai, obuolys, šokoladukas
IV- traškučiai, sūdyti riešutai
Atsakyti
1. mb arbata, pusantro karšto sumuštinio; man pusantro paprasto sumuštinio, kava su pienu;
2. obuolių pyrago keli gabalėliai (naują receptą išbandžiau bigsmile.gif ), mb dar arbata;
3. mb ryžiai su vištiena kepta, o man salotos (vynuogės-salotlapiai-kepta vištiena)
Atsakyti
Biskeli buvau prapuolus blush2.gif bet gyva, taupau toliau tongue.gif mirksiukas.gif

Vakar :
Pusryciai - kava, sureliai
pietus - sumustiniai su slapenke, virti kiausiniai, vakaryksciai miltiniai blynai su obuoliene
Vakariene - kepta orkaiteje pangasija su darzovemis folgoje
Atsakyti
Šiandien

Pusryčiai - kava su sūreliais
pietūs - vakarykštė žuvis, Mb į darbą kepenų slėgtainio ( Norfoje akcija -6,49 lt/kg )
vakarienė - kepa vištienos ketvirčiai ( 4,99 ) su bulvytemis ir obuoliais
Atsakyti
PUSRYCIAI-kepti kiausiniai,MB dar sumustiniu su pastetu,arbata
PIETUS-kepta menke tesloje,ryziai,ridikeliu-pomidoru salotos su grietine
VAKARIENE-sausainiai,arbata smile.gif
Atsakyti
1. man kiaušinienė (su pievagrybiais, šlapdešre ir svogūnų laiškais), mocha kava (sintetinė, norėjau pabandyt paragaut tokią, o ne iš aparato), mb šiek tiek kiaušinienės, brandintas kijevo kotletas, arbata; apelsinų sultys
2. pietūs darbe (dar prieš tai mb užkandžiavo kažką namie) - sumuštiniai, mb spurga ir arbata dar, man karštas šokoladas, čiulpinukas;
3. visokie greiti užkandžiai (man duonos lazdelės su lydytu sūriu, gabalėlis šlapdešrės ir agurko griežinėlis, apelsinų sultys, mb sūdyti riešutai, sausainiai, sumuštinis). vadinasi Almostukas tingi gamint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
buvau truputį dingus iš eterio, vis gi savaitgalis biggrin.gif

jau net nebeatsimenu ką valgėme penktadienį, žinau tik, kad pietums buvo ryžiai, virtos daržovės ir kiaulienos kepsniukai.

vakar nieko rimto nevalgėm, visą dieną su draugais buvom, tai picą buvom užsisakę.

šiandien ryte dribsniai, pietums ir vakarienei įvairių daržovių sriuba. kažkaip pas mus kaip ir tradicija sekmadieniais sriubą valgyti ax.gif priviriau tiek, kad dar rytoj valgysim bigsmile.gif
Atsakyti