Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(deimapov @ 2011 10 11, 18:29)
Rytojui prikepiau lietinių blynų su mėsa. Dabar kai atradau lietinių blynų tešlai tinkamą receptą, tai jau vienas malonumas tapo juos kepti, seniau tai nervai imdavo tai per skysta tai per tiršta ta tešla..rrr... biggrin.gif Plakdama tešlą blenderiu susiplakiau po to dar ir ledų-bananų-pieno kokteilį mmm wink.gif

Mieloji, išduokit paslaptį biggrin.gif nes aš vis dar kankinuosi ieškodama gero recepto tai ne per skystai ir ne per tirštai tešlai biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninche @ 2011 10 11, 21:50)
Mieloji, išduokit paslaptį biggrin.gif nes aš vis dar kankinuosi ieškodama gero recepto tai ne per skystai ir ne per tirštai tešlai biggrin.gif  ax.gif

Man ir nesigauna doh.gif doh.gif doh.gif del to ir nekepu blush2.gif

Siandien - pusryciai - kava su pyragau
Pietus - vis dar cepelinu likuciai
vakarienei - šaltiena su keptomis bulvėmis , majonezu ir raugintais agurkais, pyragas, kriauses

Papildyta:
QUOTE(KibirVibir @ 2011 10 10, 21:58)
kokia uogiene? As tik kaledini pyraga zinau, bet siemet nekepsiu  lotuliukas.gif

pagrindas obuoliai su moliugais ir dar dedame visokiu dz.vaisiu pagal skoni, aisku visokie prieskoniai - cinamonas, muskatas, gvazdikeliai,karsto vyno prieskoniai, romas ir liuks gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,nusipirkau su akcija tortiliju,gal kokiu skaniu idaru zinot?as visada su farsu darydavau,bet siandien galvojau gal su vistiena pamegint ax.gif
Atsakyti
Na pagaminau tortilas su vistienos file,svoguniuku,voveruskom ir suriu smile.gif
Vistiena is kaimo,voveruskos is saldiklio,tortilijos pirktos su akcija smile.gif

PUSRYCIAI-MB desreles,kecupas,duona,as damusiau agurkine sriuba
PRIESPIECIAMS valgiau sausainiu su slyvu sultimis
PIETUS-tortilijos,sviezi agurkai,marinuoti agurkai
VAKARIENE-bus arba saldi bulka su braskiu uogiene,o gal braskes is saldiklio su pienu,beabejo gersiu daug arbatos,nes bacila puola verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 10 11, 21:31)
pagrindas obuoliai su moliugais ir dar dedame visokiu dz.vaisiu pagal skoni, aisku visokie prieskoniai - cinamonas, muskatas, gvazdikeliai,karsto vyno prieskoniai,  romas  ir liuks  gaunasi  thumbup.gif

manau, bus labai skani ir maloni dovana 4u.gif baltai pavydziu ax.gif
Atsakyti
As koreguoju meniuka,vis del to vakarienei valgem blynus su obuoliais,su grietine,braskiu uogiene,kakava gerem smile.gif

Jauciuos pilna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringuliaa: 12 spalio 2011 - 19:13
Pusryciai - kava, sumustiniai
Pietus - virti kiausiniai, moliugu pyragas,
Vakariene - varskes apkepas su grietine ir braskiu uogiene tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninche @ 2011 10 11, 20:50)
Mieloji, išduokit paslaptį biggrin.gif nes aš vis dar kankinuosi ieškodama gero recepto tai ne per skystai ir ne per tirštai tešlai biggrin.gif  ax.gif

4 kiaušiniai
1,5 puodelio pieno
1,5puodelio miltų žiupsnelis druskos
2 šaukštai ištirpinto sviesto

Super wink.gif

Šiandien:
Mano:
I-karštas sumuštinis
II- karštas sumuštinis, prancūziškas batonas su česnakais, sūriu
III- sūdyti riešutai, čipsai, jogurtas

Vyro:
I-brandinta sriuba su faršo kamuoliukais, duona
II- lietiniai su mėsa, grietinė
III- bananai, bandelė
IV- sūdyti riešutai, obuolių pyragas, ledas.
Atsakyti
Sveikos,na kaip tylu cia smile.gif del siokiu tokiu priezasciu teko nic'ka pasikeist smile.gif

PUSRYCIAI-MB pabaige vakarykscius blynus su braskiu uogiene,man dribsniai su pienu
PIETUS-grybu sriuba,virti sonkauliukai,bulves,marinuoti ir sviezi agurkai,kam krienai,kam garstycios
VAKARIENE-nzn ar ko noresim,nes lb velai pietus valgem,jei ka tai yra sausainiu,dziuveseliu smile.gif

Dar valgiau zele snd ax.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava, sumustiniai, brandintas pyragas
Pietus - vakarykstis apkepas, MB i darba kepenu slegtainio isidejo
Vakariene - burokeliu sriuba su virtomis bulvemis , keptas karsis ( lauktuviu gautas ) MD dar apkepo pasisilde
Atsakyti
PUSRYCIAI-sumustiniai su desra,MB kakava ir dar desertine varske,man arbata
PRIESPIECIAMS-bandeleles su desrele,kitos su kremu
PIETUS-brandinta sriuba,brandinti kauliukai su bulvem
VAKARIENE-lasinukai,duona,pomidorai ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Mūsų meniukai:
Mano:
I- karšta bandelė su sūriu, kumpiu (darbe)
II- Lavašas (darbe)
III-traškučiai, prancūziškas batonas su česnaku, sausainiai

Vyro:
I- sumuštiniai
user posted image

II-keptos bulvės, dešrelės, agurkas
III- šokoladukas, bananai, bandelė, jogurtas
IV- obuolių pyragas, sūdyti riešutai

Rytojui padariau tokius pačius sumuštinius kaip šiandien ir dar su tunu, kadangi ryt vyras dirbs ten, kur nėra galimybės pasišildyti maistą, tai valgys sumuštinukus biggrin.gif

user posted image

Atsakyti